Dr. John wordt Red Pilled

Gonzalo Lira legt uit dat Dr. John vanaf de eerste dag van de pandemie kritiekloos de officiële lijn heeft gevolgd. Onderweg heeft hij miljoenen volgelingen verzameld met zijn verklarende video’s. Maar nu het aantal sterfgevallen toeneemt, begint het hem duidelijk te dagen dat het officiële narratief een leugen is. Klik op tekstblokje op onderbalk voor […] The post Dr. John wordt Red Pilled appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Dr. John wordt Red Pilled

Gonzalo Lira legt uit dat Dr. John vanaf de eerste dag van de pandemie kritiekloos de officiële lijn heeft gevolgd. Onderweg heeft hij miljoenen volgelingen verzameld met zijn verklarende video’s. Maar nu het aantal sterfgevallen toeneemt, begint het hem duidelijk te dagen dat het officiële narratief een leugen is.

Klik op tekstblokje op onderbalk voor Engelse ondertiteling.

Hier volgen enkele reacties van onder het bronartikel die een sfeer laten proeven dat niet alles nu ineens koek en ei is:

– Carl Jones: Ik zag een paar Campbell vids, en haatte de man, absoluut haatte hem, en ik gebruik dat woord niet vaak.

Het kan me niet schelen dat hij van richting is veranderd. Campbell heeft de domme schapen onnoemelijk veel schade berokkend. Het heeft geen zin om wijzer te worden na een paar jaar bullshit te hebben verkondigd.

Dit is een t##t die zijn uitgebreide medische opleiding heeft gebruikt, en dit zonder enig bewijs aan het Covid-biowapen heeft gekoppeld.

Hoeveel schapen heeft Dr. Campbell gedood of verminkt? Ik zeg niet dat ik om die domme schapen geef, maar ik vermoord ze niet.

Campbell nam niet eens een stap terug en dacht na over het grotere geheel, om alle Covid-implicaties even buiten zijn opleiding te overwegen.

Ik weet dit al heel lang, over die Rus die verantwoordelijk was voor de Russische nucleaire defensie. Op een nacht zeiden zijn systemen dat de VS 5 ICBM’s op Rusland afvuurde. Dus moest hij heel lang nadenken… ongeveer 5 seconden langer dan hij had moeten denken, want zijn training vereiste geen denktijd, hij was getraind om te reageren.

Maar in die 5 seconden bedenktijd stelde hij zichzelf de vraag: “Waarom zouden de VS slechts 5 ICBM’s afvuren?” Dus besloot hij in die 5 seconden tijd die hij niet had, dat hun systemen niet goed functioneerden, zodat hij geen tegenaanval uitvoerde en zo de wereld vernietigde.

Dr. John Campbell had veel meer tijd om na te denken, maar nee, hij paste gewoon zijn hele opleiding toe op iets waar hij niets van wist.

Wat Lira betreft, hij zegt enkele goede dingen, maar dit verhaal over gevangengenomen en vrijgelaten worden, vertelt ons dat Lira eigendom is van een van de agentschappen met drie letters, en het belasteren van Campbell vertelt zijn publiek niets nieuws.

Voor alle formele opleiding van Campbell is hij zo idioot als Greta Thunberg, en slechts een fractie zo gevaarlijk.

– Simon Smith: Grote delen van de bevolking zijn weliswaar intelligent en ogenschijnlijk “opgeleid”, maar hebben zelden oog in oog gestaan met de psychopathie van de verkeerd genoemde “hogere klassen”.

Ik neem aan dat velen die deze site bezoeken enige ervaring hebben met de politieke strijd; typisch nutteloze ervaringen in termen van resultaten, maar zeer leerzaam om psychopathie te begrijpen in de microkosmos van bijvoorbeeld nationalistische politiek – of een typisch kleine organisatie die maatschappelijke verandering nastreeft.

Wakker zijn voor hiërarchie en de geldstroom die overeenkomt met het volgen van de partijlijn is zelden iets wat de meeste mensen in hun dagelijks leven begrijpen. Iemands lijnmanager in een werksituatie kan een relatieve schoft zijn, maar hoe wordt van de gewone man of vrouw verwacht dat hij of zij zich realiseert dat dit schorem omhoog stijgt in de piramide totdat de machthebbers kinderen vermoorden? Deze lagen van onwetendheid vullen ongetwijfeld de verschillende lagen van de vrijmetselarij aan…

Hoe kan een worstelende familie tijd hebben om te begrijpen hoe geld wordt gecreëerd door particuliere banken om hun hypotheekbetalingen te vergemakkelijken? Hoe kan van mensen die bekend zijn met de kleine leugens en egoïstische daden waaraan zij zich overgeven worden verwacht dat zij geloven dat de overheid en Big Pharma hun lijden mogelijk maken en te gelde maken?

Gewone mensen, hoe slim ook, kunnen bij anderen geen kwaliteiten onderscheiden die ze bij zichzelf niet kunnen onderscheiden.

Psychopathie is in het verleden beter waarneembaar geweest bij het controleren van een bevolking dan nu. Zij die hun menselijkheid opgeven omwille van de macht met zinloos geweld, controleren door angst. Er zijn vele voorbeelden. De “Bloody Assizes” na de “Monmouth Rebellion”. https://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Assizes

Dan waren er nog Stalin, Mao en het Amerikaanse Imperium die martelden en moorden om de “democratie” te handhaven…

De geschiedenis toont aan dat zij die bereid zijn meedogenloos te zijn met intelligentie, de macht behouden of verwerven. Zij gebruiken angst. Angst wordt tegenwoordig meer wetenschappelijk uitgevoerd. Toen James II rebellen ophing, tekende en inkwartierde, gaf hij aan dat hij de persoon was die gevreesd moest worden. Nu is het niet één persoon die gevreesd moet worden, maar “terrorisme”, “virussen” en “kernwapens”. De wetenschappelijke inzet van “angst” die ooit direct en geadverteerd geweld zag, is veranderd in de overheid “mind space” en psychologische oorlogsvoering.

– chesterton: Dr john Doe is een bezadigde pedant… maar hij is ook een zeer laag functionerende imbeciel… hij is ook een leugenaar die staatspropaganda pusht…

Maar… zoals zoveel van dit soort “pandemische” kwakzalvers heeft de goede dokter zich gerealiseerd dat de “nuttige idioten” zoals hijzelf voor de wolven gegooid gaan worden door de jakhalzen die hun zakken hebben gevuld… en miljoenen mensen in de problemen hebben gebracht… en dat zijn excuses en redeneringen wel erg mager zullen zijn… vergeleken met het bewijsmateriaal dat zich tegen hem en zijn medesamenzweerders opstapelt.

Dus ‘Dr John Doe’ probeert over de haai te springen … Veel succes ‘Dr John Doe’… Laat je nu niet ontdoen van je ingewanden!

– Erika: Sorry nee… dit zijn dezelfde mensen die mij uitschelden, belazeren en belachelijk maken. Dit zijn de mensen bij wie ik niet meer in de buurt mocht zijn omdat ze eisten dat ik het narratief zou slikken.

Ik ben ze niets verschuldigd… ik probeerde ze te laten inzien wat er aan de hand was en werd uitgelachen en belachelijk gemaakt.
Oprotten.

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Dr. John wordt Red Pilled appeared first on Frontnieuws.