De dag dat EUROPA STIERF – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan die een catastrofale ineenstorting van de bevoorradingsketen voor de westerse wereld zullen veroorzaken

Meer dan een jaar geleden begon ik de wereld publiekelijk te waarschuwen voor de wereldwijde hongersnood als gevolg van het wegvallen van de aardgasvoorziening voor Europa. Via het chemische Haber-proces wordt aardgas gecombineerd met atmosferische stikstof (N2) om ammoniak (NH3) te creëren, de belangrijkste molecule voor het maken van op stikstof gebaseerde meststoffen die de […] The post De dag dat EUROPA STIERF – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan die een catastrofale ineenstorting van de bevoorradingsketen voor de westerse wereld zullen veroorzaken appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De dag dat EUROPA STIERF – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan die een catastrofale ineenstorting van de bevoorradingsketen voor de westerse wereld zullen veroorzaken

Meer dan een jaar geleden begon ik de wereld publiekelijk te waarschuwen voor de wereldwijde hongersnood als gevolg van het wegvallen van de aardgasvoorziening voor Europa. Via het chemische Haber-proces wordt aardgas gecombineerd met atmosferische stikstof (N2) om ammoniak (NH3) te creëren, de belangrijkste molecule voor het maken van op stikstof gebaseerde meststoffen die de gewassen doen groeien die nodig zijn om naar schatting 4 miljard mensen over de hele planeet te voeden, schrijft Mike Adams.

Ik waarschuwde dat als de aardgasvoorziening in Europa – en in het bijzonder aan BASF – niet overvloedig zou zijn, de kunstmestproductie zou kelderen en er niet genoeg kunstmest zou zijn om de gewassen te verbouwen die nodig zijn om de wereld te voeden.

Enkele maanden geleden ontmoette ik Michael Yon (MichaelYon.Locals.com), een internationale journalist en analist die op ongeveer hetzelfde moment precies hetzelfde zag. Hij bezocht leidinggevenden van BASF in Duitsland, en hij en ik namen verschillende interviews op over de catastrofe die zou ontstaan als BASF zijn activiteiten in Duitsland zou staken wegens gebrek aan aardgas uit Rusland. (Zie ons meest recente dringende interview dat gisteravond is opgenomen, hieronder.)

Sindsdien heeft Amerika de Nord Stream-pijpleidingen vernietigd, waardoor Duitsland semi-permanent van Russisch gas is afgesneden. Dit was de laatste nagel aan de doodskist, na de inspanning van de VS en de NAVO voor economische sancties die er uiteindelijk toe leidden dat Gazprom uit Rusland alle gasexport naar Duitsland (en in feite ook de rest van Europa) afsloot.

Nu, in een aankondiging die Michael Yon, David DuByne en ikzelf al aan zagen komen, heeft BASF aangekondigd de activiteiten in Duitsland gedeeltelijk te staken en de capaciteit te verplaatsen naar China, waar de “groenen” geen controle hebben over het krankzinnige anti-energiebeleid (en waar de elektriciteitsprijzen niet 1000% boven de norm liggen).

Uit de Financial Times:

BASF heeft gezegd dat het “permanent” zal moeten inkrimpen in Europa, omdat de hoge energiekosten de regio steeds minder concurrerend maken.

“De Europese chemiemarkt groeit al ongeveer tien jaar slechts zwak [en] de aanzienlijke stijging van de aardgas- en energieprijzen in de loop van dit jaar zet de chemische waardeketens onder druk”, zei topman Martin Brudermüller woensdag.

Brudermüller zei dat de Europese gascrisis, in combinatie met strengere industriële regelgeving in de EU, het bedrijf dwingt om “zo snel mogelijk en ook permanent kosten te besparen in de regio”.

Er is geen manier om dat te verbloemen. Het is een permanente inkrimping van BASF. En volgens aanvullende bronnen is dit nog maar het begin van het definitief verlaten van Duitsland door BASF. De inkrimping zal doorgaan tot het punt dat er überhaupt nauwelijks nog productie in Europa plaatsvindt.

Welke keuze hebben ze überhaupt? Nu aardgaspijpleidingen zijn vernietigd (door de VS), economische sancties tegen Rusland nog steeds van kracht zijn en waanzinnige groene sekteleden het einde van de menselijke beschaving eisen, heeft BASF besloten dat het niet langer kan opereren in Europa, een continent dat wordt gedomineerd door een daadwerkelijke doodscultus van klimaatgekken en op macht beluste politieke zeloten.

Europa is vanaf deze dag stervende

Vandaag is het scharnierpunt. Europa sterft vanaf nu, en het herstelt zich generaties lang niet. Het is gedaan. Bijna niemand beseft dit nog, maar de dominostenen vallen al.

Europa is bezig een continent te worden dat op ramkoers ligt naar totale ineenstorting: geen industrie, geen toeleveringsketens, geen energie, geen metalen, geen meststoffen en geen voedsel. De “eerste wereld” status van Europa zal een verre herinnering zijn na slechts 2-3 winters zonder voedsel en energie, en zodra de industriële infrastructuur van Europa is stilgelegd, is er geen gemakkelijke manier om het weer op gang te brengen.

Dit zal eindigen in massale burgerlijke onrust, hongersnood, pandemieën en OORLOG. Het zal ook leiden tot revoluties en het omverwerpen van regeringen, valuta en hele economieën. Het kaartenhuis valt in elkaar.

Omdat Michael Yon dit ook zag aankomen, nodigde ik hem gisteravond uit voor een spoedinterview. U kunt dat volledige gesprek (ongeveer een uur) hieronder beluisteren.

– Gevaarlijke gevolgen van de sluiting van BASF in Europa
– De komende massale uithongering en bevriezing van Europa
– Waarom oorlog, pandemieën en hongersnood altijd samengaan
– Duitsers kappen oude bossen voor brandhout
– De industrialisatie is begonnen – staalfabrieken worden gesloten
– Het is glashelder dat de hongersnood over Europa zal trekken.
– Massale menselijke migratie zal wereldwijd worden ontketend
– Waarom ” groenen” een ZELFMOORDCULTUS zijn
– Tekort aan transportinfrastructuur / dieseltekorten
– Kunstmest tekorten en mislukte oogsten in Amerika


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De dag dat EUROPA STIERF – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan die een catastrofale ineenstorting van de bevoorradingsketen voor de westerse wereld zullen veroorzaken appeared first on Frontnieuws.