College van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

Tijdens een interview op de “Let Freedom Reign Tour” verklaarde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario een bericht naar artsen heeft gestuurd waarin wordt gesteld dat hun ongevaccineerde patiënten mogelijk lijden aan een geestelijke ziekte en psychiatrische medicijnen voorgeschreven zouden moeten krijgen, schrijft Dr. William Makis. […] The post College van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

College van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

Tijdens een interview op de “Let Freedom Reign Tour” verklaarde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario een bericht naar artsen heeft gestuurd waarin wordt gesteld dat hun ongevaccineerde patiënten mogelijk lijden aan een geestelijke ziekte en psychiatrische medicijnen voorgeschreven zouden moeten krijgen, schrijft Dr. William Makis.

“Dit is dus onlangs naar buiten gekomen vanuit het College of Physicians and Surgeons of Ontario. Het college stuurde een brief of een memo naar alle artsen in Ontario met de suggestie – tot nu toe nog niet verplicht, maar alleen gesuggereerd – dat ze voor al hun ongevaccineerde patiënten moeten overwegen of ze een geestelijk probleem hebben en of ze psychiatrische medicijnen moeten krijgen. Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vertelde Dr. Makis aan Lynn Tyler Thompson.

“Maar het College of Physicians and Surgeons of Ontario zou dit soort suggesties niet moeten doen. Dit is uiterst onethisch en dit is een zeer, zeer hellend vlak. Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie wensen en geen experimenteel vaccin willen, dat er misschien iets geestelijk mis is met hen, dan zijn we op een zeer, zeer gevaarlijk hellend vlak,” vervolgde hij.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow