Duitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie”

Een onderzoek naar de reactie van de regering op het Covid-debacle zou “gevaarlijk zijn voor de democratie”, beweert de voorzitster van de Duitse Raad voor Ethiek en regeringsadviseur Alena Buyx, die tijdens de pandemie verplichte lockdowns, maskerorders en vaccinaties steunde, schrijft Baxter Dmitry. Velen hebben gemerkt dat de meest uitgesproken ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor […] The post Duitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Duitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie”

Een onderzoek naar de reactie van de regering op het Covid-debacle zou “gevaarlijk zijn voor de democratie”, beweert de voorzitster van de Duitse Raad voor Ethiek en regeringsadviseur Alena Buyx, die tijdens de pandemie verplichte lockdowns, maskerorders en vaccinaties steunde, schrijft Baxter Dmitry.

Velen hebben gemerkt dat de meest uitgesproken ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de meedogenloze COVID-beperkingen en -mandaten plotseling niet meer willen praten over de afgelopen jaren, en wensen dat het groeiende schandaal verdwijnt. Linkse nieuwszenders vragen zelfs om “pandemische amnestie“, waardoor de overheid, Big Pharma en de mainstream media worden vrijgesteld van alle juridische gevolgen van hun daden.

Niet alleen de economische en geestelijke gezondheidsschade is enorm, maar ook het verlies aan levens als gevolg van de maatregelen, met name de vaccins. De oversterfte is explosief gestegen.

Het is niet verrassend dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het bevorderen en uitvoeren van de rampzalige pandemiemaatregelen zich nu gedragen als dronken doorrijders die de volgende dag wakker worden en zich realiseren dat er iets vreselijks is gebeurd. Ze hopen dat niemand het merkt en hen ter verantwoording roept.

NoTricksZone meldt:

Een voorbeeld is Alena Buyx, voorzitster van de Duitse Raad voor Ethiek, die diende om de nodige morele dekking te verschaffen toen de Duitse regering tegen de wil van veel mensen meedogenloze lockdowns en experimentele vaccinaties oplegde. Buyx was een uitgesproken promotor van de massavaccinatie en de restrictieve maatregelen.

Onderzoek “gevaarlijk voor de democratie”

In een interview met de linkse Duitse krant Die Zeit vertelde Buyx dat de behoefte aan een onderzoek “begrijpelijk is, maar het is ongelooflijk giftig. Het heeft een diepgaand effect op het polariseren van de samenleving. En het is gevaarlijk voor de democratie.”

Doodsbang voor verantwoording

Nu de gegevens van het grootste medische debacle/fraude aller tijden aan het licht komen, zijn vooraanstaande personen als Buyx duidelijk doodsbang voor onderzoeken en een eerlijk proces.

“Volgens Buyx is iedereen die oproept tot een fundamentele heroverweging van Corona’s beleid, iedereen die persoonlijke en desnoods juridische consequenties eist, een vijand van de democratie,” merkt Pleiteticker.de op.

Dat is het niveau van ethiek dat we vandaag de dag in Duitsland zien. Bedenk hoe de voormalige communistische “Duitse Democratische Republiek”, alias Oost-Duitsland, hetzelfde beweerde over hun nepdemocratie en elke politieke oppositie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Duitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie” appeared first on Frontnieuws.