Deense premier vlucht als een crimineel wanneer zij wordt geconfronteerd met de waarheid over covid-19 vaccins en massamoord (Video)

Tijdens het covid-19 schandaal bedreigde de Deense premier Mette Frederiksen individuele rechten, slachtte dieren uit hysterie af en schond herhaaldelijk de grondwet van het land. Ze werkte ook samen met de regeringen van Oostenrijk en Israël om snel een schadelijk mRNA-vaccinprogramma te ontwikkelen dat vandaag de dag de wereldbevolking vernietigt. Mette heeft zichzelf de “Eerste […] The post Deense premier vlucht als een crimineel wanneer zij wordt geconfronteerd met de waarheid over covid-19 vaccins en massamoord (Video) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Deense premier vlucht als een crimineel wanneer zij wordt geconfronteerd met de waarheid over covid-19 vaccins en massamoord (Video)

Tijdens het covid-19 schandaal bedreigde de Deense premier Mette Frederiksen individuele rechten, slachtte dieren uit hysterie af en schond herhaaldelijk de grondwet van het land. Ze werkte ook samen met de regeringen van Oostenrijk en Israël om snel een schadelijk mRNA-vaccinprogramma te ontwikkelen dat vandaag de dag de wereldbevolking vernietigt. Mette heeft zichzelf de “Eerste Minister van Kinderen” genoemd terwijl ze kinderen schadelijke prikken opdringt. Toen ze onlangs op straat werd geconfronteerd, rende ze bang weg en riep ze haar beveiliging op om het verhoor te onderdrukken, bericht Lance D Johnson.

Deense premier vlucht bang weg als zij met de waarheid wordt geconfronteerd

De schijnbaar machteloze premier werd geconfronteerd met Kent Nielsen, de leider van een nieuwe Deense politieke partij genaamd De Vrijheidslijst. De Vrijheidslijst is een relatief nieuwe politieke partij die ontstond tijdens het covid-19-schandaal. De boodschap van de partij werd populair in het licht van de medische tirannie, toen haar leiders vochten voor individuele rechten, wetenschappelijke integriteit en de waarheid over de frauduleuze covid-19 “vaccins”. De partij, opgericht door Fleming Blicher, slaagde erin om in 26 gemeenten in de vijf regio’s van Denemarken op het stembiljet te komen. De Vrijheidslijst ondervraagt momenteel de regeringsfiguren die onwettige mandaten en ontvolkingsexperimenten voor het “grotere goed” hebben bevorderd en houdt hen ter verantwoording.

Toen Nielsen de premier op straat confronteerde, greep hij haar naar de keel (figuurlijk) en vroeg: “Wat vindt u ervan dat u een jaar lang over immuniteit heeft gelogen?”

“Hoe kunt u ’s nachts slapen in de wetenschap dat u Denen schaadt en vermoordt?” vroeg Nielsen. “U moet zich schuldig voelen, Mette.” Nielsen vertelde de nieuw gekozen premier dat 83.000 Denen zijn gedood door de controversiële vaccins, en meer dan 150.000 gewond zijn geraakt. Dus de “vrouw die beweert ‘de premier van de kinderen’ te zijn, vermoordt Deense kinderen en vermoordt Deense volwassenen”, zei hij. Nielsen gaf niet op. “Is het niet moeilijk om met uzelf te leven als u uw eigen volk vermoordt en schade toebrengt,” vroeg hij. “Dus u bent gewoon ijskoud? De ijsdame die er niets om geeft dat ze andere mensen vermoordt en verwondt.” Mette vluchtte snel naar haar tourbus. Nielsen vervolgde: “En dan staat er op uw busbord: ‘Laten we zorgen voor de toekomst!’ Dus de vrouw die beweert ‘de premier van de kinderen’ te zijn, vermoordt Deense kinderen en vermoordt Deense volwassenen. En loopt er vervolgens allemaal voor weg. Het is gekkenwerk.”

Mette weigerde te reageren. Haar veiligheidsdienst kwam snel in actie om de dialoog te stoppen en te intimideren. Een agent dwong Nielsen te stoppen met filmen, zich te identificeren en zijn persoonsnummer op te geven. Nielsen werkte mee met de beveiliging, maar voordat hij stopte met filmen, verhief hij nog één keer zijn stem: “En dan ontsnapt ze in haar slachtbus, Walgelijk!”

Waarheidsgetrouwe en krachtige ondervraging noodzakelijk in de volgende fase van de oorlog

Nielsens openbare ondervraging van de Deense premier biedt een uitstekende blauwdruk voor de aanpak van “onaantastbare” overheids- en bedrijfscriminelen in de komende tijd. Misdaden tegen de mensheid moeten worden vervolgd met strenge oproepen tot gerechtigheid: amnestie wordt geweigerd. Waarheidsgetrouwe en krachtige taal (en soms publieke schaamte) zal nodig zijn om deze criminelen ter verantwoording te roepen.

Niemand staat boven de wet. Als de rechtbanken het bewijs van massale medische fraude en moord niet erkennen, dan moeten degenen met overtuiging en moed de misdaden in het openbaar aan de kaak stellen. Massamoord is massamoord, of er nu opzet in het spel was of niet. Het ontnemen van rechten, de massale discriminatie en het bedreigen van levens is meer dan genoeg bewijs om de intentie tot schade aan te tonen. Nu de slachtoffers van de covid-19 vaccins zich opstapelen, moeten de criminelen in de regering voor het gerecht worden gebracht. Ze moeten zich verantwoorden voor het medische geweld en de schendingen van de mensenrechten die ze miljoenen gezinnen wereldwijd hebben aangedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNENVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Deense premier vlucht als een crimineel wanneer zij wordt geconfronteerd met de waarheid over covid-19 vaccins en massamoord (Video) appeared first on Frontnieuws.