De vernietiging van de EU

De enige manier om te winnen, is niet te spelen … het spel. Maar, helaas, voor Prof. Legutko, de zelfvoldane glimlach van de sinecure-misbruikers van het Europees Parlement die doen alsof ze vertegenwoordigers zijn van iemand in Europa (in feite zijn sommigen van hen dat), zal het afvegen van die glimlach van hun gezichten niet […] The post De vernietiging van de EU appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De vernietiging van de EU

De enige manier om te winnen, is niet te spelen … het spel. Maar, helaas, voor Prof. Legutko, de zelfvoldane glimlach van de sinecure-misbruikers van het Europees Parlement die doen alsof ze vertegenwoordigers zijn van iemand in Europa (in feite zijn sommigen van hen dat), zal het afvegen van die glimlach van hun gezichten niet komen door academische discussie en wetenschappelijke redenering. Hoewel de burgerlijke moed van Legutko wordt gewaardeerd, schrijft Andrei.

En hier ligt het probleem voor de EU in het algemeen, en voor Legutko in het bijzonder. Toen Vladimir Poetin in 2007 in München sprak, wist hij wat en wie er achter hem stonden. Inmiddels zijn die neerbuigende glimlachen van de vertegenwoordigers van het Westen in München van hun zelfvoldane gezichten geveegd. Sommigen, zoals McCain, zijn gewoon verdwenen – ik wou dat hij nog leefde om te zien wat er gebeurt – maar de verandering in Europa zal komen (die komt al) via wegen die niemand van de leden van het Europees Parlement begrijpt, ook Legutko niet. En zoals veel waarnemers, onder wie ondergetekende, al enige tijd stellen – het gaat niet alleen om de uitroeiing van Oekraïne als staat zoals die nu bestaat, maar om de vernietiging van de NAVO en de EU als zodanig en dat is wat het betekent “het spel niet meespelen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plandeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De vernietiging van de EU appeared first on Frontnieuws.