De oorlog is al gewonnen, we moeten enkel samen over de zwarte berg

Opiniestuk over de betoging te Brugge (16/01) en de keynotes die de auteur vind dat je moet meegenomen hebben.

Deel dit artikel

De oorlog is al gewonnen, we moeten enkel samen over de zwarte berg

Op 16/01/2022 vond de derde betoging te Brugge plaats en man, wat een verschil in opkomst bij de tweede editie.

Begrijp me niet verkeerd, de 2000 mensen (500 volgens HLN) waren GEWELDIG. Het regende, was ijskoud en toch vonden pakweg 2000 kritische denkers hun weg naar 't Zand in Brugge, om gehoord en gezien te worden. Soit, ik ga niet te ver uitwijden over die betoging, ik was er bij, u hopelijk ook, en iedereen zag dat het goed was.

Hans Blanckaert

Hans Blanckaert, gezegend zijt gij, heeft deze betoging wederom in goeie banen geleid, met een niet-aflatend vermogen mensen op te peppen en warm te maken, de goeie mensen om zich heen te verzamelen voor geluid, organisatie, moderatie en begeleiding van de betoging, petje af meneer! Je moet het maar doen, gratis, uit pure gedrevenheid (en een vleugje gezonde ADHD). Ik weet niet of FOCUS zegt dat er 300 man, maar volgens ons waren het er zeker 5000. Meer dan een goede opkomst zou ik zeggen.

De sprekers op zich waren stuk voor stuk parels, en verdienden allemaal het applaus dat ze gekregen hebben. In dit artikel bespreek ik de 'kopstukken' van de vrijheidsbeweging, de mensen die de barricades bouwen waarop wij gaan staan, gesterkt om 'NEEN' te zeggen, gesterkt om 'STOP, tot hier en niet verder' te zeggen. Uit deze mensen putten wij moed, vergaren wij kennis en kijken en luisteren er velen liever naar hen dan naar mainstream media om echte feiten en waarheden te horen en te zien.

Hieronder wil ik enkele uitspraken met jullie doornemen, en deze toelichten, want dit is informatie, kennis en wijsheid die niet moet beperkt blijven tot het aanwezige publiek. Dit is publieke kennis die zou moeten het narratief vormen om ons door deze zware tijden te loodsen, het staat bol van hoop, liefde, verbonden en eenheid. Want onze bedoeling is eenheid, want eenheid maakt macht, al de rest is tweedracht, en dat dat laten we aan de politiek over.

Vincent Vandeputte

Eerst hadden we de eer Vincent Vandeputte te verwelkomen op het podium, en laat ik zijn persoonlijke boodschappen het best vergelijken met een pijnstiller (sorry anti-dafalganners), u hebt hoofdpijn en u weet niet hoe het te behandelen, het doet pijn en vreet aan u, en daar zijn Vincent zijn woorden, de spreekwoordelijke dafalgan voor mijn koppijn. Want toen ik en nog wat mensen er door zaten, wanhopig door alle fearporn die op ons afkwam, daar waren Vincent en zijn facebook-filmpjes! Van 'buisiness dad' tot 'everyones dad'. Woorden van hoop, luchtige kritiek, een zwak moment die bewees dat hij menselijk was, we kunnen ons allemaal vinden en optrekken aan zijn woorden. Welnu, Vincent verzekerde ons eerst dat hij Half-West-Vlaming is, en haalde herineringen op aan het optreden van de blauwe vrienden in Brussel. Hier niets van dat in Brugge, respect! Na woorden van hoop en verzekering dat er een verandering op til is, maar veel belangrijker was de boodschap: VERMIJD DISCUSSIE. 1,2,3 of helemaal niet-gevaccineerd doet er niet, wees hoffelijk en trek het gesprek naar een hoger niveau. Zoek raakpunten waar jullie beiden last van hebben, want ook gevaccineerden moeten meer betalen voor energie en gas, PLF-formulieren invullen, al hun digitale ID's / apps en wat nog allemaal op orde hebben. Zij zijn misschien ook bang, als ze de 'booster' niet willen, ze bij de 'antivaxxers' horen. Hoe meer mensen zeggen 'STOP', gevaccineerd of niet, wij zijn het zat, het is genoeg. Dan kunnen verbinden, dan vormen we een eenheid, en dan kunnen we alles aan! We zijn een zwarte berg aan het opklimmen, de weg is niet gemakkelijk, maar zowel hij als ik beloven u: aan de andere kant schijnt de zon, is het groen, en aan de andere kant gaan we allemaal samen een mooiere wereld maken, zonder uitsluiting!

Brecht Arnaert

Als tweede had Brecht Arnaert de eer het podium te betreden, deze man is een Vlaamse publicist en libertair denker. Brecht bracht de mooie 'al beeft uw stem'. Een tekst die iedereen ondertussen wel al gelezen heeft. Brecht sloeg nagels met koppen toen hij verkondigde dat de QR-code belange niet over het 'virus' gaat -zover virussen volgens hem al bestaan- maar over geld, en niets anders. Uw bankkaart gelinkt aan een QR-code die u beloont of bestraft bij het gewenste gedrag. Gooi er nog eens uw medische gegevens en een CO-meter ook tegenaan en je hebt de droom-tool voor een tiranieke regering die letterlijk alles van u weet en u met een klik van de maatschappij kan uitsluiten.Maar Brecht bracht nog een andere boodschap, wij moeten stoppen met dualiteit, gevaccineerden zijn GEEN schapen, zij slapen ondertussen ook niet meer, en iedereen zou moeten stoppen met te verwijzen naar hen als zijnde. Want de echte kentering komt er pas als ook zij die brave burgers zijn, zij die geloofden dat 2 prikken tot vrijheid tot gevolg zouden hebben, zij die, al dan niet tegen hun wil de booster gaan halen zijn, omdat ze toch hunkeren om een beetje te mogen leven. Zij hebben dit vaak uit de beste intenties gedaan, goedgelovig door de vele leugens en propaganda waarmee ze bestookt waren. Ik heb geen tv-abonnement en mijn radio staat uit, dus ik ben immuun, maar zij daarom niet. Wij zijn de vasthouders, maar we zijn allemaal mensen, geen schapen, lab-ratten en wat nog allemaal. Hij sloeg ons met de logica rond de oren: 'als het vaccin werkt, moet ik me niet laten vaccineren, want het vaccin werkt'. Maar de realiteit bewijst ons iets anders. Verder bewees hij ons op het feit dat Dr. Stefan Lanka tot op heden nog altijd € 100.000 als beloning uitreikt aan de eerste persoon die hem bewijs stuurt waarin het mazelenvirus geïsoleerd werd. Tevens wachten we nog altijd op de isolatie van SARS-CoV-2- . Willen jullie meer weten ? Zoja verwijs ik jullie graag naar https://t.me/brechtzegt.

Steven Arrazola de Oñate

Als laatste zou ik graag Steven Arrazola de Oñate voorstellen, ex-militair en Open VLD-politicus, een man met het hart op de tong, die volgens mij altijd de juiste woorden op het juiste moment kan vinden. Hij begon met de profetische woorden 'prik er eens doorheen, en niet in je arm'. Maar dit is niet van toepassing op de aanwezigen, want wij waren al geslaagd voor de IQ-test. Vervolgens verkondigde hij botweg 'Wij zijn in OORLOG'. En na alle zachte woorden was dit een goede wake-up call. Wij zijn in oorlog, maar niet met onze medemensen, pro-vaxxers, anti-vaxxers en alles wat er tussen in ligt. Neen, we zijn in oorlog met een kleine groepje mensen die zich alles van ons wilt toe-eigenen. Van uw vermogen tot uw medische gegevens, niks zou ze ontgaan. Hij wees ons er ook wel op dat deze oorlog al gewonnen is, de cijfers van de boostercampagne spreken voor zichzelf. Nadat 1,5 miljoen Belgen al aangaven zich niet te willen boosteren zouden hier nu de boostercampagnes op hun einde lopen en nog eens 2 miljoen weigeraars bijkomen. Dit betekent opeens een goeie 3 miljoen nieuwe 'covid-idioten en egoïsten' die NEEN zeggen, STOP het is genoeg geweest. Wij willen terug normaal kunnen werken en leven. STOP DEZE WAANZIN. Ook zijn er ongeveer 50.000 artsen en verpleegkundigen niet gevaccineerd, vooral in Wallonië, maar niet te min, deze mensen zien dag dagelijks wat de 'oplossing' tegen het virus doet met mensen. Had u voor de coronacrisis ooit al gehoord van myocarditis of pericarditis? Ik ook niet. Wij zien dwars door de Mainstream Media hun fearporn, wij zijn immuun aan de propaganda en doof voor de boodschappen van valse hoop.

Dit was 1 van de rustigste en toch meest verbindende, hoopgevende, warme betogingen tegen de waanzin van de willekeur aan slechte beslissingen en overdreven maatregelen die onze regering ons dagdagelijks opdringt. Ik roep iedereen op die het moeilijk heeft, zich alleen voelt, vragen heeft, of gewoon nood heeft aan menselijk contact met gelijkgestemden: Kom uit uw kot! Kom naar Brugge, ga naar Brussel, het einde is in zicht, de oorlog is gewonnen, de zwarte berg bijna overwonnen, maar wij zijn er nog niet. Samen moeten we meer dan ooit verbinden, tot eensgezindheid komen en uiteindelijk 1 grote eenheid vormen, want in eenheid zit kracht.

Ik nodig jullie graag uit om dit weekend naar Brussel af te zakken om uw stem te laten horen!

Hun social media vind je makkelijk, hieronder links naar de toespraken.

Vincent Vandeputte:

Brecht Arnaert: https://youtu.be/2n-yWveS2-I

Steven Arrazola de Oñate: https://youtu.be/aeKG5gNiu-Q

De volledige livestream zolang die online staat: https://fb.watch/aCUgXar7q4/