Deel 3: "Wat na de corona pandemie?"

Welke factoren hebben onze onwetendheid al die jaren al gestimuleerd waardoor wij deze tijd hebben toegelaten?

Deel dit artikel

Deel 3: "Wat na de corona pandemie?"

Hoe komen wij hier terecht?

Bij 1 van mijn vorige artikels, zag ik de nood in om na de corona pandemie onze toekomst beter te dirigeren door het volk.

De symfonie van verdeeldheid overdondert haar geluidsbarrière. Andere geluiden worden gediscrimineerd en gedistantieerd uit onze maatschappelijke bubbel. De naald der overwinning zal doorheen de illusie mogen prikken. De illusie van gedachten en voelen.

Zijn onze gedachten gedirigeerd het laatste deccenia? Zijn onze hersenen zich gaan wennen aan de ideologie die ons wordt opgelegd? Zijn wij de ware vrijheid al deccenia lang verloren?

Is negativiteit genormaliseerd door de echte waarheid als complottheorie te beschouwen? Is televisie het wapen van deze organisatie die een plan had om met duistere magie de wereld te doen sturen?

Het is hen wel goed gelukt, succesvol zijn ze. Via symbolen, ideologieën, logés en geheime teksten bestuurden ze het brein van het collectieve.

De rijke families die profijt haalde uit de tweede wereldoorlog, waren al bezig vanaf 1880. De centrale bank begon met haar monopolie en creëerdde een economie waar het EGO noodzakelijk is om succes te kennen. De standaard tussen arm en rijk, wordt beslist achter de schermen. Het blijkt dat minder dan 1% van de gehele wereldbevolking de 99% volledig kan uitkopen.

Betekent dit dat er een ongeziene organisatie hogere kennis koestert die de 99% in onwetendheid laat leven? Is er hogere kennis weggehouden van ons zodanig wij de werking van deze wereld logisch vinden?

Er is een zelfwaardering die de massa niet wilde aanvaarden. Wij zijn mooie en sterke mensen. Neen, wij zijn geen zwakke wezens die achter gelaten zijn op een planeet. Vanuit dit denkbeeld eisen wij autoriteit die voor ons zorgen, die dan volgens ons het juiste doet.

Wat nu als we met zijn allen onze menselijke waardes terug aanvaarden?

Als we vanuit een positie leven waarin we onszelf waardiger vinden dan geld, dan reiken we ook naar een heel ander overheidssysteem.

Zijn de leden van het WEF afvallers van de Cabal? Proberen ze op hun eigen manier deze wereld nog te controleren?

Zijn grote banken hun macht kwijt sinds 2012?

Is China een poging aan het doen om de wereld over te nemen?

Zijn wij verdwaald op het einde van een duister kaartspel?

De zwakke politiekers die het huidige corona beleid opstellen, zijn in mijn ogen hopeloze kaarten, gelegd in een verloren spel.

Ze willen controle en macht maar eigenlijk dwalen ze in hun eigen fantasie af of in die van iemand anders. De meeste politiekers zijn gedreven om tegenin de echte wetenschap te strijden. Sommige politiekers die niet achter het CST staan, koesteren nog een hart voor de medeburgers. De rest is aan het handelen vanuit politiek belang. Denken dat het CST verplichten je meer volgers geeft is erg naïef. Het COVID vaccin is gentherapie en dat is geen leugen maar een simpele waarheid.

De naïviteit van politiekers gaan straks een nieuwe job mogen zoeken, niemand wil hen nog als volksvertegenwoordiger omdat ze achter de verplichting van het CST stonden.

Zijn wij op een planeet alleen gelaten met duistere krachten? Of zijn wij met de loop van de eeuwen in onze zwakte gevallen en laten wij ons daarom misleiden?

Is de oplossing andere politiekers of is de oplossing: Een andere ideologie nastreven waarin elke wereldburger gerespecteerd kan worden.

De ui van de waarheid begint af te pellen, onze vermoedens komen dichterbij. Deze wereld is erg onmenselijk, zegt dat u niets?

Mogen wij niet eerder stil staan bij de zaken die wij als normaal namen maar eigenlijk helemaal niet normaal zijn?

Is de waarheid erg makkelijk te vinden door vragen te stellen die wij eerder nooit durven te stellen?

Volg deze reeks en krijg morgen meer informatie over de Cabal en het WEF.

Het is aan het individu om de toekomst te herschrijven, niet aan de massa.

Ezra Armakye