De kiemtheorie ontkracht!

Dr. Robert Young en Dr. Andy Kaufman bespreken hun ontdekkingen van Antoine Bechamps baanbrekende terreintheorie, nadat hij cellen op moleculair niveau had onderzocht en ontdekte dat ziekte en slechte gezondheid voortkomen uit ongezonde en zure interne omgevingen, waarbij hij vlekjes korrelig leven ontdekte buiten de cellulaire, nucleaire en DNA-structuren die hij microzymas noemde. Veel later […] The post De kiemtheorie ontkracht! appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De kiemtheorie ontkracht!

Dr. Robert Young en Dr. Andy Kaufman bespreken hun ontdekkingen van Antoine Bechamps baanbrekende terreintheorie, nadat hij cellen op moleculair niveau had onderzocht en ontdekte dat ziekte en slechte gezondheid voortkomen uit ongezonde en zure interne omgevingen, waarbij hij vlekjes korrelig leven ontdekte buiten de cellulaire, nucleaire en DNA-structuren die hij microzymas noemde.

Veel later of schijnbaar toevallig door andere wetenschappers protits, somatids, bions genoemd, historisch gezien in feite vergelijkbaar, op stamcellen – waarvan wetenschappers als professor Gunther Enderlein en Marie Bleker, medische dokters, ontdekten dat ze het vermogen hebben om in zure omgevingen leven te vormen tot gezonde cellen of bacteriën en gisten van verschillende soorten, die zich in de eerste plaats vormen om te proberen de zuren en gifstoffen op te ruimen, en die in de juiste alkalische omgeving weer kunnen worden teruggebracht tot de vorm van gezonde cellen na het opruimen van giftig afval, in een buitengewoon en fascinerend proces dat tot nu toe door de kiemologen van de moderne farmaceutisch gevormde wetenschap voor het grote publiek verborgen werd gehouden:

Pleomorfisme

Het onderzoek en de ontdekkingen van Dr. Robert O. Young

Dit suggereert dat ziektekiemen endogeen zijn en van binnenuit komen – en geen eenzame micro-organismen zijn die buiten bestaan, wachtend om opportunistisch binnen te dringen en ons welzijn uit te buiten in golven van infectie, besmetting, pandemie of endemie, zoals virologen en kiemologen zouden willen.

In plaats daarvan worden gezondheid en ziekte allemaal bepaald door onze eigen handelingen, gedachten en attitudes – ons gebrek aan voeding, lichaamsbeweging, rust en herstel, ontspanning enzovoort, en de toxische belasting van ons – chemisch, straling/EMF, milieu, fysiek, elk met specifieke bio-effecten, wat aanleiding geeft, zegt Dr. Young, tot ongezonde zure omgevingen in ons, waardoor de pH van onze interstitiële vloeistoffen (vloeistof tussen de cellen), vasculaire vloeistoffen (vloeistof in de bloedvaten) en cellulaire vloeistoffen (vloeistof in de cellen) naar gevaarlijke en giftige niveaus daalt, veel lager dan de optimale basisniveaus die zij en wij nodig hebben om gezond te zijn en te gedijen.

Pleomorfisme is een werkelijk revolutionair concept dat alle conventionele en gemilitariseerde concepten van ons lichaam als slagveld en kiemen als vijandige strijders omver kan werpen en biedt een magische lens om de vloeibare transformatie en de totaliteit van al het leven te bekijken. In de woorden van Antoine Bechamp: “Niets wat geschapen is, gaat verloren. Niets valt ten prooi aan de dood, alles valt ten prooi aan het leven.”

Over de oorsprong van organische wezens – Waar komen we vandaan en waarom zijn we hier! bewijs_55-1.pdf Download PDF – 9.51MB

Daarnaast gaat Dr. Kaufman nauwkeurig in op het foutieve concept van Virus-Isolatie, waarop kiemologen Virus-Replicatie baseren. Bewijs voor beide bestaat niet, aangezien wat zij “isolatie” noemen in werkelijkheid GEEN isolatie is – niet in staat om een eindige specifieke vorm te produceren uit het residu van patiëntensputum of patiëntenspecimen dat zij, zoals toegegeven, mengen met Vero-cellen – zieke Afrikaanse apenniercellen, evenals foetale cellen, runderkalfsserum, formaldehyde, antibiotica en andere chemicaliën en toxines, fixeren zij zich willekeurig op brokstukken die onvermengbaar genetisch materiaal bevatten – stukjes RNA ingekapseld in stukjes celmembraan – die uit cellen zijn geëxtraheerd, en noemen deze “virussen” die zij vervolgens genetisch sequentiëren met behulp van amplificatieprocessen zoals de foute PCR. Op geen enkele manier kunnen zij wetenschappelijk, logisch, redelijk of anderszins zeggen dat zij een specifiek virus uit het sputum van patiënten hebben gehaald nadat zij dit hebben onderworpen aan dit door elkaar halen en door elkaar gooien van miasma’s, zoals Dr. Kaufman uitlegt, en dat alleen leidt, aldus Dr. Young, tot een “Frankensteiniaans brouwsel gevuld met willekeurige anatomische elementen.”

De oorsprong van de kip – Eet u eieren?

Een uitgebreide en gedetailleerde presentatie van beide artsen, biedt dit panel over Terrein een keerpunt in het publieke begrip van gezondheid en ziekte, dat tot nu toe is gekaapt door de virologen en vaccinmakers die een ziek winstgedreven paradigma van Big Pharma in stand houden, en die door de politiek ingestelde en totalitair bedoelende overreageerders en machtsmisbruikers bij de WHO, het WEF, en de wereldregeringen die voor hen zwichten, tot stilstand is gekomen met de onaanvaardbare en absurde valstrik voor eeuwige pandemie.

LINKS VOOR MEER

DR.ROBERT YOUNG:
Website: https://www.drrobertyoung.com/
Blog: https://www.drrobertyoung.com/blog

RECENTE PODCAST MET DR. ROBERT YOUNG:
Newsbreak 142 | BREAKING: Dr. Young onthult dat COVID-vaccins intelligent gericht zijn op biowapens
https://www.bitchute.com/video/ufDTR2WopE5p

Meer weten?

Lees voor meer informatie over de niet-openbaar gemaakte ingrediënten in de coronavirusvaccins mijn laatste peer-reviewed artikel in Acta Scientific Medical Science Journal, ASMS-22-RW-150 getiteld “Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

De PDF is hieronder bijgevoegd of u kunt op de volgende link klikken:

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Scanning en Transmission Electron Microscopy in the Identificaiton of the Non-disclosed In .
Downloaden – 1.35MB

Transfectie naar transhumanisme Deel 1 en Deel 2

Deel 1 – https://rumble.com/v1n1ack-transfection-to-transhumanism-part-1.html
Deel 2 – https://rumble.com/v1n1dgi-transfection-to-transhumanism-part-2.html

Bekijk InfoWars – Bloedstolsels en menselijke technologie bio-implantaten!

Kijk, luister, leer en DEEL het met IEDEREEN die je liefhebt en om wie je geeft!

“Wanneer het debat is verloren, wordt laster het gereedschap van de verliezers.” – Socrates

https://banned.video/watch?id=62d35c20f4450907412002d3

Bekijk InfoWars – De bio-digitaal-nanorevolutie

Speciale gast Dr. Robert Young maakt zijn eerste verschijning in de show om met Liberty Man te spreken over zijn microscopie en spectroscopie bevindingen in de gensap injecties.

https://theinfowar.tv/watch?id=628058cf36fb3975f1698d52

Dr. Young en Liberty Man praten over FDA-corruptie en delen perspectieven op de nanotechnologische aspecten van de injecties, waaronder onderwerpen als RNA-interferentie, toxiciteit, vervelling, bloedstolsels en elektromagnetische frequenties, en hoe dit allemaal speelt in de grotere agenda van een digitaal ID sociaal-krediet gevangenissysteem.

Healing At All Costs Dr. Robert Young interview met Johnny Cirucci – Volledig interview

https://rumble.com/v1iblwd-healing-at-all-costs-dr.-robert-young-interview-with-johnny-cirucci-full-in.html

Via Drrobertyoung.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wees niet dom – Informeer je beslissingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De kiemtheorie ontkracht! appeared first on Frontnieuws.