De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 … HINT: Bereid u voor op een “supermarktpolitiestaat” met bewakers, rantsoenering en rellen

De analyse van vandaag heeft betrekking op de bedreigingen voor de voedselzekerheid in 2023 en daarna, te beginnen met het inmiddels voor de hand liggende feit dat de voedselinflatie bijna overal blijft toenemen. Dit gemakkelijk waarneembare feit is nu zo vanzelfsprekend dat niemand meer overtuigd hoeft te worden van de realiteit van de stijgende voedselprijzen. […] The post De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 … HINT: Bereid u voor op een “supermarktpolitiestaat” met bewakers, rantsoenering en rellen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 … HINT: Bereid u voor op een “supermarktpolitiestaat” met bewakers, rantsoenering en rellen

De analyse van vandaag heeft betrekking op de bedreigingen voor de voedselzekerheid in 2023 en daarna, te beginnen met het inmiddels voor de hand liggende feit dat de voedselinflatie bijna overal blijft toenemen. Dit gemakkelijk waarneembare feit is nu zo vanzelfsprekend dat niemand meer overtuigd hoeft te worden van de realiteit van de stijgende voedselprijzen. Toch hebben weinigen eerlijk overwogen waar dit toe leidt in termen van wereldwijde hongersnood, burgerlijke onrust, revoluties en meer, schrijft Mike Adams.

In 2023 en de komende jaren staan we op het punt enkele van de verontrustende tekenen te zien van voedselschaarste en paniek onder zowel de bevolking als de detailhandelaren in levensmiddelen:

  • Gewapende bewakers bij levensmiddelenwinkels, ter verdediging tegen een sterke toename van georganiseerde diefstal van vleesproducten.
  • Toegangsbeperkingen (en biometrische ID-vereisten) voor wie toegang krijgt tot levensmiddelenwinkels en levensmiddelen mag kopen.
  • Voedselrantsoenen, afgedwongen door digitale valutacontroles, die uw voedselaankopen nauwlettend in de gaten houden en u afsluiten wanneer u uw door de overheid opgelegde limiet hebt bereikt.
  • Voedselrellen in vele steden en landen als angst en hongersnood om zich heen grijpen.
    Meer voedselvernietiging door sabotage van voedselvoorzieningen en transportinfrastructuur.
  • Opgevoerde geo-engineering inspanningen om gewassen te vernietigen door middel van door de mens veroorzaakte droogte, overstromingen en stormen.

De volledige lijst wordt behandeld in mijn podcast (zie hieronder) die ook een interview bevat met David DuByne (Adapt 2030), een Brighteon.TV presentator en wereldwijde voedselanalist.

In Amerika zal voedsel duurder en schaarser worden, maar de schappen zullen nog niet leeg zijn

In 2023 zullen de Verenigde Staten te maken krijgen met aanzienlijke voedselinflatie en periodieke schaarste, maar de schappen zullen niet op grote schaal leeg raken. In Europa daarentegen zal de voedselschaarste veel ernstiger vormen aannemen, en de consumenten daar moeten rekening houden met veel kale schappen, minder keuze, minder grote voorraden bij winkeliers en frequente aankoopbeperkingen door winkeliers.

Voor Amerikanen zal het boodschappen doen in 2023 steeds meer gaan lijken op een politiestaat met beperkte toegang, bewaakte in- en uitgangspunten bij sommige winkels, meer toezicht en speciale bewakers in de buurt van vleesafdelingen van veel winkels.

Wij verwachten meer autokapingen van consumenten die naar huis rijden, meer overvallen op klanten die de winkel uitlopen, en meer overvallen op levensmiddelenwinkels in plaats van op juwelen of andere waardevolle spullen. Wij verwachten ook dat consumenten bewust in groepjes (meerdere mensen samen) gaan winkelen, in het besef dat er veiligheid is in aantallen.

In veel gebieden in de Amerikaanse steden zal het winkelend publiek zich van tevoren bewapenen en een verborgen pistool dragen als zelfverdediging. We zullen in 2023 en daarna schietpartijen om voedsel zien.

Daarnaast verwachten we meer voedseldiefstallen op groothandelsniveau, met georganiseerde grootschalige diefstallen die zich richten op vleesverwerkende bedrijven, voedseldistributeurs en voedselfabrikanten. Zie dit als “diefstal per pallet”, waarbij vorkheftrucks en zware vrachtwagens betrokken zijn.

Uw ervaring zal grotendeels afhangen van waar u woont

Terwijl het scenario van de “supermarktpolitiestaat” zich agressief zal ontwikkelen in blauwe (Democraten) steden, gekenmerkt door wijdverspreide diefstal, geweld en het wegvallen van de financiering van de politie, zullen levensmiddelenketens op het platteland een dergelijke chaos waarschijnlijk niet meemaken. De rechtsstaat is sterker in landelijke provincies en staten in heel Amerika, en de snelle uitbreiding van de wetgeving inzake verborgen wapenbezit en constitutioneel wapenbezit (zonder vergunning) betekent dat winkeldieven zich wel twee keer zullen bedenken voor ze levensmiddelenwinkels op het platteland overvallen, waar waarschijnlijk goed bewapende klanten wonen.

Zullen mensen in 2023 op elkaar schieten om voedsel? Wij denken van wel, ja. Maar het meeste geweld zal waarschijnlijk beperkt blijven tot steden met een hoge bevolkingsdichtheid, bevolkt door wetteloze mensen (d.w.z. linksen/Democraten).

Het geweld kan echter op elk moment toenemen door storingen in het federale voedselbonnenstelsel (SNAP-programma), die het gevolg kunnen zijn van cyberaanvallen of storingen in het elektriciteitsnet. Dergelijke scenario’s zouden waarschijnlijk leiden tot spontane voedselrellen, gevolgd door grootschalige plunderingen van levensmiddelenwinkels in de getroffen steden.

Als reactie hierop verwachten wij dat veel levensmiddelenwinkels hun activiteiten in blauwe steden zullen staken en eenvoudigweg zullen weigeren zaken te doen in dergelijke wetteloze omgevingen. Apotheken zoals CVS hebben dit patroon al gevolgd en winkels gesloten in risicogebieden (allemaal blauwe steden die worden bestuurd door wetteloze Democraten).

Dit zal het probleem van de “voedselwoestijn” in de binnensteden, waar de voedselkeuzes al beperkt en voedingsarm zijn, nog verergeren.

Misleiding van de regering over voedselinflatie

Wanneer het Witte Huis beweert dat de voedselinflatie een “piek” heeft bereikt en misschien zelfs aan het dalen is, zeggen ze dat de voedselinflatie niet langer stijgt. Maar de prijzen blijven stijgen omdat de inflatie nog steeds positief is. Wiskundig gezien beweren zij dat de tweede afgeleide daalt (de mate van de verandering van de verandering), maar dat de eerste afgeleide (de mate van verandering) nog steeds hoog is, zodat voedsel in prijs blijft stijgen, zelfs wanneer gezegd wordt dat de inflatie stijgt of daalt.

Zeer weinig mensen begrijpen dit. De massa is zo wiskundig analfabeet dat de Britse Daily Mail meldt hoe mensen totaal verbijsterd zijn als ze horen dat 550 / 2 niet 225 is. Om de een of andere reden denken mensen dat 550/2 225 is, terwijl het duidelijk 275 is. Maar wiskundig analfabetisme is zo wijdverspreid dat typische consumenten niet eens kunnen delen een vijfde klas-leerling, laat staan de tweede afgeleide van voedselprijzen begrijpen.

Wiskunde-analfabeten zijn voor regeringen heel gemakkelijk te misleiden, en dat is precies wat er nu gebeurt.

Meer Amerikanen zullen hun eigen voedsel verbouwen in 2023 en daarna.

De zonnige kant van dit alles is het feit dat dit jaar (en nog vele jaren daarna) meer Amerikanen ervoor zullen kiezen een deel van hun voedsel zelf te verbouwen.

Thuis tuinieren zal snel veranderen van een hobbyactiviteit in een geldbesparende noodzaak. Wanneer de voedselinflatie erg genoeg is, met andere woorden, wordt het rendabel om thuis wat voedsel te verbouwen om geld te besparen. Gemakkelijk te telen gewassen zoals okra en boerenkool kunnen gemakkelijk verse producten toevoegen aan het dieet van een huishouden zonder dat daarvoor dure inputs (behalve tijd) nodig zijn.

Daarom verwachten wij voor het tuinieren in het voorjaar van 2023 een recordvraag naar tuingereedschap, kunstmest en zaden.

Het voordeel van dit alles is dat hoe meer mensen hun eigen voedsel verbouwen, hoe gezonder ze worden. Bovendien helpt lokale voedselproductie bij de decentralisatie van voedsel en stimuleert het de lokale voedselruilhandel en kleine detailhandel. Gedecentraliseerde voedselsystemen zijn veerkrachtiger en passen zich beter aan, waardoor ze slimmer en sneller kunnen reageren op grootschalige gebeurtenissen zoals economische embargo’s, droogteperioden of andere omstandigheden die leiden tot grootschalige misoogsten.

Bovendien gebruiken de meeste lokale tuiniers en kleine boeren meestal heirloom of niet genetisch gemodificeerd zaad, wat het sparen van zaden en de duurzaamheid van lokaal voedsel bevordert, zonder gebruik te maken van giftige herbiciden zoals glyfosaat.

De hoge prijs van monocultuurvoedsel van bedrijven, met andere woorden, zal waarschijnlijk een lokale voedselrevolutie ontketenen die enorme voordelen heeft voor de mensheid.

Het is tijd dat de mensheid gaat groeien.

Lees meer in de Situation Update podcast van vandaag, met een interview met David DuByne:

– Update over NFL-speler die in elkaar zakte en 9 minuten lang gereanimeerd moest worden
– Chaos in het Congres nu McCarthy er niet in slaagt gekozen te worden tot voorzitter
– Goudprijs stijgt naar hoogste punt in 6 maanden
– Oude mensen vilten beren meer dan 320.000 jaar geleden
– WEF verklaart dat pedofielen de mensheid zullen redden
– Microplastics verdrievoudigen op zeebodem en worden niet afgebroken
– Lobbyist: Coca-Cola betaalde NAACP om tegenstanders van frisdrank “racistisch” te verklaren
– Plannen versnellen om vee te injecteren met mRNA-“vaccins”.
– Maak je klaar om je gemalen rundvlees SPIKE-EIWIT hamburger te eten
– 10+ bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023
– Geo-engineering zal overstromingen, droogtes en stormen versnellen
– SABOTAGE van voedselfaciliteiten blijft een tol eisen
– Voedselproducenten sluiten door arbeidstekorten
– Verwacht voedselrellen in 2023 en voedselrantsoenering in veel landen.
– Verstoringen van de transportinfrastructuur zullen de schaarste verergeren
– Uitgelicht interview met David DuByne over voorspellingen van voedselschaarste voor 2023


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 … HINT: Bereid u voor op een “supermarktpolitiestaat” met bewakers, rantsoenering en rellen appeared first on Frontnieuws.