Cijfers Sciensano zijn duidelijk. Vaccins hebben hun doel totaal gemist.

Sinds december 2020 werden we bijna dagelijks gebombardeerd met loftrompetten over de schitterende vaccins die ons “onze vrijheid gingen terug geven”. Nooit eerder in de geschiedenis had een vaccin een pandemie doen verdwijnen, maar dat ging nu wel lukken, aldus onze “experten”. Wetenschappers die hier kritische vragen over durfden te stellen werden genadeloos neergesabeld door journalisten en “factcheckers” zonder medische of wetenschappelijke achtergrond. Nu de cijfers van Sciensano duidelijk aantonen dat deze prikken eigenlijk een omgekeerd effect hadden, wordt er door onze media in alle talen gezwegen. Steeds meer wordt op deze manier pijnlijk duidelijk dat de publieke opinie de afgelopen twee jaar op een schandelijke en misdadige manier werd beïnvloed.

Deel dit artikel

Cijfers Sciensano zijn duidelijk. Vaccins hebben hun doel totaal gemist.

Omdat de traditionele media het niet brengt, is het belangrijk dat de juiste analyse wel door genoeg mensen wordt gelezen en daarom doe ik hier opnieuw een poging om enkele belangrijke feiten op een rijtje te zetten. Hoe meer mensen dit blijven doen, hoe sneller de andere media dit zullen oppikken en hoe sneller bepaalde "experten" zich zullen moeten verantwoorden voor hun bedrog en manipulatie.

In februari 2021 waren onze "experten", met professor Van Damme op kop, heel duidelijk. Na twee prikken kon je, na 12 dagen, niet meer ziek worden en kon je niemand meer besmetten. Toen medisch expert Sam Brokken hier op 14 februari 2021 vraagtekens bij plaatste tijdens een uitzending van de 7de dag op VRT werd hij beladen met alle zonden van Israël en niet veel later werd hij ontslagen als lector op de hogeschool PXL waar hij lesgaf. Tot op vandaag zijn er nog altijd geen excuses gevolgd en heeft de heer Brokken zelfs België verlaten om te kunnen ontsnappen aan alle heisa en persoonlijke aanvallen. Vandaag zijn er nog steeds veel mensen die geloven dat de vaccins doen wat professor Van Damme ons toen heeft wijsgemaakt en dat is exact de reden waarom er nog steeds, geheel onterecht, zo veel haat is jegens mensen die ervoor kozen om deze prikken niet te nemen. Hier dragen zowel de media als de politiek een gigantische verantwoordelijkheid. Zowel de premier, Alexander De Croo, als de voorzitter van de socialisten, Connor Rousseau, deden uitspraken die in het België van 3 jaar geleden zeer zwaar zouden zijn veroordeeld. Tot op vandaag kwamen er ook hier helaas nog steeds geen excuses voor de onterechte discriminatie en stigmatisering die ze met hun woorden hebben veroorzaakt. Ondertussen snapt een groot deel van de bevolking wel dat de vaccins geen bescherming bieden tegen besmettingen en is de onterechte haat tegen de niet-geprikten al iets gaan liggen.

Bijna iedereen gelooft echter nog steeds dat deze prikken bescherming bieden tegen ernstige ziekte. Ik ga hier in dit artikel niet beweren dat dit niet klopt, maar ik zou wel eens willen kijken naar wat de cijfers van de laatste maanden ons tonen. Ik ga enkele feiten opsommen en deze komen allemaal uit de wekelijkse updates van Sciensano. Deze zijn immers bijzonder interessant en worden door onze journalisten en “factcheckers” klaarblijkelijk amper gelezen. Als we naar de laatste 6 maanden kijken valt het dadelijk op dat er geen grote epidemie met ernstige gevolgen meer blijkt te zijn bij mensen onder de 65, en dat ongeacht hun prikstatus. Bij de mensen ouder dan 65 is er wel degelijk nog een probleem en daar zien we zelfs dat de incidentie stijgt bij zowel de gevaccineerden als bij de geboosterden en dit ondanks de intrinsieke mildheid van de omikronvariant. Bij de ongevaccineerden is de trend overigens al dalend sinds de deltavariant. Dit is blijkbaar een ongemakkelijke waarheid die het daglicht niet mag zien, want dit horen of lezen we nergens in de media. Toch?

Daarnaast valt op dat enkel gevaccineerden er baat bij hebben een booster te nemen. Sommige wetenschappers beweren dat dit komt door het feit dat de immuniteit van de gevaccineerden is aangetast en dat zij hierdoor elke paar maanden een booster zullen nodig hebben. Hopelijk is dit niet correct want anders is dit echt wel een briljant businessmodel voor de Big Pharma gebleken. Dit werd overigens al in april vorig jaar voorspeld door de Belgische viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche, maar na deze uitspraken werd ook hij, net zoals Sam Brokken, door journalisten en factcheckers overal geridiculiseerd. De cijfers uit ons land lijken echter elke week steeds meer aan te tonen dat Dr. Vanden Bossche wel eens heel juist was met zijn voorspelling.

Uit de cijfers van Sciensano kunnen we vandaag echter al wel ontegensprekelijk het volgende onthouden:

  1. Voor mensen onder de 65 is er geen enkel probleem meer.
  2. Een natuurlijke besmetting beschermt veel langer tegen (nogmaals) ernstige ziekteverschijnselen dan een vaccin.
  3. Volledige vaccinatie zonder booster geeft totaal geen bescherming meer.

Benieuwd of er nu ook een “factchecker” van VRT of Knack bovenstaande feiten zal weerleggen. Mocht dit het geval zijn zal ik hen de juiste pagina van het desbetreffende Sciensano rapport bezorgen. Ik kijk er stiekem wel een beetje naar uit.