Dr. Coleman: Dingen worden nooit meer normaal

Degenen die de waarheidvertellers als samenzweringstheoretici bestempelen, herinneren zich misschien Occam’s Razor. Als veel dingen samen lijken te gebeuren, is de eenvoudigste verklaring meestal de juiste. Niemand met functionerend hersenweefsel wil de sancties tegen Rusland handhaven of Oekraïne voor miljarden euro aan bommen en kogels blijven leveren die we ons niet kunnen veroorloven. Niemand wil […] The post Dr. Coleman: Dingen worden nooit meer normaal appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Dr. Coleman: Dingen worden nooit meer normaal

Degenen die de waarheidvertellers als samenzweringstheoretici bestempelen, herinneren zich misschien Occam’s Razor. Als veel dingen samen lijken te gebeuren, is de eenvoudigste verklaring meestal de juiste.

Niemand met functionerend hersenweefsel wil de sancties tegen Rusland handhaven of Oekraïne voor miljarden euro aan bommen en kogels blijven leveren die we ons niet kunnen veroorloven. Niemand wil net zero. Maar de 0,01% heeft de controle overgenomen en gebruikt waanzinnige sekteleden als wapens om politici, media en investeerders te terroriseren zodat zij deze idiote ideeën accepteren. Waarom hebben zovelen gezwegen en toegestaan dat de gekken de macht overnamen? Ze moesten zich schamen. Ze hebben hun eigen stroppen geknoopt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De middenklasse en de arbeidersklasse zullen spoedig worden vervangen door een slavenklasse. Iedereen die deze mogelijkheid ontkent is waarschijnlijk al lid van de slavenklasse.

Het National Theatre in het Verenigd Koninkrijk heeft gezegd dat Shakespeariaanse toneelstukken acteurs met buitenlandse accenten nodig hebben om het moderne Groot-Brittannië te vertegenwoordigen. Een woordvoerder zei dat “toneeluitvoeringen meer rekening moeten houden met de verscheidenheid aan gesproken talen” en dat dit ook acteurs kan omvatten die de Oekraïne hebben verlaten. Ik geloof dat het doel van degenen die onze cultuur en onze geschiedenis willen afschaffen is om onze trots op ons erfgoed af te schaffen. De samenzweerders weten dat slaven niet mogen terugkijken of trots mogen zijn op hun geschiedenis. (Ondertussen zie ik de Comedie Francaise niet veel Schotse of Cockney acteurs inhuren om Moliere te wurgen).

Degenen die beweren dat zij niet bang zijn voor de cancelcultuur zijn niet gecanceld. Een van de kattenbakbladen kopte laatst: “Ik ben niet bang voor de cancelcultuur”. Je bent niet gecanceld, liefje, als je in een nationale krant over cancelen kunt praten. Degenen onder ons die de waarheid vertellen over covid et al. zijn gecensureerd, verboden, gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht. We zijn echt gecanceld. Het is overigens gemakkelijk om te zien welke omroepen deel uitmaken van het complot door te kijken welke omroepen nooit een volledig en behoorlijk debat hebben toegestaan over de giftige covid-prikken. (Voor de goede orde: ik ben niet op GB News geweest. Niet uitgenodigd. Zou toch niet gaan.)

De NHS stuurde Antoinette een brief met een uitnodiging voor een borstonderzoek om te zien of ze kanker heeft. Aangezien hetzelfde deel van de NHS haar borstkanker al drie jaar behandelt, zou je toch denken dat ze er genoeg om geven om dat te weten? Misschien moeten ze investeren in een computer. Of, in plaats van 40 miljoen pond uit te geven aan nutteloze diversity officers, zouden ze 40 miljoen pond kunnen uitgeven om het personeel het belang van zorgzaamheid bij te brengen.

Er zijn idioten die zeggen dat je fossiele brandstoffen kunt maken in je keuken. Het zijn dezelfde idioten die zeggen dat er geen ziektekiemen en besmettelijke ziekten bestaan en dat we allemaal vlees moeten eten, ook al veroorzaakt het kanker. En het zijn dezelfde idioten die zeggen dat de aarde plat is. Ze geloven waarschijnlijk ook in de tandenfee. Elk dorp heeft een idioot nodig en tegenwoordig zijn de idioten vaak de gecontroleerde oppositie. Ik vermoed dat deze onverdedigbaar onwetenschappelijke denkbeelden allemaal met voorbedachte rade zijn overgenomen en gepromoot door de samenzweerders zelf, omdat ze weten dat ze verwarring zullen zaaien – en verstandige wetenschappers en artsen ervan zullen weerhouden de waarheid te aanvaarden over de neppandemie, de giftige spuiten en de gevaren van sociaal krediet.

Ik ben bang dat geen van mijn video’s momenteel beschikbaar is op www.vernoncoleman.org. Al mijn video’s werden verbannen, gecensureerd en verwijderd door YouTube (dat mij voor het leven verbood – en mij zelfs de toegang tot hun site en het bekijken van video’s van anderen verbood). En hackers verwijderden mijn video’s van BrandNewTube en haalden daarmee de hele site onderuit. BNT was eerder gewaarschuwd dat de site in gevaar zou komen als mijn video’s niet werden verwijderd. Eerst nam ik aan dat de video’s op BNT door hackers waren verwijderd. Ik vermoed nu dat de verwijdering van de video’s eerder officieel was en dat het weinig zin heeft meer video’s te maken om ze vervolgens te verwijderen. Er zijn kopieën van veel van mijn video’s beschikbaar op andere sites zoals Bitchute en de scripts van al mijn video’s zijn beschikbaar op mijn beide websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org. Veel van de scripts zijn ook beschikbaar in de twee boeken Covid-19: The Greatest Hoax in History en Covid-19: Exposing the Lies – beide zijn te koop via de Book shop op www.vernoncoleman.org.
Het is interessant, nietwaar, dat hoewel de meeste belastingwijzigingen die in de rampzalige minibegroting werden ingevoerd, zijn geannuleerd, de afschaffing van het plafond op de bonussen van bankiers niet is teruggedraaid.

Ik heb op 1 juli 2020 een video gemaakt met de titel They’re going to starve us and freeze to death. De video is natuurlijk allang verdwenen. Maar het transcript is beschikbaar voor wie toen lachte.

Er zijn plannen in West-Australië voor een noodwet die de regering de macht zal geven om mensen te dwingen covid-tests of -prikken te ondergaan, de macht om mensen onder dwang in quarantaine te plaatsen in concentratiekampen of onder huisarrest, om eigendommen of voertuigen af te nemen, om gebouwen, voertuigen, gewassen en dieren te vernietigen; om verplaatsingen te verbieden; om de elektriciteits- of andere brandstoftoevoer af te sluiten, om voedsel, brandstof en water in beslag te nemen. Covid-functionarissen kunnen boetes uitdelen van 1.000 tot 20.000 dollar voor burgers die zich niet aan de regels houden. De boetes kunnen oplopen tot 50.000 dollar als personen gebruik maken van hun recht om zich voor de rechter te verdedigen. Dit alles voor de griep.

De wetgeving in Queensland maakt het illegaal voor artsen om hun mening te geven over gezondheidskwesties. De regering daar krijgt de macht om artsen die het niet eens zijn met het officiële standpunt het zwijgen op te leggen. In de praktijk is dit niets nieuws. Artsen over de hele wereld worden al geruime tijd gestraft voor het uiten van hun mening over controversiële medische behandelingen – zelfs wanneer uit bewijsmateriaal blijkt dat die behandelingen schadelijk zijn.

Charles, de vermeende koning van Engeland c.s., heeft toestemming gekregen om wetgeving in Schotland door te lichten omdat de wetgeving gevolgen zou kunnen hebben voor de huurders op zijn landgoed Balmoral. Charlie’s moeder, koningin Elizabeth II, mocht naar verluidt minstens 67 stukken wetgeving beoordelen die haar persoonlijke eigendom en macht betroffen. Wil iemand alstublieft O.Cromwell Esq. opgraven. We hebben hem duidelijk nodig.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Dr. Coleman: Dingen worden nooit meer normaal appeared first on Frontnieuws.