Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

Een arts die door de Zwitserse regering naar een psychiatrisch ziekenhuis werd gebracht omdat hij het publiek waarschuwde tegen de coronavirus lockdowns en andere tirannieke praktijken aan het begin van de scamdemie, spreekt zich uit over wat hij heeft moeten doorstaan. In een interview met journalist en Children’s Health Defense (CHD) medewerker Taylor Hudak, onthult […] The post Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns

Een arts die door de Zwitserse regering naar een psychiatrisch ziekenhuis werd gebracht omdat hij het publiek waarschuwde tegen de coronavirus lockdowns en andere tirannieke praktijken aan het begin van de scamdemie, spreekt zich uit over wat hij heeft moeten doorstaan.

In een interview met journalist en Children’s Health Defense (CHD) medewerker Taylor Hudak, onthult cardioloog Dr. Thomas Binder hoe hij werd geterroriseerd door 60 gewapende politieagenten, waaronder 20 van de antiterrorisme-eenheid van de Kantonspolizei Aargau, bekend als ARGUS, nadat hij op 9 april 2020 een blogbericht had gepubliceerd waarin hij de vele onwetenschappelijke maatregelen die toen voor het eerst werden opgelegd grondig analyseerde.

Het artikel van Binder ging snel viraal en kreeg vrijwel onmiddellijk 20.000 views, wat hij opvatte als een positief teken dat het publiek ontvankelijk was voor zijn boodschap. Helaas trok het ook de aandacht van het hoofd van de staatspolitie, die Binder ervan beschuldigde een bedreiging te vormen voor zowel hemzelf als de Zwitserse regering.

Na een inval van tientallen agenten werd vastgesteld dat Binder voor niemand een bedreiging vormde. Hij is immers een doorgewinterde arts met 34 jaar ervaring in de diagnostiek en therapie van luchtweginfecties die al 24 jaar een privépraktijk heeft in Zwitserland.

“In februari 2020 pleitte Dr. Binder voor de terugkeer van ethiek en wetenschap op het gebied van de geneeskunde,” leggen de rapporten uit. “Hij sprak zich op zijn persoonlijke website en social media uit tegen onwetenschappelijke beperkingen, mandaten, de gebrekkige PCR-tests, enz. Dr. Binder zegt dat het zijn plicht als arts was om het publiek te informeren over de waarheid over COVID-19.”

Zwitserse overheid diagnosticeerde Dr. Binder met “Corona krankzinnigheid” alvorens hem op te nemen in een psychiatrische inrichting.

Agenten onderzochten Binder’s andere blog posts, social media posts, en zelfs zijn e-mails, waardoor ze concludeerden dat hij precies is wat hij zegt dat hij is: een arts die, op basis van wetenschappelijke beoordeling, al vroeg vaststelde dat de covid-hysterie een geestesziekte is.

Toch riepen agenten na de inval een spoedarts op om Binder te beoordelen, waarop werd vastgesteld dat hij leed aan “Corona krankzinnigheid”, een volledig verzonnen “ziekte” die werd gebruikt om hem te vervolgen en hem te dwingen in een inrichting te worden opgenomen.

Binder verbleef enige tijd in een psychiatrische afdeling voordat hij uiteindelijk werd vrijgelaten. Die vrijlating was echter voorwaardelijk als hij een soort farmaceutische medicijncocktail nam.

Nu is Binder weer aan het werk als arts en doet hij wat hij altijd heeft gedaan. Hij is momenteel bestuurslid van het Zwitserse “Aletheia, humane geneeskunde en wetenschap” en is ook lid van zowel Doctors for Covid Ethics als een groep die Duitse Artsen en Wetenschappers voor Gezondheid, Vrijheid en Democratie heet.

Binder is ook een van de 22 biowetenschappers die het Corman-Drosten Review Report hebben geschreven. Zijn werk, waaronder blogposts, artikelen, presentaties en interviews, is te vinden op zijn persoonlijke website.

“Iedereen die deelnam aan deze poppenkast zou in de gevangenis moeten belanden en gedwongen moeten worden dezelfde medicijnen te slikken,” schreef een commentator over wat de vervolgers van Binder zouden moeten ondergaan als vergelding voor de misdaden tegen de menselijkheid die zij hebben begaan.

“Net als de Sovjets van vroeger, doet de nieuwe klasse van tiranniek uitschot hetzelfde,” voegde een ander eraan toe. “Ze hebben geen nieuwe ideeën omdat hun ideologie een doodlopende weg is en hun volgelingen dommer zijn dan stenen.”

“Sturen ze gewoonlijk 60 gewapende agenten om mensen te arresteren die negatieve dingen zeggen over de ‘vaccins’, gooien ze die persoon in het gekkenhuis en dwingen ze hem psychiatrische drugs te nemen?” vroeg een ander.

Volledig interview met Dr. Thomas Binder – Hoe psychologie werd gewapend om de waarheid te onderdrukken in het COVID-tijdperk

Via Citizenfreepress.com & Naturalnews.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Cardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns appeared first on Frontnieuws.