Derde Wereldoorlogssfeer in Rusland: “Op de 80e verjaardag van Leningrad viel Duitsland ons opnieuw aan – Duitsland moet gebombardeerd worden, het Duitse parlement moet smelten

Herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog werden in Rusland gewekt na het besluit van Duitsland om Leopard-tanks naar Oekraïne te sturen. Het begin werd gemaakt door de Russische ambassadeur in Berlijn, gevolgd door Russische analisten en presentatoren. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het Russische volk zich nu voorbereidt op een algemene mobilisatie. De afgelopen […] The post Derde Wereldoorlogssfeer in Rusland: “Op de 80e verjaardag van Leningrad viel Duitsland ons opnieuw aan – Duitsland moet gebombardeerd worden, het Duitse parlement moet smelten appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog werden in Rusland gewekt na het besluit van Duitsland om Leopard-tanks naar Oekraïne te sturen. Het begin werd gemaakt door de Russische ambassadeur in Berlijn, gevolgd door Russische analisten en presentatoren.

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het Russische volk zich nu voorbereidt op een algemene mobilisatie. De afgelopen 24 uur is er uitgebreid verwezen naar de Tweede Wereldoorlog, de verantwoordelijkheden van Duitsland, dode Sovjetsoldaten en de noodzaak van een nieuwe Grote Patriottische Oorlog.

De Russen gaan nu zo ver dat ze eisen dat Vladimir Poetin kernwapens gebruikt.

“Duitsland moet een les geleerd worden en niet meer de kop opsteken.

Berlijn moet worden gebombardeerd, het Duitse parlement mag niet blijven staan.

De ‘rode lijnen’ behoren tot het verleden,” zeggen ze.

Legitieme doelen zijn het grondgebied, bases en locaties in Duitsland

Vladimir Solovyov, benadrukte dat Duitsland nu rechtstreeks bij de oorlog betrokken is,

“De tijd is gekomen om een duidelijke, beslissende boodschap af te geven dat wij Duitsland nu beschouwen als een directe partij in het conflict, waardoor de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog weer oplaaien.

Zodra Duitse tanks in Oekraïne verschijnen, moeten we Duits grondgebied, militaire bases en andere locaties als legitieme doelwitten beschouwen.

De NAVO doet alsof ze niet vecht. In uw dromen. In uw dromen.

En Pistorius zal de geschiedenis ingaan als de idioot die Duitsland naar de totale vernietiging leidde. Samen met Scholz en Burbock.

Zijn wij de agressors?

Acht jaar lang hebt u een naziregime in Oekraïne gekoesterd.

Acht jaar lang hebt u de bevolking van Donbass vermoord.

“Nuke het Duitse parlement met de grond gelijk”

Tegelijkertijd vertelde Jevgeni Satanovski, voorzitter van het Moskouse Instituut voor het Midden-Oosten, aan de zender Waldman-LINE dat kernraketten het centrum van de Duitse republiek zouden moeten bombarderen.

“Duitse tanks met kruizen op hun pantser zullen opnieuw heel Oekraïne doorkruisen en Russische soldaten aanvallen.

Ik maak hier natuurlijk bezwaar tegen – de Sovjet-Unie bombardeerde Berlijn in 1941. En voor mij is dit een boodschap dat de Reichstagof de Bundesstag, die nu de Reichstag vervangt, gewoon niet mag blijven staan.

Daarvoor in de plaats komt een vlakke, licht radioactieve, gesmolten grond,” zei hij.

Margarita Simonian zei dat Duitsland “gaskamers” naar Oekraïne zal sturen nadat het de tanks heeft goedgekeurd.

Verwijzend naar de gaskamers van de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog, schreef Simonian op Telegram:

“Duitsland zal, na door Washington te zijn gegeseld, 14 tanks naar Oekraïne sturen. Tegen de zomer worden ook leveringen van gaskamers verwacht.”

German soldiers carry out exercises with the Leopard 2 battle tank which could soon be deployed in Ukraine

Russische aankondiging: Op de verjaardag van Leningrad valt Duitsland opnieuw aan!

De Russische ambassade in Duitsland kondigde vandaag aan dat het besluit van Berlijn om de levering van Leopard 2 tanks aan Oekraïne goed te keuren, dit betekent dat het land afziet van zijn “historische verantwoordelijkheid tegenover Rusland” die voortvloeit uit de misdaden van de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In een verklaring zei de ambassade dat de levering van deze tanks het conflict op een nieuw niveau zou brengen en zou leiden tot “blijvende escalatie”.

De verklaring luidt als volgt:

“Op 25 januari 2023 heeft de Duitse regering de levering van Leopard 2 zware tanks aan het Kievs-regime goedgekeurd. Andere landen die over dergelijke uitrusting beschikken, mogen deze opnieuw uitvoeren naar Oekraïne.

Dit uiterst gevaarlijke besluit brengt het conflict naar een nieuw niveau van confrontatie en is in tegenspraak met de verklaringen van Duitse politici over de onwil van de BRD om het conflict aan te gaan. Helaas gebeurt dit keer op keer.

Eens te meer zijn wij ervan overtuigd dat Duitsland, net als zijn naaste bondgenoten, niet geïnteresseerd is in een diplomatieke oplossing van de Oekraïense crisis, maar is ingesteld op permanente escalatie en het onbeperkt volpompen van het Kiev-regime met steeds dodelijker wapens.”

De “rode lijnen” behoren tot het verleden.

“Deze uiterst gevaarlijke beslissing zal het conflict naar een nieuw niveau van confrontatie voeren en is in tegenspraak met de verklaringen van Duitse politici dat de Bondsrepubliek Duitsland niet bereid is zich in het conflict te mengen,” aldus de Russische ambassadeur Sergei Nechayev.

“Het vernietigt wat er nog over is van het wederzijds vertrouwen, brengt onherstelbare schade toe aan de reeds betreurenswaardige staat van de Russisch-Duitse betrekkingen en doet twijfel rijzen over de mogelijkheid van hun normalisatie in de nabije toekomst,” voegde hij eraan toe.

Rusland heeft al gezegd dat dergelijke wapens de oorlog en het lijden in Oekraïne alleen maar zullen verlengen en dat het Westen “zichzelf voor de gek houdt” als het anders gelooft.

“De keuze van Berlijn markeert de definitieve weigering van de Bondsrepubliek Duitsland om haar historische verantwoordelijkheid tegenover ons volk te erkennen voor de verschrikkelijke, aanhoudende misdaden van het nazisme tijdens de Grote Patriottische Oorlog en verraadt de moeilijke weg van naoorlogse verzoening tussen Russen en Duitsers,” zei Nechayev.

“Met de goedkeuring van de Duitse leiding zullen opnieuw tanks met Duitse kruizen naar het ‘Oostfront’ worden gestuurd, wat onvermijdelijk zal leiden tot de dood van niet alleen Russische soldaten, maar ook van de burgerbevolking.

Berlijn nam dit besluit op de dagen van de 80e verjaardag van het doorbreken van de blokkade van Leningrad, waarbij honderdduizenden Sovjetburgers omkwamen.

Het vernietigt de restanten van wederzijds vertrouwen, brengt onherstelbare schade toe aan de reeds miserabele toestand van de Russisch-Duitse betrekkingen en doet twijfel rijzen over de mogelijkheid van hun normalisatie in de nabije toekomst”, voegde de Russische ambassadeur eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne, Vladimir Poetin, en de Globale CultuuroorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Derde Wereldoorlogssfeer in Rusland: “Op de 80e verjaardag van Leningrad viel Duitsland ons opnieuw aan – Duitsland moet gebombardeerd worden, het Duitse parlement moet smelten appeared first on Frontnieuws.