Dr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap

Waarom de COVID-19 “vaccins” nooit kunnen werken. Hoe ze mensenlevens vernietigen. Microscopische beelden van autopsies. Een oproep om samen te komen, weer menselijk te zijn en de covid-psychopaten te overwinnen. Dr. Sucharit Bhakdi is een wereldberoemd viroloog en professor microbiologie. Hij heeft belangrijke ontdekkingen gedaan op het gebied van immunologie en virologie. Naast zijn wetenschappelijke […] The post Dr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Dr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap

Waarom de COVID-19 “vaccins” nooit kunnen werken. Hoe ze mensenlevens vernietigen. Microscopische beelden van autopsies. Een oproep om samen te komen, weer menselijk te zijn en de covid-psychopaten te overwinnen.

Dr. Sucharit Bhakdi is een wereldberoemd viroloog en professor microbiologie. Hij heeft belangrijke ontdekkingen gedaan op het gebied van immunologie en virologie. Naast zijn wetenschappelijke genialiteit belichaamt hij ook mededogen. Het is dus geen wonder dat hij niet aan de zijlijn staat, noch in de laboratoria van big pharma deelneemt en profiteert van de covid-misdaden tegen de mensheid. Integendeel, hij deelt zijn wetenschappelijke kennis en wijsheid, waarschuwt ons allemaal en roept wetenschappers, artsen, politici en anderen op om naar de feiten te kijken en van koers te veranderen, schrijft Dr. Trozzi.

In september maakte Dr. Bhakdi zijn eerste persoonlijke optreden van de afgelopen jaren. Het was op de Better Way Conferentie in Wenen Oostenrijk. De Canadese Glen Jung van Bright Light News interviewde hem aan de zijlijn, en deelde deze uitstekende video met hun interview en delen van Dr. Bhakdi’s presentatie op de conferentie.

Hier is een twee minuten durende trailer waarin Dr. Bhakdi de ernstige en ongekende pathologie veroorzaakt door de covid-injecties laat zien en beschrijft.

Dr. Bhakdi legt uit waarom deze zogenaamde “vaccins” nooit kunnen werken om een covid-infectie te voorkomen of te bestrijden. Hij legt uit dat ze in plaats daarvan het lichaam vergiftigen en een uiterst destructief proces beginnen waarbij ons eigen immuunsysteem onze bloedvaten en weefsels in het hele lichaam vernietigt.

“De mensheid wordt vernietigd” en Dr. Bhakdi roept wetenschappers, artsen en anderen op om naar de berg van solide bewijzen te kijken. “Een medicus die mensen vermoordt is de ergste crimineel die er bestaat.”

Dr. Bhakdi merkt op dat hij “vreselijk bezorgd” is voor de Canadezen, aangezien de Canadese regering “dingen doet die overduidelijk crimineel zijn; ze vermoorden mensen.”

Met betrekking tot het kwade genie van de covid-criminelen wijst Dr. Bhakdi op hun gebruik van angst en mindcontrol; het breken van de wil van mensen, en ons ontmenselijken. Ze hebben “marionetten” in regeringen over de hele wereld, vooral in plaatsen als Canada en Australië. “De volgzame politici weten wat ze doen.”

Aan de zonnige kant van deze duistere situatie legt Dr. Bhakdi uit dat “ons immuunsysteem beter is dan hun virus.” Hij nodigt ons uit en moedigt ons aan om samen te komen, weer mens te zijn en deze psychopaten te overwinnen.

Hier is het volledige Bright Light News interview met Dr. Bhakdi. Het is rijk aan informatie en zeker de moeite waard om te bekijken:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Dr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap appeared first on Frontnieuws.