Duitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten

Uit officiële regeringsgegevens blijkt dat Duitsland in 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen heeft gehad, een stijging van 276% ten opzichte van het sterftecijfer in 2020, het vermeende hoogtepunt van de Covid-19 pandemie, en vóór de vergunning voor noodgebruik van Covid-19 injecties, schrijft The Exposé. Bewijst dit dat de COVID-gevaccineerden wel degelijk het Acquired Immune Deficiency […] The post Duitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Duitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten

Uit officiële regeringsgegevens blijkt dat Duitsland in 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen heeft gehad, een stijging van 276% ten opzichte van het sterftecijfer in 2020, het vermeende hoogtepunt van de Covid-19 pandemie, en vóór de vergunning voor noodgebruik van Covid-19 injecties, schrijft The Exposé.

Bewijst dit dat de COVID-gevaccineerden wel degelijk het Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelden, zoals voorspeld in een officieel rapport van het “Robert Koch Institut”?

Toen de Duitse regering in januari 2022 gegevens publiceerde, begon de bezorgdheid over de effectiviteit van het COVID-19 vaccin toe te nemen.

Bron

De gegevens suggereerden dat de meeste personen die volledig waren gevaccineerd tegen het einde van de maand een volledig door het vaccin veroorzaakt verworven immunodeficiëntie syndroom zouden ontwikkelen.

Bovendien bevestigden de gegevens dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden al was gedegradeerd tot gemiddeld minus 87%.

In Duitsland was op dat moment 70,53% volledig gevaccineerd, 2,97% gedeeltelijk gevaccineerd en 26,5% ongevaccineerd – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

De ongevaccineerden hadden dus 186 gevallen op 26,5% van de bevolking. Terwijl de volledig gevaccineerden 4020 gevallen hadden op 70,53% van de bevolking.

De incidentie van gevaccineerde Omicron-gevallen was dus 57 per 1 procent van de bevolking (830.000 is 1% van de 83 miljoen Duitse bevolking).
Terwijl de incidentie van ongevaccineerde Omicron-gevallen slechts 7,02 per 1 procent van de bevolking bedroeg.

De gevaccineerden hadden dus (57,0/7,02 =) 8,12x meer kans om met Omicron te worden geïnfecteerd dan de ongevaccineerden in Duitsland.

Het Koch Instituut heeft in zijn wekelijkse rapport van 30 december verzuimd zijn normale tabel over de effectiviteit van vaccins op te stellen.

Vaccineffectiviteit is niet echt een maatstaf voor een vaccin, het is een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde vergeleken met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerde persoon.

Vaccins zouden helpen immuniteit te ontwikkelen door een infectie na te bootsen. Zodra de door het vaccin veroorzaakte imitatie-infectie verdwijnt, blijft het lichaam achter met een voorraad “geheugen” t-cellen en antilichamen die zich herinneren hoe die ziekte in de toekomst moet worden bestreden.

Dus wanneer de autoriteiten zeggen dat de effectiviteit van de vaccins na verloop van tijd afneemt, bedoelen ze eigenlijk dat de prestaties van uw immuunsysteem na verloop van tijd afnemen.

Gelukkig konden wij de Duitsers helpen met de informatie die het Koch-Instituut niet kon produceren, door de berekening voor hen uit te voeren met de formule voor de doeltreffendheid van vaccins van Pfizer.

Effectiviteit vaccin = effectiviteit immuunsysteem = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = min-87,7%.

Begin januari 2022 hadden de volledig gevaccineerde Duitsers dus een 87,7% lagere immuunrespons op Omicron dan de ongevaccineerden.

Dit betekent dat de gemiddelde Duitser tot de laatste 12,3% van zijn of haar immuunsysteem voor het bestrijden van bepaalde klassen van virussen en bepaalde vormen van kanker etc. etc. was gereduceerd.

Paniek bij de regering van Duitsland

Verdere analyse toonde aan dat de gemiddelde volledig gevaccineerde Duitser tegen eind januari 2022 minus-100% afbraak van zijn immuunsysteem zou bereiken.

Omdat de gegevens en het aantal doden het publiek bleven verontrusten, stond de Duitse regering onder druk om de situatie aan te pakken.

In een poging de groeiende onrust de kop in te drukken, kondigde de regering eind januari aan dat de oorspronkelijke gegevens “onjuist” waren en dat er een “fout” in de analyse was gemaakt. Zij beweerde dat de volledig gevaccineerde personen geen risico liepen om AIDS te ontwikkelen en dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden niet was gedegradeerd tot gemiddeld min 87%.

Velen waren echter sceptisch over deze beweringen en beschuldigden de regering ervan de waarheid te willen verdoezelen. Critici wezen erop dat de plotselinge wijziging van de gegevens zonder duidelijke verklaring of transparantie de verdenking van een doofpotaffaire opriep.

Ondanks de inspanningen van de Duitse regering om het publiek gerust te stellen, was de schade al aangericht. Het incident had het vertrouwen van het publiek in de overheid en de farmaceutische industrie geschokt, en velen vroegen zich af wat de werkelijke impact van de Covid-19 vaccinatie was.

Naarmate de weken verstreken, bleef de situatie in Duitsland verslechteren.

Volgens officiële gegevens van de Duitse regering had het land in week 49 van 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen, een duizelingwekkende stijging ten opzichte van de 27.291,6 extra sterfgevallen die in week 49 van 2020 werden gemeld.

Dit betekende een toename van 276% van het aantal oversterftegevallen in 2022, ondanks de uitrol van een vaccin dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vermeende Covid-19 pandemie moest verminderen.

Deze cijfers alleen al zouden het publiek zich moeten afvragen of het vaccin het tegenovergestelde effect heeft gehad en of volledig gevaccineerde Duitsers eind januari 2022 inderdaad AIDS hebben ontwikkeld.

De regering en de farmaceutische bedrijven zullen natuurlijk elke verantwoordelijkheid blijven ontkennen en volhouden dat het vaccin veilig en effectief is.

Deze gegevens bewijzen echter dat u sceptisch moet blijven en verder onderzoek moet blijven eisen naar de gevolgen van het voor het eerst uitdelen van een experimentele mRNA gentherapie aan miljoenen mensen.

Want nu het dodental blijft stijgen, is het duidelijk geworden dat er iets niet klopt en dat de werkelijke gevolgen van de Covid-19 injecties volledig moeten worden begrepen.

Als de Covid-19 injecties die begin 2022 het verworven immunodeficiëntie syndroom veroorzaken niet de schuld zijn van het feit dat Duitsland in 2022 een stijging van 276% van het aantal oversterftegevallen met zich meebrengt in vergelijking met 2020, dan moet de Duitse regering het publiek uitleggen wat dat in hemelsnaam wel is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Duitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten appeared first on Frontnieuws.