De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik

De sociale media zijn in rep en roer sinds een lid van het Europees Parlement een video plaatste van een hoorzitting waarin een directeur van Pfizer toegaf dat het bedrijf nooit heeft getest of zijn Covid mRNA-vaccin overdracht voorkomt voordat het werd goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, schrijft Michael Senger. Hoewel het feit dat Covid […] The post De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik

De sociale media zijn in rep en roer sinds een lid van het Europees Parlement een video plaatste van een hoorzitting waarin een directeur van Pfizer toegaf dat het bedrijf nooit heeft getest of zijn Covid mRNA-vaccin overdracht voorkomt voordat het werd goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, schrijft Michael Senger.

Hoewel het feit dat Covid mRNA-vaccins overdracht niet voorkomen, wat overduidelijk bleek uit de gegevens kort na hun toepassing, was deze mythe een primaire rechtvaardiging voor de vaccinpassen en een primaire oorzaak van het ongekende gif dat werd gelanceerd op degenen die Covid-vaccins weigerden gedurende 2021 en tot op de dag van vandaag.

Niet alleen oefenden overheden deze druk uit via beleid, maar in veel gevallen gebruikten politici en ambtenaren hun ambt om bewust de sociale stigmatisering van ongevaccineerden aan te wakkeren. Hier volgt een terugblik op het ongekende vitriool dat vanaf 2021 en daarna werd losgelaten op degenen die Covid-vaccins weigerden.

Regeringsfunctionarissen in veel rechtsgebieden stelden voor om niet-gevaccineerden meer te laten betalen voor gezondheidszorg.

In Victoria, Australië – waar de lockdowns langer duurden dan in misschien wel elke andere stad ter wereld – stelde een politicus voor om de ongevaccineerden helemaal uit het nationale gezondheidsstelsel te weren.

Een bijzonder verontrustend idee dat serieuze aanhang begon te krijgen onder het elitaire commentariaat was om ziekenhuizen de spoedeisende hulp als laatste te laten verlenen aan ongevaccineerden, of zelfs de gezondheidszorg volledig te ontzeggen aan ongevaccineerden – een duidelijke misdaad tegen de mensheid.

Een uitgesproken voorstander van het idee van triage van spoedeisende hulp ten nadele van ongevaccineerden was David Frum, hoofdredacteur van de Atlantic, het meest bekend om zijn uitgesproken steun voor de invasie van Irak. Toen zijn beruchte tweet over dit onderwerp tot veel ophef leidde, krabbelde Frum terug.

Piers Morgan was het ermee eens dat ongevaccineerden geen spoedeisende hulp mochten krijgen.

Het is schokkend dat dit vreselijke idee om spoedeisende hulp te triëren op basis van vaccinatiestatus nog steeds wordt voorgesteld.

De demonisering van ongevaccineerden bleef natuurlijk niet beperkt tot de gezondheidszorg. Het verguizen van ongevaccineerden werd een soort liberale rage onder het elitaire commentariaat. Het Amerikaanse CDC betaalde zelfs scenarioschrijvers en komieken om Covid-vaccins te promoten, wat in sommige gevallen inhield dat ze werden betaald om de spot te drijven met ongevaccineerden.

In een vlaag van recidive naar het begin van de 20e eeuw introduceerden Oostenrijk en Duitsland het huiveringwekkende concept van ” lockdown voor ongevaccineerden”.


“Lockdown voor de ongevaccineerden” kreeg ook aanhang in de Engelstalige wereld.

De meeste landen, steden en staten in de westerse wereld voerden vaccinpassen in die hun eigen burgers moesten tonen om deel te nemen aan het dagelijkse leven. De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde een uitgebreid document over de invoering van een digitaal vaccinpas-systeem, inclusief een internationaal vaccinstatusregister en instructies over hoe iemands vaccinpas later kan worden ingetrokken.

Het meest dystopische van deze vaccinpas-systemen was in Litouwen, waar ongevaccineerden werden geweerd uit bijna alle openbare ruimten en werkgelegenheid buiten hun huis; de weinige winkels waar zij essentiële zaken konden kopen, moesten grote rode borden op hun deuren plaatsen om aan te geven dat ongevaccineerden aanwezig konden zijn.

En wie kan natuurlijk Justin Trudeau’s klassieke Führer-achtige tirade vergeten over het moeten delen van het openbaar vervoer met ongevaccineerden, ondanks overheidsdocumenten die later onthulden dat hij geen enkele wetenschappelijke onderbouwing had voor deze beweringen.

Zoals zo veel van de reactie op Covid waren deze vaccinpassen en de liberale rage van het stigmatiseren van ongevaccineerden onwetenschappelijk, ongehoord, ineffectief, totalitair, brutaal en dom.

Het was voor geen enkele regering realistisch om te verwachten dat iedereen zich zou laten vaccineren, zeker niet als het vaccin in kwestie een nieuwe, op genetica gebaseerde therapie betrof. Deze voorstellen om draconische ontberingen op te leggen aan weigeraars van Covid-vaccins zouden er dus onvermijdelijk toe leiden dat de staat draconische ontberingen oplegt aan een aanzienlijk deel van de bevolking.

Volgens epidemioloog Martin Kulldorff van Harvard, een van de meest geloofwaardige sprekers over dit onderwerp, hebben de Covid-vaccins waarschijnlijk voordelen opgeleverd voor ouderen en kwetsbaren, maar het blijft volkomen onduidelijk of Covid-vaccins überhaupt voordelen hebben opgeleverd voor gezonde volwassenen en vooral voor kinderen. In combinatie met de nog onbekende risico’s van de mRNA-technologie en de nu goed gedocumenteerde gevallen van overlijden en ernstig letsel als gevolg van deze vaccins, is het absoluut misselijkmakend dat regeringen over de hele wereld extreme druk hebben uitgeoefend op kinderen en gezonde volwassenen om deze vaccins te krijgen.

Dat sommige gezonde jonge mensen zeker werden gedwongen om een injectie te krijgen die leidde tot hun dood of ernstig letsel, terwijl uit de gegevens bleek dat de voordelen niet opwogen tegen de risico’s, is een gewetenloze tragedie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitlegVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De demonisering van de ongevaccineerden: Een terugblik appeared first on Frontnieuws.