Bill Gates eist dat “waanzinnigen” die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet

Volgens de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar Bill Gates staat de volgende pandemie voor de deur en moeten de vaccins sneller worden uitgerold en afwijkende stemmen op het internet worden gecensureerd, schrijft Baxter Dmitry. Covid was slechts een opwarmertje, volgens Gates, die al waarschuwt voor de volgende scamdemie en opschept over “gigantische mRNA-fabrieken” die allerlei nieuwe vaccins zullen […] The post Bill Gates eist dat “waanzinnigen” die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Bill Gates eist dat “waanzinnigen” die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet

Volgens de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar Bill Gates staat de volgende pandemie voor de deur en moeten de vaccins sneller worden uitgerold en afwijkende stemmen op het internet worden gecensureerd, schrijft Baxter Dmitry.

Covid was slechts een opwarmertje, volgens Gates, die al waarschuwt voor de volgende scamdemie en opschept over “gigantische mRNA-fabrieken” die allerlei nieuwe vaccins zullen produceren in een tempo dat Operation Warp Speed er voetganger uit laat zien.

“Wat we de volgende keer zullen hebben, zijn fabrieken die veel sneller [vaccins] kunnen produceren, zodat je binnen enkele maanden genoeg kunt maken voor de hele wereld,” zei Gates onlangs.

“We zullen dus genoeg voorraad hebben zodat prioritering er niet toe doet, omdat we iedereen kunnen voorzien.” Gates heeft ook plannen om de hele voedselvoorziening te “vaccineren”, Frontnieuws Het “vaccineren” van de voedselvoorziening is hoe Bill Gates en andere globalisten van plan zijn om zelfs de ongevaccineerden te dwingen zich te laten vaccineren.

Folly Bah Thibault, de Al Jazeera-presentator die vlak voor Kerstmis met Gates over de kwestie sprak, leidde het onderwerp in door te zeggen:

“We zijn er nog niet helemaal uit met deze huidige pandemie, en het is ontnuchterend dat we moeten nadenken over de volgende pandemie terwijl we nu net genieten van de dingen die we graag doen in het leven.”

“Waarom en hoe klaar moeten we zijn voor de volgende pandemie?” vroeg ze vervolgens aan Gates, waarop hij antwoordde:

“Nou, overheden zijn er om ons te beschermen … maar de [covid] pandemie is een ramp waar ze zich niet op hebben voorbereid. De feitelijke middelen die nodig zijn om een wereldwijd surveillanceteam te hebben om betere diagnosetechnologieën te maken, om snelle detectie te doen. Het is eigenlijk niet zo duur als de wereld zich eenmaal organiseert en er een prioriteit van maakt.”

Halverwege het interview bracht Thibault de “desinformatie en desinformatie” ter sprake die werd verspreid, vooral over Gates zelf. Ze zei: “U was zelf het doelwit van een aantal bizarre rechtse samenzweringstheorieën, en toen het over het vaccin ging natuurlijk, […] en hoe ging u daarmee om?”

Bill vond de vraag amusant en antwoordde door te zeggen:

Het was nogal een verrassing, het waren mensen op zoek naar eenvoudige verklaringen, op zoek naar één slechte acteur om de verrassing van wat er gaande was te vereenvoudigen.

De digitale kanalen hebben dat zeker versterkt, waardoor mensen zich lieten leiden door vreemde ideeën. Het is tragisch dat dit sommige mensen er waarschijnlijk van heeft weerhouden maskers te gebruiken of het vaccin te nemen toen dat nodig was. Het leidde tot polarisatie en nog meer doden dan wij moesten meemaken.

Ik geloof dat het vermogen om wereldwijd te communiceren enorme voordelen heeft, en nu moeten we een deel van de waanzin modereren die mensen ervan weerhoudt zichzelf te helpen.

Het is niet of, maar WANNEER de volgende “pandemie” uitbreekt

Volgens Gates is het niet zomaar een mogelijkheid dat er weer een scamdemie komt. Hij heeft herhaaldelijk verklaard, ook onlangs nog tegenover Al Jazeera, dat er ooit weer een pandemie zal komen.

Het is geen “kwestie van of, maar wanneer”, onthulde Gates, die waarschuwde dat mensen en regeringen zich “actief moeten voorbereiden” op de volgende ronde van wereldwijde tirannie, die de vorige ronde zeker zal overschaduwen.

Gates wil veel meer vaccins, veel meer testkits en veel meer tirannie zien de volgende keer dat een enge ziekte in het nieuws komt.

“Kiezen hoe we de WHO versterken – een speciale organisatie voor pandemieën oprichten,” zei Gates, eraan toevoegend dat de inspanningen moeten worden voortgezet om “elk land zover te krijgen” dat het de dingen doet die volgens hem moeten gebeuren voor de volgende plandemie.

“We moeten ons dus een beetje voorbereiden, zodat we iets kunnen stoppen voordat het de hele wereld overgaat,” voegde hij eraan toe. “Dus we zullen veel uitbraken hebben, maar we moeten minder pandemieën hebben.”

Het opzetten van een “wereldwijd bewakingsapparaat” zoals Gates dat wenst, is duur. Om dat te bekostigen wil hij dat de rijkste landen ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, jaarlijks 2 tot 3 miljard dollar uitgeven voor paraatheid.

Gates wil altijd dat eerst allemaal oude mensen worden ingeënt. Jongeren moeten zich pas laten inenten, zegt hij, nadat alle ouderen hun mouwen hebben opgestroopt.

Hoe dan ook, Gates wil dat er genoeg vaccins zijn voor iedereen, wat betekent dat er nu miljarden dollars in de kas van Big Pharma moeten worden gestort om meer fabrieken en productlijnen te creëren in afwachting van de volgende scamdemie.

“We moeten zichtbaar maken hoe belangrijk deze kwesties zijn,” benadrukte Gates. “Als de kinderen in onze buurt zouden sterven, zouden we de muskietennetten kopen en er een prioriteit van maken.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Bill Gates eist dat “waanzinnigen” die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet appeared first on Frontnieuws.