DE GEHAKTMOLEN 

De politici van het collectieve Westen zijn in feite seriemoordenaars. Hun “narratief” blijft hetzelfde: MEER OORLOG. En dit zelfs wanneer er onderhandelingen zijn tussen de militairen, tenminste op tactisch, zo niet op operationeel niveau (zie de vele telefoongesprekken van Shoigu), schrijft Pepe Escobar. Zelfs het Amerikaanse leger wil blijkbaar – oké, de nadruk ligt op […] The post DE GEHAKTMOLEN  appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

DE GEHAKTMOLEN 

De politici van het collectieve Westen zijn in feite seriemoordenaars. Hun “narratief” blijft hetzelfde: MEER OORLOG. En dit zelfs wanneer er onderhandelingen zijn tussen de militairen, tenminste op tactisch, zo niet op operationeel niveau (zie de vele telefoongesprekken van Shoigu), schrijft Pepe Escobar.

Zelfs het Amerikaanse leger wil blijkbaar – oké, de nadruk ligt op “blijkbaar” – de slachting stoppen en probeert enigszins een ernstige escalatie te voorkomen.

Tot nu toe zijn mogelijk minstens VIERHONDERDDUIZEND Oekraïense soldaten gesneuveld (zelfs volgens westerse bronnen). En toch willen de Amerikaanse en vazalistische Europese psychopaten MEER OORLOG en weigeren zij ELKE onderhandeling.

Westerse bronnen tellen de Russische doden niet, maar bevestigen dat het aantal zeer, zeer laag is. Shoigu zei ongeveer 6.000 doden – maar hij vermeldde niet hoeveel gewonden er zijn.

Westerse bronnen hebben de doden geteld door alle Oekraïense kranten door te nemen – en ze vervolgens bij elkaar op te tellen.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog las de toenmalige OSS alle Duitse kranten om soortgelijke informatie te verkrijgen – en richtte zich ook op de verblijfplaats van nog levende soldaten om de locatie van nog levende eenheden vast te stellen. De benamingen van de eenheden werden onbewust verstrekt door… Duitse kranten. Met behulp van deze informatie kon de OSS met enige nauwkeurigheid de troepensterkte en de locatie bepalen van de troepen die na de landing in Normandië tegenover de Russen en later de geallieerden stonden.

De Russen bedachten zelf de uitdrukking “gehaktmolen” – die een treffende omschrijving geeft van “aanvallen met beperkte doelen” die worden uitgevoerd “met zware wapens onder sterke controle.”

Daarom kon het de Russen geen moer schelen hoe lang dit proces zou duren – want het spaart hun troepen. De Russen leden wel degelijk hoge aantallen slachtoffers bij dat eerste offensief richting Kiev (Duitse info heeft daar behoorlijke cijfers over). Toch werd dat opgegeven. Maar het lijkt weer in de planningsfase te zitten.

De Russen hebben mogelijk tot 80.000 troepen naar Wit-Rusland verplaatst. Belarus heeft 40.000 troepen geactiveerd – en zou op korte termijn nog eens 340.000 reservisten kunnen activeren. De Russen zouden nog eens 200.000 troepen uit andere gebieden kunnen overbrengen.

Dit IS oorlog tot de laatste Oekraïner. De politici en geopolitieke denktanks in Washington, Brussel en Londen kunnen het allemaal niets schelen. Maar het blijft een feit: wat wij meemaken is genocide bij proxy.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Operatie Z – Rusland heeft geen domme bommen, ze zijn allemaal naar school gegaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post DE GEHAKTMOLEN  appeared first on Frontnieuws.