De getuigenis van Dr. Robert Malone: Geïnformeerde toestemming wordt niet gegeven als de risico’s worden verzwegen

In feite heb ik eigenlijk een privé leven. Mijn vrouw, met wie ik al 42 jaar getrouwd ben, en ik zijn erg op onszelf. Het gebeurt niet elke dag dat ik mijn persoonlijk verhaal deel. Maar zoals velen van jullie weten, ben ik twee keer ingeënt met Moderna en had ik een vrij ernstig vaccinatieletsel opgelopen. Dit was vrij vroeg in de uitrol van de vaccins. Het was lang voordat de FOIA Japanse preklinische proefgegevens zoveel rode vlaggen en onregelmatigheden openbaar maakte, lang voordat we alle problemen met de klinische proeven te weten kwamen, en lang voordat de VAER’s en de bijwerkingen bekend begonnen te worden, schrijft Dr. Robert Malone.

Deel dit artikel

De getuigenis van Dr. Robert Malone: Geïnformeerde toestemming wordt niet gegeven als de risico’s worden verzwegen

Om duidelijk te zijn, ik ben nooit een “anti-vax” persoon geweest. Ik heb mijn hele professionele leven met vaccins gewerkt. Ik weet ook dat sommige vaccins “heet” zijn en minder veilig. Normaal zijn dit soort vaccins voorbehouden voor extreem gevaarlijke virussen zoals Ebola of Gele koorts. Hier is het doel om het vaccin 100% effectief te maken. Andere vaccins die op grote schaal worden gebruikt, zoals de griepvaccins, moeten zeer veilig zijn. De prijs is dat ze minder effectief zijn. Het is een hele wetenschap en kunst om vaccins zo te ontwerpen dat ze op de juiste manier op de “dreiging” reageren. Ik weet dus dat ik de literatuur moet lezen en mijn eigen onderzoek moet doen voordat ik een experimenteel product of vaccin neem. Ik dacht dat ik dat gedaan had. De regering verzekerde ons dat deze vaccins zeer veilig waren. Ik kon me nooit voorstellen dat de klinische gegevens verdraaid en zelfs vervalst zouden zijn – zoals we nu weten.

Maar goed, terug naar mijn verhaal. Begin april 2021 wist ik dat ik naar het buitenland moest reizen en het gerucht ging dat de Europese Unie tegen de zomer volledige vaccinatie zou eisen voordat ik een EU-land zou binnenkomen (wat overigens nooit is gebeurd). Ik wist dat een volledig vaccinatieprotocol een proces van weken was – en dat ik maar beter kon beginnen. Bovendien was er veel ophef over het idee dat vaccinatie zou helpen bij “long-COVID”. Ik had al COVID gehad, en kon een aantal chronische problemen die ik na het krijgen van de ziekte had ontwikkeld, gewoon niet van me afschudden. Eerlijk gezegd had ik meer huiswerk moeten doen, want dit idee hield echt geen stand bij nader onderzoek.

Hoe dan ook, in april 2021, werd ik ingeënt. Het was zo vroeg in de cyclus dat ik geen andere keuze had dan me te laten vaccineren met het Moderna-vaccin, aangezien dat in mijn streek beschikbaar was. Het vaccin werd gedistribueerd op een plaatselijke universiteit, waar de reservisten van het leger het programma beheerden.

De tweede vaccinatie werd me bijna fataal. In feite, stierf ik bijna.

Na de injectie had ik de gebruikelijke vermoeidheid, spierpijn en toen begonnen de hartkloppingen en de kortademigheid. Binnen een paar dagen werd het erger – ik ben niet iemand die gemakkelijk naar de dokter gaat, maar gelukkig voor mij had ik toevallig een routineafspraak met mijn dokter. Ze deed me een manchet om en mijn systolische bloeddruk ging door het dak. Aangezien zij ook cardiologe is, liet zij meer onderzoeken doen, gaf mij medicijnen tegen hoge bloeddruk en we kregen de bloeddruk onder controle. Op een of andere manier heb ik het gevoel dat ik mijn leven aan haar te danken heb. Een compliment voor de geweldige Dr. C. Bove.

Snel vooruit naar vandaag.

Een van de mensen die commentaar geven op mijn Substack-artikelen wees me op deze website: Howbadismybatch.com.

Deze website vergelijkt batchcodes van vaccins met informatie uit het VAERS-systeem, het systeem van de CDC voor het melden van voorvallen. Deze website vergelijkt batchcodes van vaccins met bijwerkingen van geneesmiddelen, sterfgevallen, handicaps en levensbedreigende ziekten uit het VAERS-systeem.

Volgens bovengenoemde website blijkt uit de gegevens van VAERS dat de bijwerkingen van de batches van Moderna sterk uiteenliepen.

5% van de partijen blijkt 90% van de bijwerkingen te hebben veroorzaakt.

Sommige batches van Moderna worden in verband gebracht met 50 maal meer sterfgevallen en invaliditeit in vergelijking met andere batches.

Met die kennis heb ik mijn batchcode ingevoerd in het zoekveld. De eerste injectie had bijna geen significante bijwerkingen. De tweede prik, schokte me eerlijk gezegd.

Hier zijn de resultaten:

Nu weet ik niet hoeveel doses er in elke partij zitten. Maar ik weet wel dat mijn partij zeker in de top 5% zat. Dus, achteraf gezien, is het niet echt een verrassing dat ik zo’n ernstige bijwerkingen had.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik geluk had dat ik die dag toevallig naar mijn arts ging, die ook cardioloog is (zij is mijn internist – dus ik ging niet naar haar voor dat specialisme).

Maar denk je eens in – onze regering had deze gegevens al lang in het VAERs-systeem – zelfs afgelopen zomer. Deze gegevens zijn zo overtuigend en nog… Hoeveel mensen hadden ze kunnen helpen door deze gegevens vrij te geven? Mensen zoals ik, die als ik geen arts was geweest en niet naar mijn arts was gegaan, gemakkelijk dood hadden kunnen neervallen.

Wat is er mis met onze regering dat een site als deze niet beschikbaar is bij de CDC of de FDA?

Als iemand twijfels heeft over de bijwerkingen van deze vaccins, kijk dan eens naar een aantal van de peer-reviewde onderzoeken of kijk naar de VAERS-gegevens voor sterfgevallen bij jonge volwassenen en kinderen.

Mensen hebben het recht om te worden geïnformeerd over de risico’s en voordelen van een medische ingreep. Geïnformeerde toestemming wordt niet gegeven als de risico’s worden verzwegen.

bron: frontnieuws