De “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna

Amazon ontslaat op dit moment 18.000 mensen en in 2023 komen daar nog eens tienduizenden bij. Bed, Bath & Beyond – het bedrijf dat wordt geleid door verwaande idioten die de kussens van Mike Lindell uit hun winkels hebben verbannen – staat op het punt failliet te gaan. Grote technologiebedrijven schrappen banen, en ook het […] The post De “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna

Amazon ontslaat op dit moment 18.000 mensen en in 2023 komen daar nog eens tienduizenden bij. Bed, Bath & Beyond – het bedrijf dat wordt geleid door verwaande idioten die de kussens van Mike Lindell uit hun winkels hebben verbannen – staat op het punt failliet te gaan. Grote technologiebedrijven schrappen banen, en ook het ultra-woke Vimeo schrapt een aanzienlijk percentage van zijn personeel. Tegelijkertijd bouwen pioniers van de parallelle economie op dit moment aan een nieuwe, meer gedecentraliseerde infrastructuur voor e-commerce en medicijnen, die vanaf dit jaar de wereld zal veroveren, schrijft Mike Adams.

Niemand in de bedrijfsmedia heeft dit nog door. Wat u hier leert geeft u een enorme voorsprong op de macro-economische dynamiek die van invloed zal zijn op de manier waarop mensen winkelen, producten consumeren, inkomen verdienen en omgaan met medische professionals. Dit is een tektonische verschuiving in de economie en de verliezers zullen de gecentraliseerde “woke” bedrijven zijn die de helft van hun klantenbestand hebben geschoffeerd door hun trouw te verklaren aan de LGBTQ-waanzin.

Ik heb alle details in de Situation Update podcast hieronder. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze trend die u moet begrijpen:

  1. De parallelle economie brengt mensen samen op basis van filosofische overeenstemming in plaats van louter winstbelangen.
  2. Ongeveer de helft van Amerika is bereid bewust te kiezen om alle aankooptransacties met Amazon.com en andere “woke” bedrijven, die steeds meer worden gezien als anti-mensheid, anti-verstandig, anti-vrijheid en ronduit slecht, stop te zetten.
  3. “Woke” merken zullen niet welkom zijn in de parallelle economie en zullen de explosie van nieuwe filosofisch gedreven handel mislopen.
  4. 2023+ zal een wijdverspreide decentralisatie van online e-commerce zien, dankzij de opkomst van bijna-instant e-commerce hosting platforms waarmee iedereen onmiddellijk een e-commerce front-end kan opzetten met meer dan 1 miljoen producten die al in voorraad zijn en die door netwerkpartners worden geleverd.
  5. Verkopers die pro-christelijk, pro-Amerika of pro-vrijheid zijn, zullen niet langer op de zwarte lijst kunnen worden gezet door “woke” platforms zoals Vimeo of Amazon, omdat ze levensvatbare alternatieven zullen hebben voor distributie en zichtbaarheid via de parallelle economie.
  6. Influencers, organisaties en kleine bedrijven zullen hun eigen e-commerce portalen opzetten en lanceren met behulp van deze nieuwe systemen, en zij zullen geld wegleiden van Amazon naar de zakken van gewone mensen op gemeenschapsniveau.
  7. Het gecentraliseerde magazijnmodel van Amazon zal in 2023 sterk inkrimpen met grote ontslagen, winkelsluitingen en aanzienlijke financiële verliezen. In plaats daarvan stromen de investeringen naar de nieuwe netwerken van e-commercewinkels, ondersteund door gedistribueerde, kleine lokale magazijnen die worden gerund door echte mensen, geen robots of “slaven”-arbeiders.
  8. De geneeskunde zal ook een dramatische verschuiving meemaken weg van gecentraliseerde, mainstream, pillenpushende artsen en moordlustige ziekenhuizen. In plaats daarvan zal er groei komen in de telegeneeskunde die mensen in contact brengt met complementaire, natuurgeneeskundige en alternatieve artsen die oplossingen aanreiken in plaats van medicijnen.
  9. Het netto-effect is dat er meer geld rechtstreeks naar professionals in de gezondheidszorg zal vloeien, en dat medische “licenties” niet zullen kunnen worden gebruikt door staten als Californië om de vrije meningsuiting van artsen te onderdrukken.

Blijf op de hoogte voor meer updates over hoe u de parallelle economie kunt helpen opbouwen.

Ik ben in gesprek met verschillende pioniers die de parallelle economie opbouwen, en ik zal u via artikelen en podcasts op de hoogte houden wanneer nieuwe initiatieven publiekelijk worden gelanceerd.

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Luister voor de rest van de analyse van dit alles naar de Situation Update podcast van vandaag, met daarin ook een nieuw interview met mijn contactpersoon voor speciale troepenoperaties aan de grens met Texas:

– Goed nieuws over Hamlin van de Buffalo Bills
– Amazon kondigt 18.000 ontslagen aan nu Big Tech ontslagen versnelt
– Bed Beth & Beyond waarschijnlijk op weg naar een faillissement, gerund door woke idioten
– Celsius #crypto faillissement onthult dat u niet de eigenaar bent van “uw” coins.
– Japanse regering probeert gezinnen te betalen om Tokio te verlaten #ontvolking
– Drie politiemensen uit Massachusetts sterven plotseling in één week… vraag me af waarom?
– Brits gezondheidssysteem (NHS) pusht bodycams voor verpleegsters – #privacyinbreuk
– Kroaten geschokt dat invoering euro leidt tot enorme #inflatie
– AI-chatbots bijna net zo nauwkeurig als menselijke artsen
– Waarom artsen die pillen pushen zullen worden vervangen door AI, maar natuurgeneeskundige artsen niet
– Gaaf historisch artefact: meteoriet zandglas gebruikt in sieraden van Koning Toetanchamon
– Klimaatcontrole: de populaties ijsberen zijn zo groot dat Canada probeert uit te zoeken hoe ze te verminderen
– Poetin lanceert fregat met hypersonische raketten in Indische Oceaan
– Medische dictatuur nu van kracht in Californië
– Anti-woke parallelle economie zal exploderen in 2023
– Enorme migratie van handel weg van Amazon
– Decentralisatie van handel zal enorme trend zijn voor 2023+
– Telegeneeskunde explodeert ook terwijl mensen vluchten voor doodpushende artsen
– Interview met de grensteamleider van de Special Forces Texas


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

9/11: Twintig jaar van leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna appeared first on Frontnieuws.