De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Ik leg vaak uit dat we de civilisatie aan het verliezen zijn. De risico’s komen uit vele bronnen. Een daarvan is het groeiende risico van een kernoorlog; de opkomende politiestaat waarin gedrag dat door de grondwet wordt beschermd, ondanks de grondwet wordt gecriminaliseerd; eenheid die wordt vervangen door een toren van Babel; aangewakkerde rassen- en […] The post De Westerse civilisatie houdt op te bestaan appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Ik leg vaak uit dat we de civilisatie aan het verliezen zijn. De risico’s komen uit vele bronnen. Een daarvan is het groeiende risico van een kernoorlog; de opkomende politiestaat waarin gedrag dat door de grondwet wordt beschermd, ondanks de grondwet wordt gecriminaliseerd; eenheid die wordt vervangen door een toren van Babel; aangewakkerde rassen- en genderhaat die de identiteitspolitiek dient; door glyfosaat vernietigde grond met als gevolg een vermindering van de voedingswaarde van planten en vlees en melk van dieren die met GGO-producten zijn gevoed; de corruptie van wetenschap en onderwijs; afwijzing van de gegroeide cultuur in literatuur, kunst, muziek, moraal en gedrag; drastisch beleid om vermeende bedreigingen, zoals klimaatverandering, die al dan niet reëel zijn, het hoofd te bieden; door ideologie gedreven hervormingen van de samenleving, zoals de Grote Reset van het World Economic Forum; opzettelijk gecreëerde en losgelaten plagen om de bevolking onder controle te houden; de bewapening van het weer, schrijft Paul Craig Roberts.

De lange aanval op religie heeft satanische krachten vrij spel gegeven.

De corruptie van de wetenschap is vandaag het onderwerp. Wetenschap is gebaseerd op het zoeken naar de waarheid en op de integriteit van de zoeker. Deze basis is kwetsbaar en corrupt. Als wetenschap wordt gezien als racisme en een instrument van blanke suprematie, verliest de wetenschap haar gezag bij degenen die haar zo zien. Als het geslacht afhangt van een zelfverklaring en niet van lichaamsdelen, wordt de biologie weggegooid, net zoals Lysenko’s genetisch marxisme de Sovjet genetica in het begin van de 20e eeuw vernietigde. Ideologie is de vijand van de wetenschap, en we zien de onderdrukking van de wetenschap door ideologie opnieuw in het verbod op onderzoek naar de genetische basis van intelligentie.

De grootste verstoorder van de wetenschap is geld. Vandaag de dag kosten wetenschappelijke experimenten veel geld. Ze kunnen niet langer worden gefinancierd uit de budgetten van de universitaire afdelingen natuurkunde, scheikunde, biologie en astronomie. Financiering komt van buitenaf, en dit opende een weg voor de belangen van financiers om het proces te betreden. Federaal geld voor onderwijs bevatte alle bedreigingen, en meer, die conservatieven hebben voorspeld, en geld van bedrijven en stichtingen zorgde voor nog meer bedreigingen.

De financiering beïnvloedt niet alleen wat er wordt onderzocht, maar ook de bevindingen. Een groot percentage Amerikaanse natuurkundigen en scheikundigen houdt zich bezig met wapenonderzoek en kan geen standpunt innemen, zoals het in twijfel trekken van het officiële 9/11 verhaal, dat hun financiering in gevaar brengt. Psychologen helpen de CIA bij het verfijnen van marteltechnieken. Antropologen helpen de CIA bij het ontwikkelen van methoden om bevolkingsgroepen onder controle te houden. Virologen ontwikkelen biologische wapens. Bedrijfsscholen ontwikkelen reclamepropaganda. De lijst gaat maar door.

Zoals we hebben geleerd van Covid, financieren NIH en Big Pharma het meeste medische onderzoek. Aangezien het geld uit deze bronnen komt, bepalen deze bronnen wat er wordt onderzocht en wat de conclusies zijn. Een product van deze financiering was Covid zelf en de protocollen die een effectieve behandeling verhinderden en die aan artsen werden opgelegd ten behoeve van de winsten van Big Pharma’s Covid “vaccin” en ongrondwettelijke overheidsmandaten die de vrijheid verder marginaliseren.

Wetenschappelijke carrières zijn afhankelijk van publicatie. Wanneer de financiering afkomstig is van mensen met commerciële of winstbelangen in onderzoeksresultaten, bevindt de gefinancierde wetenschapper zich in een situatie van belangenverstrengeling. Het behagen van de financiers is noodzakelijk voor de voortzetting van de financiering, net zoals een gekozen vertegenwoordiger beantwoordt aan de belangen van zijn grote campagnebijdragers.

Het probleem van de financiering van de wetenschap heeft, net als het probleem van de financiering van verkiezingen, een kritiek stadium bereikt dat de integriteit van de wetenschap vernietigt, zoals blijkt uit deze verklaringen van de redacteuren van de twee meest prestigieuze medische tijdschriften:

“Het is gewoon niet langer mogelijk om veel van het klinisch onderzoek dat wordt gepubliceerd te geloven, of om te vertrouwen op het oordeel van betrouwbare artsen of gezaghebbende medische richtlijnen.” – New England Journal of Medicine Hoofdredacteur Marcia Angell, M.D.

“Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, is gewoon onwaar … flagrante belangenconflicten … de wetenschap heeft een wending genomen naar de duisternis.” – Lancet hoofdredacteur Richard Horton

Deze documentaire:

https://rumble.com/v1nk6tu-science-for-hire-full-movie-a-gary-null-production.html

legt uit dat de wetenschap tegenwoordig gekocht en verstoken is van integriteit. Dit is het gevolg van de ineenstorting van de wetenschappelijke cultuur. Geld heeft voorrang op integriteit en waarheid.

Als de carrièredruk op wetenschappers voldoende is om integriteit en toewijding aan de waarheid opzij te schuiven, wat gebeurt er dan elders in de samenleving waar de normen zwakker zijn?

Wetenschap is een fundamentele basis. Als zij wordt vernietigd, zoals voor onze ogen gebeurt, wordt de beschaving vernietigd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De Westerse civilisatie houdt op te bestaan appeared first on Frontnieuws.