De grootste man die ooit geleefd heeft?

Vladimir Zelensky is door TIME Magazine uitgeroepen tot “Person [sic] of the Year”. Uiteraard leest niemand die niet wacht om zijn tanden te laten polijsten TIME, en dat doen ze al meer dan tien jaar niet, maar het nummer “Man van het Jaar” blijft een culturele instelling, schrijft Andrew Anglin. Zelensky is de zeer kleine […] The post De grootste man die ooit geleefd heeft? appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De grootste man die ooit geleefd heeft?

Vladimir Zelensky is door TIME Magazine uitgeroepen tot “Person [sic] of the Year”. Uiteraard leest niemand die niet wacht om zijn tanden te laten polijsten TIME, en dat doen ze al meer dan tien jaar niet, maar het nummer “Man van het Jaar” blijft een culturele instelling, schrijft Andrew Anglin.

Zelensky is de zeer kleine Jood die een corrupt Oost-Europees shithole de grond in stampt. Hij voert een oorlog tegen Rusland en probeert de hele wereld daarin mee te slepen. Ogenschijnlijk is het doel van de oorlog het verdedigen van een klein stukje land in het oosten van de grenzen van de Oekraïne van 1991, waarbij hij beweert het eeuwige recht te hebben dat gebied te controleren en de Russen die daar wonen etnisch te zuiveren.

Gewoonlijk gaat de prijs niet per se naar de “beste persoon van het jaar”, maar naar de persoon die de grootste impact op het jaar heeft gehad. Vanuit dat oogpunt is het eerlijk om de prijs aan Zelensky te geven. Maar natuurlijk interpreteren mensen de cover als een viering van de man (en ik weet zeker dat het artikel binnenin, dat niemand ooit zal lezen, hem bejubelt).

Het is zeker begrijpelijk dat mensen erg boos worden dat de media een seriemoordenaar vieren die de hele aarde probeert te vernietigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tucker Carlson: “Zelensky liegt om ons de oorlog in te slepen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De grootste man die ooit geleefd heeft? appeared first on Frontnieuws.