Canadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn

Dr. Chris Alan Shoemaker, een Canadese arts met 45 jaar ervaring in spoedeisende geneeskunde, huisartsenpraktijken en op militaire bases, heeft een alarmerende uitspraak gedaan dat de vijfjarige overlevingskans van het Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin-geïnduceerde myocarditis bij kinderen slechts 50 procent is, schrijft Belle Carter. Presentator Ben Armstrong deelde de bewering van Shoemaker in een aflevering […] The post Canadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Canadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn

Dr. Chris Alan Shoemaker, een Canadese arts met 45 jaar ervaring in spoedeisende geneeskunde, huisartsenpraktijken en op militaire bases, heeft een alarmerende uitspraak gedaan dat de vijfjarige overlevingskans van het Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin-geïnduceerde myocarditis bij kinderen slechts 50 procent is, schrijft Belle Carter.

Presentator Ben Armstrong deelde de bewering van Shoemaker in een aflevering van “The Ben Armstrong Show.”

De arts merkte op dat ongeveer 95 procent van de mensen op intensive care afdelingen volledig gevaccineerd zijn en dat dit komt omdat hun immuunsysteem al beschadigd is.

Shoemaker’s werk in de directe patiëntenzorg in de West Ottawa COVID Care Clinic en het Eastern Ontario Response Team voor COVID-19 hebben hem ervan overtuigd dat het vaccin meer toxisch is dan het virus – wat betekent dat ze giftiger, schadelijker en dodelijker zijn – vooral op lange termijn omdat het de T-cellen beschadigt.

“Uw T-cellen zijn een belangrijk onderdeel van uw immuunsysteem om virussen en kanker te bestrijden. Het zal u snel of langzaam doden,” legt Shoemaker uit. “Ze zorgen ervoor dat u vier keer meer kans hebt om COVID te krijgen. De afgelopen acht maanden is 95 procent van de mensen op de Intensive Care volledig gevaccineerd. De gevaccineerden zijn geschaad. Hun immuunsysteem wordt aangetast.”

Hij wees er ook op dat herhaaldelijk is bewezen dat de injecties schadelijk zijn voor de kinderen, en daarom riep hij het regime van premier Justin Trudeau op om alle COVID-19 injecties aan de jongere bevolking stop te zetten.

“Houd uw naalden uit de schouders van onze kinderen weg. De medische feiten hierover staan buiten kijf. Kinderen krijgen nul hulp van deze vaccins,” zei hij en benadrukte dat het vaccin binnen een jaar twee op de 1.000 kinderen doodt.

Het Britse Office of National Statistics heeft al een rapport uitgebracht over de schadelijke effecten van het COVID-19 vaccin op kinderen. De studie toonde aan dat in de eerste acht maanden na vaccinatie, dubbel gevaccineerde kinderen 5.200 procent meer stierven dan ongevaccineerde.

“Uw 10- tot 14-jarige heeft nu, volgens bewezen statistieken uit het Verenigd Koninkrijk, 100 keer meer kans om in de volgende zes maanden te sterven dan een ongevaccineerd kind. Dit is een verschrikkelijk getal,” zei Shoemaker.

Shoemaker: Vaccins schaden ontvangers meer dan het virus zelf

Shoemaker merkte op dat vaccins slechte dingen bevatten.

“De toxiciteit van dit door mensen ontworpen genoom dat in je schouder wordt geïnjecteerd is 100 keer erger dan het krijgen van het virus,” zei hij. “De injecties komen rechtstreeks in je bloedbaan terecht, in je beenmerg, hersenen, hartspierweefsel, eierstokken en testikels.”

Hij haalde landen als Zuid-Afrika aan, waar de vaccinatiegraad slechts zes procent bedraagt en de gerapporteerde COVID-19-gevallen toch zeer minimaal zijn. In landen met een hoge vaccinatiegraad, zoals Israël en Nieuw-Zeeland, nemen de infectiegevallen echter een hoge vlucht. Dit zijn ook dezelfde landen waar het Vaccin Acquired Immunodeficiency Syndrome voorkomt.

De vaccins doden ook jonge artsen in Canada, waar 38 artsen onder de 50 jaar in 40 dagen tijd stierven. “Velen van hen stierven binnen 10 dagen na hun vierde prik. Ze hielden zich gewoon aan de regels. Het waren goede mensen,” betreurde hij.

In een toespraak in september ging Shoemaker in op de gevaren van het vaccin voor zwangere vrouwen, de enorme toxische belasting die elke prik met zich meebrengt en het normaliseren van myocarditis, plotselinge dood bij volwassenen en een groot aantal andere ziekten bij verder gezonde mensen.

“Ze zijn dodelijk voor mensen, zowel op korte als op lange termijn. Ik moet tegen onze minister, de heer Ford, en tegen onze premier, de heer Trudeau, zeggen: maak alstublieft een verbod op deze vaccinaties in Canada, net zoals ze in Denemarken zijn verboden,” zei hij. “U vermoordt kinderen in Canada door hen deze vaccinaties op te dringen.”

Shoemaker spoorde zijn mede-Canadezen ook aan om op te staan en zich te verzetten tegen het narratief van de regering. “Ze geven u een narratief. Ze houden een mythe in stand. Ze maken u niet veiliger,” zei hij.

Bekijk deze aflevering van “The Ben Armstrong Show” waar de gastheer de verontrustende onthulling van Dr. Chris Alan Shoemaker deelt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Canadese arts waarschuwt dat 50% van de kinderen die myocarditis kregen door COVID-19 vaccins over 5 jaar DOOD zijn appeared first on Frontnieuws.