Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin

De Duitse gegevensanalist Tom Lausen hield maandag in de Bundestag een conferentie over de enorme toename van het aantal mensen dat “plotseling en onverwachts” overleed na de uitrol van het Covid-vaccin, bericht Jim Hoft. Tijdens de persconferentie was slechts één mainstream media journalist aanwezig. De Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen (NVWZ) verstrekte de gegevens over […] The post Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin

De Duitse gegevensanalist Tom Lausen hield maandag in de Bundestag een conferentie over de enorme toename van het aantal mensen dat “plotseling en onverwachts” overleed na de uitrol van het Covid-vaccin, bericht Jim Hoft.

Tijdens de persconferentie was slechts één mainstream media journalist aanwezig.

De Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen (NVWZ) verstrekte de gegevens over meer dan 72 miljoen verzekerde Duitsers.

NVWZ of “Kassenärztliche Bundesvereinigung (KBV),” is het coördinerend orgaan van alle 17 staatsverenigingen van wettelijke ziekteverzekeringsartsen in Duitsland. In 2018 vertegenwoordigde zij ongeveer 175.000 kantoorhoudende artsen en psychotherapeuten.

“De vereniging is ook actief betrokken bij de onderhandelingen over het dienstenaanbod van de wettelijke ziektekostenverzekeraars en de bezoldiging van artsen. Bovendien voert de KBV een “veiligheidsmandaat” uit overeenkomstig artikel 75 (1) SGB V, dat ervoor moet zorgen dat alle wettelijk verzekerde patiënten adequate ambulante zorg kunnen krijgen.”

De overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de beoordeling van de risico’s van vaccinatie heeft blijkbaar niet naar deze informatie gevraagd, zoals tijdens de nieuwsconferentie werd verklaard.

“Volgens artikel 13 van de Infectiebeschermingswet moeten het Robert Koch Instituut en het Paul Ehrlich Instituut met regelmatige tussenpozen de diagnosecodes van de Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen (KBV) evalueren om de effecten van vaccinatie vast te stellen. Maar sinds het begin van de coronavaccinaties zijn deze gegevens niet opgevraagd of geëvalueerd.”

“Na talrijke navraag in de afgelopen maanden zijn de KBV-gegevens (periode: 2016 tot en met het eerste kwartaal van 2022) beschikbaar voor onze woordvoerder gezondheidsbeleid, Martin Sichert”, aldus de website.

Meer van afdbundestag.de:

Sinds het begin van de coronavaccinatie zijn er drastische veranderingen in het aantal ziekten en sterfgevallen onder de bevolking. Dit is gebaseerd op gegevens van de Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen, die Martin Sichert samen met datadeskundige Tom Lausen exclusief kon evalueren en die op de persconferentie zullen worden gepresenteerd.

Patiëntengegevens van het KBV over de bijwerkingen van coronavaccinaties leveren angstaanjagende inzichten op: Met het begin van de massale coronavaccinaties is het aantal mensen dat “plotseling en onverwachts” overleed, in vergelijking met voorgaande jaren meer dan verviervoudigd. In elk kwartaal, te beginnen met het eerste kwartaal van 2021, werden meer plotselinge en onverwachte sterfgevallen vastgesteld door panelartsen dan in elk jaar van 2016 tot 2020 als geheel.

Aan de hand van gecodeerde gegevens over 72 miljoen Duitsers die beschikbaar zijn bij de zorgverzekeraars, is het aantal mensen dat “plotseling en onverwachts” overleed explosief gestegen ten opzichte van voorgaande jaren.

“Het bleek dat in 2021 niet alleen 2.487.526 patiënten met bijwerkingen van de vaccinatie door de arts werden gezien, maar dat er ook drastische veranderingen waren in ziektebeelden en sterfgevallen sinds het begin van de coronavaccinatie.”

De volgende diagnosetoetsen werden geëvalueerd om de stijging van het aantal plotselinge sterfgevallen te analyseren:

  • R96.0 Plotselinge dood
  • R96.1 Overlijden binnen minder dan 24 uur na het begin van de symptomen, tenzij anders vermeld
  • R98 Overlijden zonder aanwezigheid van anderen
  • R99 Andere onduidelijke of niet-gespecificeerde doodsoorzaken
  • I46.1 Plotselinge hartdood
Klik voor groot

Rapport24 meldt:

De volgende grafiek illustreert de sterke toename van de diagnoses R96 tot R99 sinds het eerste kwartaal van 2021:

Bron (Klik voor groot)

Volgens gegevens van het KBV was er in 2021 een toename van de diagnoses “plotselinge dood” (R96) van +1,082 procent:

Bron (Klik voor groot)

Bij diagnosetoets R96.1 is de stijging zelfs +1.673 procent:

Bron (Klik voor groot)

Als je de cijfers per kwartaal bekijkt, is eind 2020 al een eerste lichte stijging te zien:

Bron (Klik voor groot)

Ook de diagnose “plotselinge hartdood” wordt sinds 2021 aanzienlijk vaker gesteld:

Bron (Klik voor groot)

Het team van analisten eiste dat:

  1. Onmiddellijke opschorting van de vaccinatie met de coronavaccins totdat kan worden uitgesloten dat de enorme toename van sterfgevallen te wijten is aan de vaccinatie.
  2. Autopsies op iedereen die plotseling en onverwacht is overleden om vast te stellen waar de massale toename vandaan komt
  3. Verplichte registratie van de vaccinatiestatus van de coronavaccinaties en het gebruikte vaccin bij alle overledenen en regelmatige publicatie van deze gegevens
  4. Onmiddellijke evaluatie van de KB-gegevens door het PEI en RKI en informatie van de bevolking en artsen over de toename van ziekten
  5. Koppeling van de KBV-gegevens met de vaccinatiegegevens door PEI en RKI en publicatie.

De Duitse PDF gegevens zijn hier te downloaden.

U kunt de conferentie hieronder bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin appeared first on Frontnieuws.