Big Pharma bedrijfsleider betrapt met vals vaccin paspoort

José María Fernández Sousa-Faro, die in 1986 de farmaceutische reus PharmaMar oprichtte, werd onlangs betrapt op een vals vaccin paspoort. Zijn naam stond samen met 1999 anderen op een lijst van personen in Spanje dat gebruik maakten van zo'n vervalst paspoort. 

Deel dit artikel

Big Pharma bedrijfsleider betrapt met vals vaccin paspoort

Andere op de lijst geplaatste personen zijn de Australische tennisspeler Álex de Miñaur en andere prominente Spaanse beroemdheden en burgers die over de middelen en de toegang beschikken om de valse pasjes te verkrijgen.

Het nieuws was uitgelekt door El Periódico, een dagblad uit Barcelona, Catalonië, Spanje. Het onderzoek door de Spaanse politie werd "Operatie Jenner" genoemd, naar Dr. Edward Jenner, aan wie wordt toegeschreven dat hij een van de pioniers van vaccins is.

De Spaanse politie heeft zich sinds haar oprichting in september 2021 ingespannen om valse vaccinatiepaspoorten aan het licht te brengen. In april 2022 werd "Jenner" gecrediteerd voor de ontmanteling van het netwerk dat valse COVID-paspoorten verstrekte in de Europese Unie, met de arrestatie van een verpleegster en een assistent als verantwoordelijken voor het frauduleus invoeren van mensen in het Rijksvaccinatieregister.

Mensen van alle achtergronden en uit alle lagen van de bevolking hebben nogal geaarzeld om hun COVID-19 prikken te krijgen. Dit geldt ook voor netwerken van tienduizenden artsen en wetenschappers, van wie velen zijn onderworpen aan censuur en belachelijk zijn gemaakt voor het delen van bewijsmateriaal en meningen. We hebben dit ook gezien met andere maatregelen zoals lockdowns en maskermandaten.

De censuur is overduidelijk geworden, en het bewijsmateriaal dat de veiligheid en werkzaamheid van het COVID-19 vaccin in twijfel trekt, heeft niet zijn deel in de schijnwerpers gehad.

In plaats van totale transparantie heeft propaganda de wetenschap vervangen door slimme slogans zoals "vertrouw op de wetenschap" en politieke retoriek die beweert dat dit een "pandemie van de ongevaccineerden" is. Toegegeven, er kan een argument worden gemaakt en gehoord voor het goede dat COVID-19 vaccins hebben gedaan, maar het aantal ernstige verwondingen door vaccins, waaronder sterfgevallen en blijvende handicaps, zijn weggewimpeld als "valse samenzweringstheorieën". Het feit dat deze vaccins de overdracht van het virus niet verminderen werd ook genegeerd. Het totale gebrek aan erkenning van de wetenschap met betrekking tot natuurlijke immuniteit was ook verontrustend en voor velen onbegrijpelijk.

De belangrijkste conclusie hier is dat veel mensen het gewoon niet eens zijn met overheidsmandaten. Eerder dit jaar bleek uit een opiniepeiling van Angus Reid dat meer dan de helft van de Canadezen, van wie velen hun land nog steeds niet mogen verlaten, een einde wil maken aan alle mandaten, maar deze aantallen zijn niet vertegenwoordigd in de mainstream.

Degenen die het niet eens zijn met mandaten hebben altijd het gevoel gekregen dat ze tot een minderheid van extremisten behoren, terwijl ze in werkelijkheid misschien wel in de meerderheid zijn, en het tegenovergestelde van extremisten.

Wat zegt het u dat een aantal beroemdheden, het hoofd van een groot farmaceutisch bedrijf en anderen besloten hebben een vals paspoortcertificaat voor vaccins te halen?

Hoe weten we dat andere prominenten, zoals verschillende presidenten en politici, niet hetzelfde hebben gedaan? Hebben deze mensen echt hun COVID-19-vaccin gekregen, en is het gek om te denken dat ze dat misschien niet hebben gekregen? Waren die clips van politici die hun COVID-19 injecties krijgen op televisie ook echt COVID-19 injecties, of een zoutoplossing?

Dit zijn allemaal redelijke vragen om te stellen.

Wat verwacht je wanneer zoveel informatie, wetenschap en meningen van deskundigen de veiligheid van het COVID-19 vaccin in twijfel trekken? Wat dit konijnenhol nog interessanter maakt, is het feit dat "fact-checkers" informatie censureerden die was uitgelekt door het British Medical Journal, en ook door verschillende prominente artsen en epidemiologen. Het bracht alleen maar meer aandacht en intrige over waarom zoveel mensen weigerden en weigerden zich te schikken.

Wat zegt het over onze wereld wanneer onze rechten en vrijheden ons door regeringen worden ontnomen als we niet doen wat zij ons zeggen? Wat zegt het over onze regeringen wanneer zij alle gaten negeren en censureren die in hun verhaal zijn geslagen, en degenen straffen die zich terecht zorgen maken?

--

Artikel mede mogelijk gemaakt door The Pulse en Arjan Walia