Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”

Voormalig president en huidige vicepresident van Rusland Dmitri Medvedev karakteriseerde de oorlog in Oekraïne als een heilig conflict met Satan, en waarschuwde dat Moskou al zijn vijanden “naar de eeuwige vuren van Gehenna” kan sturen (red. Gehenna is een Bijbelse regio die in het Oude Testament wordt genoemd, de hel waar zondaars na hun dood […] The post Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”

Voormalig president en huidige vicepresident van Rusland Dmitri Medvedev karakteriseerde de oorlog in Oekraïne als een heilig conflict met Satan, en waarschuwde dat Moskou al zijn vijanden “naar de eeuwige vuren van Gehenna” kan sturen (red. Gehenna is een Bijbelse regio die in het Oude Testament wordt genoemd, de hel waar zondaars na hun dood zullen worden gestraft voor hun zonden).

Dit is niet de eerste keer dat Medvedev Bijbelse verwijzingen gebruikt, schrijft Warnews24/7.

Op de “Dag van de Nationale Eenheid” van Rusland beantwoordde de vicevoorzitter van de Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, een eenvoudige vraag – “waarom is onze zaak rechtvaardig?”

Volgens Medvedev bestaat deze grote kwestie uit vele kleine.

Wat de voormalige Russische president in detail opmerkte, ook verwijzend naar de “strijd” tussen Rusland en de krachten van Satan:

Waarom vechten we? Rusland is een groot en rijk land met zijn eigen land en het land waar onze voorouders leefden. Dit land is heilig voor ons en wij geven het aan niemand weg. Wij vechten dus voor al onze mensen, voor ons land en voor onze duizendjarige geschiedenis.

Wie bestrijdt ons? Wij strijden tegen degenen die ons haten, die onze taal, onze waarden en zelfs ons geloof uitbannen, die haat inboezemen tegen de geschiedenis van ons vaderland.

De stervende wereld, een stelletje waanzinnige nazi-drugsverslaafden vechten tegen ons, gedrogeerde mensen en een grote roedel blaffende honden uit de westerse kennel.

Ze hebben geen geloof en geen idealen, behalve de obscene gewoonten die ze bedenken en de normen van dubbeldenken die ze opleggen, waarbij ze de moraal ontkennen die aan normale mensen is toegekend. Daarom hebben wij, nu wij tegen hen in opstand zijn gekomen, heilige macht verworven.

Waar zijn onze oude vrienden? Rusland geeft niets om degenen die ons in de steek hebben gelaten. Dit betekent alleen dat zij niet onze vrienden waren, maar slechts medereizigers, en nu trawanten en handlangers. Zij zijn niet onder ons, maar wij zijn sterker en zuiverder geworden.”

We ontwaakten…

Zoals Medvedev zegt, is Rusland niet langer zwak en heeft het “de wazige mist” van de afgelopen decennia afgeschud.

In feite merkt hij op dat veel andere landen hebben gewacht op het ontwaken van Rusland en dat zij “spoedig volledig wakker zullen worden.”

“En wanneer de verrotte wereldorde instort, zal zij samen met al die cynische dienaren, haar arrogante ‘priesters’, begraven worden,” aldus Medvedev, die opmerkt dat er een kans is om “alle vijanden naar de hel te sturen,” hoewel hij benadrukt dat dit niet het doel van Rusland is.

Leven en waarheid is ons doel,” zegt Medvedev, waarbij hij opmerkt dat “het doel van Rusland rechtvaardig is” en “de overwinning zal van ons zijn.”

Hij stelt specifiek:

“Waarom hebben we zo lang gezwegen? We waren zwak en verpletterd door de tijdloosheid. Nu hebben we de kleffe slaap en de trieste mist van de laatste decennia afgeschud, waarin we door de dood van ons vroegere vaderland werden ondergedompeld.

Binnenkort zullen, naar ons voorbeeld, degenen die nog steeds door het Westen worden onderdrukt volledig wakker worden.

Wat zijn onze wapens? De wapens zijn anders. Wij hebben de mogelijkheid om alle vijanden naar de vurige Gehenna (hel) te sturen, maar dat is niet onze taak.

Wij horen de woorden van de Schepper in ons hart en gehoorzamen ze.

Deze woorden geven ons een heilig doel.

Het doel is de hoogste heerser van de hel te stoppen, ongeacht de naam die hij gebruikt – Satan, Lucifer of Iblis. Want zijn doel is de dood. Ons doel is leven.

Zijn wapen is een uitgebreide leugen. En onze wapens zijn de waarheid.

Daarom is ons doel juist.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen” appeared first on Frontnieuws.