“Bakhmut staat in brand”: Thermobarische aanval op Oekraïense posities in de stad – Bekijk video

Russische troepen vernietigen met uitgebreid gebruik van TOS-1A’s Oekraïense versterkte posities in elk woonblok. Op een relevante online geplaatste video is te zien hoe Bakhmut letterlijk in brand staat, bericht WarNews24/7. De verliezen van de Kievse troepen zijn niet te overzien. Daarom heeft de Oekraïense staf opnieuw besloten meer versterkingen te sturen door troepen vanuit Sumy […] The post “Bakhmut staat in brand”: Thermobarische aanval op Oekraïense posities in de stad – Bekijk video appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Russische troepen vernietigen met uitgebreid gebruik van TOS-1A’s Oekraïense versterkte posities in elk woonblok. Op een relevante online geplaatste video is te zien hoe Bakhmut letterlijk in brand staat, bericht WarNews24/7.

De verliezen van de Kievse troepen zijn niet te overzien.

Daarom heeft de Oekraïense staf opnieuw besloten meer versterkingen te sturen door troepen vanuit Sumy te verplaatsen!

Het heeft al strategische reserves uit Kiev en Poltava verplaatst.

De Oekraïners doen er alles aan om Bakhmut vast te houden.

Bekijk de video

Gegevens van het front:

▪ Russische luchtverdedigingssystemen hebben vannacht vijandelijke drones neergeschoten in de buurt van Sevastopol en Simferopol.

▪ De strijdkrachten van de Russische Federatie hebben de concentratieplaatsen van de strijdkrachten van Oekraïne in Lipovka en Elino, in de regio Chernihiv, en in Volfino, Pavlovka en Pokrovka, in de regio Sumy, getroffen.

▪ In de regio Kharkiv hebben Russische troepen vijandelijke posities aangevallen in Ogurtsovo, Kamenka, Strelekhia en Staritsa.

▪ In de richting van Starobelsk hebben Russische strijdkrachten concentraties van manschappen en gepantserde Oekraïense formaties in Dvurechnaya, Kupyansk, Berestovo en Terny getroffen.

▪ In de richting van Bakhmut (Artyomovsky) hebben Russische rakettroepen en artillerie de concentratiegebieden van de Oekraïense strijdkrachten in Bakhmut, Soledar, Kleshcheevka en Dyleevka aangevallen.

▪ In de richting van Donetsk hebben de strijdkrachten van de Russische Federatie Oekraïense posities in Avdeevka, Veseloe, Georgievka en Vodyany getroffen.

▪ In de richting van Yuzhnodonetsk heeft de Russische artillerie de concentraties van de Oekraïense strijdkrachten in Novomikhailovka, Vugledar en Zolotoy Niva getroffen.

▪ In de regio Zaporozhye hebben Russische troepen de posities van de Oekraïense strijdkrachten in Olhovsky, Hulyaypole, Dorozhnyanka en Maly Shcherbak aangevallen.

▪ In de regio Dnipropetrovsk hebben de Russische strijdkrachten de vuurplaatsen van Oekraïense formaties in Nikopol en Pokrovsky getroffen.

▪ In de zuidelijke sector van het front hebben Russische troepen vijandelijke posities in Kherson, Zelenovka, Inzhenerny en Berislav aangevallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De omvang van de NAVO-verwoesting in JoegoslaviëVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post “Bakhmut staat in brand”: Thermobarische aanval op Oekraïense posities in de stad – Bekijk video appeared first on Frontnieuws.