De achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren

Dus hier zijn we dan, gedwongen om alle Russen te belasteren, die verre mensen waarover de scribenten van de NAVO absoluut niets weten. Waarom? Waarom moeten we nog meer tijd besteden aan het ontkrachten van NAVO’s stomme laster dat verrukkelijke Russische kinderverhalen het weefsel van de Franse samenleving ondermijnen? Waarom staat The Economist erop dat […] The post De achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren

Dus hier zijn we dan, gedwongen om alle Russen te belasteren, die verre mensen waarover de scribenten van de NAVO absoluut niets weten. Waarom? Waarom moeten we nog meer tijd besteden aan het ontkrachten van NAVO’s stomme laster dat verrukkelijke Russische kinderverhalen het weefsel van de Franse samenleving ondermijnen? Waarom staat The Economist erop dat we de werken van Dostojevski en Tolstoj verbranden zonder ze zelfs maar te lezen, laat staan erover na te denken? Wat is er met Russische gehandicapte Olympiërs dat we ze moeten haten alsof het binnenvallende marsmannetjes zijn? Is het om ons meer verachtelijke nazi’s te maken dan zelfs de ergste handlangers van Hitler ooit waren? schrijft Declan Hayes.

Daar lijkt het wel op. We moeten verontwaardigd zijn als de troepen van generaal Armageddon raketten op Kiev afvuren die de kinderen dwingen enkele uren in bunkers door te brengen, maar we mogen niet vermelden dat de voormalige dictator van de Kievse junta niet alleen de Russischsprekenden van Donbas heeft beloofd dat hun kinderen hun hele leven angstig in zulke bunkers zouden schuilen, maar dat hij zijn nazi-hordes op hen heeft losgelaten om precies dat te doen. We moeten de moord van de NAVO op de journaliste Darya Dugina toejuichen en de terroristische aanval op de Krimbrug vieren, maar verontwaardigd zijn als de troepen van generaal Armageddon reageren. We zijn zo gehersenspoeld dat we geloven dat Russen, Armeniërs en Palestijnen nooit mogen terugblaffen, dat ze moeten gaan liggen als de spreekwoordelijke Denen.

Over de Deense obsessie om de deurmat van de NAVO te zijn gesproken, wat is er gebeurd met die Nord Stream-pijpleidingen? Hebben Amerikaanse terroristen ze opgeblazen, zoals hun eerdere terroristische aanvallen op de pijpleidinginfrastructuur van Nicaragua, gedaan in een tijd dat de Amerikanen Amerikaanse nonnen verkrachtten en Amerika’s eigen steden overspoelden met crackcocaïne?

De apologeten van de NAVO houden vol (ze kunnen niet argumenteren, vandaar dus de algemene censuur) dat Amerika, de voor de hand liggende Nord Stream-schuldige, eeuwig onschuldig is en dat de oorlogsmist dicteert dat we ergens anders moeten zoeken, voor altijd in het duister tasten en niet de Verenigde Staten en hun Europese lakeien aan te wijzen als de duidelijke schuldigen. Een transparant onderzoek eisen naar deze terroristische aanslag of naar Israël’s moord op de Palestijnse katholiek Shireen Abu Akleh of naar de chemische gasaanvallen van de NAVO in Donbas en Damascus zou, zeggen de terroristische apologeten van de NAVO, Poetin in de kaart spelen. En dus durven we onze verontwaardiging niet te uiten, zoals alle morele mensen moeten doen en zoals zo weinig mensen deden onder Hitler’s Reich, omdat het Poetin’s waarheidsgetrouwe verhaal anders aan kracht wint en de bereidwillige beulen van de NAVO zouden kunnen geloven dat Russen, Armeniërs, Vietnamezen, Syriërs, Irakezen en Palestijnen even menselijk zijn als wij.

Want al die grove leugens vormen NAVO’s oorlogsmist, NAVO’s met suiker bedekte webben van bedrog die hun Vietnamese genocide en hun andere onuitsprekelijke misdaden “van de hallen van Montezuma tot de kusten van Tripoli” bagatelliseren. Hoewel de NAVO Zelensky zo groenscherm kan maken als ze wil, is de onverbloemde waarheid duidelijker dan de eenvoudigste fabels van Masha en Misjka, de drie biggetjes of elk ander kinderverhaal.

Of, wat dat betreft, Moeder Rusland, dat niet het raadsel van Churchill is, verpakt in een mysterie in een raadsel. Russen verschillen niet van anderen op persoonlijk of geopolitiek vlak. Generaal Armageddon, General Shoigu en de mannen en vrouwen die onder hen dienen, weten dat zij met hun leven alles wat goed is in hun land, in hun gezinnen en in hun kameraden moeten verdedigen. Veel te veel van hen hebben al het ultieme offer gebracht, alleen omdat de realiteit van deze specifieke versie van het sprookje van de drie biggetjes intellectueel ver boven de intellectuele vermogens ligt van de vijanden waarmee zij aan hun westelijke grenzen worden geconfronteerd, evenals in de Kaukasus, waar de NAVO vastbesloten is de Armeniërs voor eens en altijd uit te roeien, wier enige hoop Rusland is en degenen zoals India die het veel bredere schaakspel van de NAVO met Armenië kunnen zien.

Dus, laten we deze geborduurde narratieven terugbrengen tot kleuterschoolniveau, zodat de hufters, blaffers en bluffers van de NAVO het kunnen begrijpen. De NAVO is moreel verkeerd bezig in Oekraïne. Zelensky, von der Leyen, Borrell, de Witte Helmen, de Azovs, en al hun groen gescreende helden zijn niets meer dan de bijrolspelers van de NAVO, betaald om hun rol te spelen, hun tekst te reciteren en alle misdaden te doen die de NAVO van hen verlangt. Hoe de BBC of andere kanalen het verhaal van de NAVO ook opsmukken, het onderliggende motief dat de NAVO de meest dodelijke vijand van de beschaafde wereld is, is eenvoudiger dan het eerste kinderrijmpje van een kind.

Rusland is, net als Palestina, Syrië en Armenië, veel meer dan een kinderlijke Churchilliaanse Matroesjka-pop, of een Chinese cracker waarin een of ander kinderlijk raadsel is verpakt in een Harry Potter-mysterie binnen een Pirates of the Caribbean-raadsel. En in wezen is het ook geen verhaal van Flann O’Brien of een surrealistisch sprookje van Kiss of the Spider Woman waarin, net als bij de matroesjka-poppen, het ene verhaal is ingebed in het andere.

Het kernverhaal is niet alleen veel eenvoudiger dan dat alles, maar zou onmiddellijk worden begrepen door alle Russisch sprekende kleuters, zowel degenen wier jeugd werd getekend door de misdaden van Hunter Biden, Joe Biden, de Zelensky’s, Porosjenko, de BBC en hun hele verrotte bende meelopers, als degenen verder naar het oosten die die verschrikkingen bespaard bleven. De bevolking van Rusland en Armenië heeft het recht om in vrede te leven en hun gezamenlijke legers hebben het recht om dat recht te verdedigen, en als dat niet duidelijk genoeg wordt uitgedrukt, zullen de generaals Armageddon en Shoigu het steeds vaker spellen in een nog botter taalgebruik dat de NAVO en hun cokeheads in Kiev, Helsinki en Nieuw-Zeeland zullen begrijpen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren appeared first on Frontnieuws.