Duitse dokter pleegt zelfmoord omwille van "COVID-genocide" (VIDEO)

In Duitsland pleegde het hoofd van de Chemnitz-kliniek, dr. Thomas Jendges, zelfmoord door te zeggen dat hij niet langer deel wil uitmaken van de genocide op het COVID-19-vaccin. Dit is zijn laatste gekende videoboodschap.

Deel dit artikel

Het hoofd van een kliniek in Chemnitz, Duitsland pleegde zelfmoord. In een ter plaatse gevonden brief legt hij uit dat hij niet langer deel kan uitmaken van de genocide.

Volgens Bild pleegde dr. Thomas Jendges, hoofd van de Chemnitz-kliniek, dinsdag zelfmoord door van het dak van het gebouw van de kliniek in de Flemmingstrasse, Duitsland, te springen. Hij was 55 jaar oud.

De Dokter overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Jendges was pas sinds 1 oktober 2021 benoemd tot enige directeur van de Chemnitz-kliniek. Sinds april trad hij op als directeur van het grootste gemeentelijke ziekenhuis van Oost-Duitsland.

Sven Schulze legde dinsdagmiddag op de website van de stad uit dat de Chemnitz-kliniek, ondanks de tragische dood van Dr. Thomas Jendges, nog steeds kan optreden. Schulze: "Het uitgebreide managementteam zal de komende dagen de leiding hebben over de zaken."

“Het is met grote ontzetting dat ik zojuist kennis heb genomen van de tragische dood van de ervaring van Dr. Thomas Jendges. Gisteravond (maandag, ed) hebben we het uitgebreid gehad over de moeilijke situatie van de kroon”, zei burgemeester van Chemnitz Sven Schulze (50, SPD) dinsdagochtend.