Depopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard

“In de 20e eeuw … zijn 170 miljoen mannen, vrouwen en kinderen doodgeschoten, mishandeld, gemarteld, neergestoken, verbrand, uitgehongerd, bevroren, geplet of doodgewerkt; levend begraven, verdronken, opgehangen, gebombardeerd of gedood op een van de talloze andere manieren waarop regeringen de dood hebben gebracht aan ongewapende, hulpeloze burgers en buitenlanders.” ~ Rudolph Rummel Het is een trieste […] The post Depopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Depopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard

In de 20e eeuw … zijn 170 miljoen mannen, vrouwen en kinderen doodgeschoten, mishandeld, gemarteld, neergestoken, verbrand, uitgehongerd, bevroren, geplet of doodgewerkt; levend begraven, verdronken, opgehangen, gebombardeerd of gedood op een van de talloze andere manieren waarop regeringen de dood hebben gebracht aan ongewapende, hulpeloze burgers en buitenlanders.” ~ Rudolph Rummel

Het is een trieste stand van zaken als men bedenkt dat de 21e eeuw hoogstwaarschijnlijk de 20e eeuw in de schaduw zal stellen qua doden door toedoen van de regeringen en de heersende monsters die deze regeringen controleren. Het aangepaste totaal van Rummel’s schattingen van het aantal doden in de 20e eeuw als gevolg van staatsdemocide na de eeuwwisseling kwam uit op meer dan 262.000.000 mensen. Ik weet zeker dat dit nog ver verwijderd is van een nauwkeurig totaal, aangezien de meeste van de tientallen miljoenen doden in oorlogen, met name de wereldoorlogen, niet eens werden meegeteld. Volgens mij zal het in de toekomst nog veel erger worden, hoewel het verbergen van doden achter de mantel der leugens over nepvirussen, biowapeninjecties en andere vergiften, met de vele andere begeleidende oorzaken van staatsmoorden, waarschijnlijk niet als democide zal worden gerapporteerd. In deze eeuw zouden miljarden in plaats van miljoenen kunnen sterven door toedoen van tirannen, schrijft Gary D. Barnett.

In de wereld van vandaag is dit fenomeen zo divers in methode en resultaat dat het gehuld is in extreme complexiteit; opzettelijk, zou ik kunnen toevoegen, tot een niveau dat het bijna onmogelijk is om een correcte rapportage te onderscheiden. Naar mijn mening is dit een ontworpen fout, bedoeld om de waarheid te verdoezelen. Alle mogelijke wegen zullen worden bewandeld om een massademocide te bewerkstelligen, waardoor een enorme ontvolking ontstaat die wordt toegeschreven aan een groot aantal oorzaken. Hoewel alle doodsoorzaken met elkaar in verband staan, worden ze opzettelijk gescheiden om de bevolking ertoe te bewegen deze leugen en hun onvermijdelijke lot te aanvaarden. Daarom is het zo belangrijk om het grote geheel te begrijpen in plaats van alleen de kleinere delen; om de ware bedoelingen van de heersende “elites” en hun pionnen in de regering te begrijpen.

Laten we, om dit punt te benadrukken, eens kijken naar enkele van de vele manieren waarop de dood kan intreden, en het voor de hand liggende feit dat ze allemaal met elkaar verband houden, en vervolgd worden door de handen van dezelfde tirannen in de heersende klasse en regering die beweren uw beschermer en redder te zijn, en die beslissen wat gemeld moet worden en wat niet eens aan bod mag komen. Gedurende vele decennia is de centralisatie van de macht zich blijven concentreren, ongeacht politiek, stemmen, oorlogen, financiële onrust, of enige andere dynamiek of propaganda die aan de nederige massa wordt geleverd. Wat dit betekent is dat de enige continue “vooruitgang” de groei van de macht van de heersende klasse en haar fascistische politieke/bedrijfspartnerschappen was. Al die keren dat het volk werd verteld dat het beter ging, dat het beter zou blijven gaan en dat de vrijheid zou worden bevorderd dankzij een of andere “geselecteerde” politicus, waren het regelrechte leugens met voorbedachten rade. Reagan heeft u niet gered, evenmin als Clinton, Bush, Obama, of Trump, of welke anderen dan ook, want allen zijn kwaadaardige spelers in hetzelfde spel van politieke afpersing dat totalitaire overheersing heet.

Sinds de introductie van de biowapeninjectie is het aantal doden ongebreideld toegenomen. Dit valt niet te betwisten, en nu is het nieuwe modewoord “plotselinge dood” of “plotseling gestorven”, alsof er geen bekende oorzaak is. Dit treft alle leeftijden, maar vooral jongeren en voor het grootste deel gezonde mensen. Het idee dat al deze doodsoorzaken onbekend zijn en op de een of andere manier een mysterie vormen, is een belangrijke manier om blinde angst aan te wakkeren en te bestendigen, en dat is precies wat de staat wil. Maar dit is een leugen, en slechts het topje van de ijsberg.

Deze bevolking en de meeste andere, kregen te maken met extreme lockdowns (gevangenis) in 2020 en 2021. Sommige gebieden, zoals China, worden nog steeds gemarteld met deze moordende concentratiekamptactieken. Maskers werden bijna overal verplicht gesteld, en deze domheid was en is een levensverwoestende en levensgevaarlijke truc. Met deze terreurcampagne begonnen de “vaccin”-mandaten in alle ernst, en in dit land versnelde het kwaadaardige monster Trump een “experimenteel” gif door zijn fascistische “Operatie Warp-Speed” biowapenuitrol. Nu zitten velen aan de 3e, 4e of 5e ronde van deze giftige en dodelijke injecties vermomd als “vaccins”. Maar dat was niet genoeg voor de depopulatie meute van machthebbers, politici en farmaceutische moordenaars.

Er brak oorlog uit in Oekraïne en Rusland, veroorzaakt door Amerikaanse valse vlag-operaties, en deze enkele geplande gebeurtenis zal op zichzelf een wereldwijd massamoordexperiment worden. Er werd gedreigd met nucleaire vernietiging, andere conflicten werden mogelijk, maar nog geniepiger was de geplande terreurcampagne die zogenaamd alleen zou zijn veroorzaakt door Russische agressie. Alle energiemarkten werden getroffen en onmiddellijke geplande voedseltekorten begonnen vorm aan te nemen, precies zoals ontworpen door de staatscriminelen van de wereld door middel van leugens en moorddadige sancties. Nu worden velen over de hele wereld in de winter geconfronteerd met energiekosten die zij niet kunnen dragen, hele landen sluiten de stroom voor hun burgers af in extreme winteromstandigheden. Hyperinflatie van de voedselprijzen en verstoringen van de aanvoerlijnen veroorzaken wereldwijd honger en hongersnood. Economieën die werden verwoest tijdens het valse “covid”-bedrog, staan nu onder nog grotere druk door doelbewuste vernietiging van economische activiteit, sluitingen, opzettelijke bevoorradingstekorten en op hol geslagen inflatie. Al deze dingen zullen veel meer ziekte, hongersnood, blootstelling en dood brengen in een groot deel van de wereld.

Maar daar houdt het niet op. Niemand kent het volledige risico van deze biowapens, noch begrijpt het “publiek” de mogelijke dodelijke gevolgen op lange termijn. Alsof dit nog niet genoeg is om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien door middel van moorddadig beleid, is economische ineenstorting nog steeds verzekerd; of in ieder geval zeer waarschijnlijk op korte termijn. Boerderijen worden overgenomen en vernietigd, allemaal onder de valse waanzin “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, waardoor nog meer voedseltekorten worden gegarandeerd.

Er is ook sprake van mogelijke massale sterilisatie als gevolg van vele factoren, waarvan niet de minste de giftige “covid-injectie” is die door miljarden mensen is genomen. Giftige chemicaliën, vergif, GMO-voedsel, andere genetische manipulatie van de mensheid, verspreiding van zware metalen nanodeeltjes door injecties, nep- en bedorven voedsel, manipulatie van het weer, cloud seeding, gifsproeien, dodelijke hoogfrequente radiogolven, en natuurlijk oorlog tegen vele binnenlandse bevolkingsgroepen, vinden tegelijkertijd plaats.

Mochten al deze oorzaken van massale dood niet genoeg zijn om zoveel van de wereldbevolking uit te roeien zoals wordt nagestreefd door de psychopaten die de planeet besturen, wees er dan van verzekerd dat er vele andere manieren zijn om de aarde te ontvolken, of het nu gaat om meer nep “virussen”, extreem “klimaatveranderingsbeleid” dat er zeker aan zit te komen, tot een oneindige reeks dodelijke gifinjecties, tot psychologische martelingen, of zelfs tot massale uitroeiingscampagnes in onontwikkelde en onderontwikkelde landen.

Alles wat hier wordt genoemd is met elkaar verbonden; alles is op één of meerdere manieren met elkaar verbonden. Het maakt allemaal deel uit van hetzelfde plan van macht en controle. Niets staat op zichzelf, niets staat los van het andere; alles maakt deel uit van hetzelfde complot. Dit feit moet worden begrepen zodat elke nieuwe geveinsde staatswaarschuwing, bedreiging of risico niet wordt gezien als een nieuwe bedreiging om bang voor te zijn. Er is maar één agenda en één bedreiging, en dat is dat de machthebbers meer geld, macht en controle over alles in het leven krijgen om een technocratisch gecontroleerde aarde tot stand te brengen; een één-wereldorde gecontroleerd door de weinigen. Al het andere is slechts een klein onderdeel van het geheel, een subplot zo u wilt, maar dit tirannieke complot is nauw met elkaar verweven.

Wanneer de economie implodeert, wanneer de controle over het monetaire systeem volledig is, wanneer het volk alles verliest, wanneer alle reizen worden beperkt of verboden, wanneer sociale kredietpaspoorten wijdverspreid zijn, wanneer alternatieve valuta’s worden gekaapt, gecontroleerd of geëlimineerd, zullen de digitale valuta’s van de centrale bank het belangrijkste controlerende element van de mensheid worden. In dit stadium zal wat er over is van de bevolking beter beheersbaar zijn, en zal de totale afhankelijkheid van de staat bereikt zijn met betrekking tot het grootste deel van de massa. Zonder de nederlaag van de huidige heersende klasse en al haar criminele partners, is dit de toekomst die u kunt verwachten, aangezien de weinige overgebleven andersdenkenden zullen worden opgepakt, gevangengezet, opgesloten in concentratiekampen of gedood.

Deze totalitaire terreur is er alleen gekomen omdat u het toeliet. Het kan alleen bestaan als het volk het vrijwillig accepteert. Naleving en medewerking van velen onder het misplaatste idee dat onderdanigheid zal leiden tot minder tirannie is het probleem. Vermijding kan het risico alleen maar vergroten, het verbergen voor de waarheid is dodelijk, en garandeert dat de staat succesvol zal zijn in zijn streven naar totale controle. Wij hebben de macht en het vermogen om dit te stoppen, wij hebben de aantallen, maar er zal geen verlichting komen zolang de velen blijven gehoorzamen en zich onderwerpen aan alle leugens van de staat. Tot nu toe heeft het volk niet gehandeld in het belang van de vrijheid, het heeft zichzelf niet geholpen, maar is gecapituleerd voor valse narratieven en staatsautoriteit. U hebt slavernij verkozen boven vrijheid, en daarom bent u uw eigen ergste vijand.

“De beste manier om te voorkomen dat een gevangene ontsnapt, is ervoor te zorgen dat hij nooit weet dat hij in de gevangenis zit.” ~ Fjodor Dostojevski


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Depopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard appeared first on Frontnieuws.