Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn

De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates heeft zijn optreden op de G20-top in Bali, Indonesië gebruikt om een discussie op gang te brengen over “Doodjury’s” (death panels), schrijft Baxter Dmitry. Volgens Gates zullen in de nabije toekomst “death panels” nodig zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge […] The post Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn

De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates heeft zijn optreden op de G20-top in Bali, Indonesië gebruikt om een discussie op gang te brengen over “Doodjury’s” (death panels), schrijft Baxter Dmitry.

Volgens Gates zullen in de nabije toekomst “death panels” nodig zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten.”

Gates legde verder uit dat “een gebrek aan bereidheid om te zeggen, weet je, in plaats van het besteden van een miljoen dollar aan die laatste drie maanden leven voor die patiënt, zou het beter zijn om die tien leraren niet te ontslaan en die afweging te maken in medische kosten.”

De plannen van Bill Gates voor “death panels” weerspiegelen de taal van het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – euthanasie voor de armen.

Het Trudeau-regime zegt nu te betalen voor de euthanasie van mensen die “te arm zijn om een waardig leven te leiden.” (Zie Frontnieuws Trudeau’s Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden.)

De G20 is een top met de leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die als “geavanceerd” of “ontwikkelingsland” worden beschouwd.

Naast de zalen waar de politieke wereldleiders rond de tafel zitten en verschillende kwesties bespreken, zijn er tientallen nevenevenementen waar “hoogwaardigheidsbekleders” elkaar ontmoeten.

Zo is er de B20 – de “B” staat voor business. ’s Werelds rijkste man en nieuwe keizer van Twitter, Elon Musk, zal daar aanwezig zijn, naast meer gevestigde figuren van de globalistische elite, waaronder Bill Gates.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De krankzinnige plannen van het World Economic ForumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn appeared first on Frontnieuws.