De Brusselse betogingen & ANTIFA

Wat is er aan de hand tijdens de betogingen van Brussel?

Deel dit artikel

De Brusselse betogingen & ANTIFA

De Brusselse betogingen & ANTIFA

Sinds de mainstream media de Tegenbeweging als extreem rechts hebben geframed, worden de vredevolle betogers in gevaar gebracht.

Anti fascisten keren hierdoor tegen de Tegenbeweging en helpen de politie om relschoppers op te jutten zodanig de politie de protocollen kunnen volgen.

Het is geen geheim meer dat er intern bij de Brusselse ordediensten, een strategische groepering is ontstaan.

Na 21 november werden vele betogers bewust dat er bij de ordediensten agenten zijn met verkeerde intenties.

Hiervoor heb ik, Ezra Armakye, een dossier gestart bij het Comité P. Het Comite P liet weten dat ze het dossier serieus gingen nemen. Ze hadden ook al meerdere klachten binnen gekregen. Natuurlijk deed ik ook de oproep naar de betogers van 21 november, om hun getuigenissen in te dienen bij politie en het Comité P.

Ik heb bij de betoging van 9 janauri een structurele voorbereiding gedaan met de politie om de relschoppers in te sluiten in de Wetstraat. Dit is goed gegaan tot ik achteraf hoorde dat vredige betogers ook werden ingesloten. Het was ook opvallend dat de vredige betogers die voor de insluiting aanwezig waren rond de Wetstraat, amper weg konden komen. Op het moment van de insluiting in de Wetstraat, waar de relschoppers met tientallen waren, waren er amper relschoppers aanwezig ín de insluiting.

Erg frappant weeral?

Op 5 december is er een organisatie die een betoging had aangevraagd, hun parcours werd beslist door de Brusselse Ordediensten. Deze betoging eindigde bij een tankstation, dit is gewoonweg onverantwoord.

De hoofdcommissaris van Elsene kon mij zeggen dat hij moest kiezen en er een politieke invloed werd uitgeoefend op hem. Vingers wijzen dus. Een member van het Europese Parlement, Cristian Terhes, werd op dat moment zowat van het podium geblazen door waterkanonnen. Vuurwerk bij het tankstation en opnieuw ook ANTIFA leden.

Wat is hier aan de hand?

Op 23 januari zijn we nu zeker met beeldmateriaal en getuigenissen, dat er relschoppers worden ingezet want ze deden duidelijk teken naar de agenten achter hen zodat ze zeker niet werden aangevallen.

Ik was duidelijk in November: "De ordediensten saboteren betogingen."

Ik heb voor een tweede samenwerking met de politie betere afspraken gemaakt en ook naïef geweest. Ik wilde de scheiding tussen politie en burgers minimaliseren waardoor ik ook een rectificatie heb ingediend om in een video mijn visie naar de Brusselse politie opnieuw te delen.

Het is nu duidelijk en dit zal ik ook verder gaan onderzoeken. Het mag stoppen met het terroriseren van een massa volk tijdens vreedzame betogingen.

Er zijn journalisten en politie agenten intern verantwoordelijk hiervoor. Laten we er ook vanuit gaan dat er politici bij betrokken zijn.

Wordt vervolgd.

Ik belast het Comité P met al de bewijzen die we hebben.