Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte

Dr. Wilson Chin, een in Hong Kong geboren, in het Verenigd Koninkrijk opgeleide arts die geneeskunde praktiseerde in Queensland, Australië, is dood nadat hij zich had laten “vaccineren” voor covid, schrijft Ethan Huff. Chin was een agressieve promotor van de covid-prik. Hij was een van de eersten die kinderen onder de 12 jaar begon in […] The post Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte

Dr. Wilson Chin, een in Hong Kong geboren, in het Verenigd Koninkrijk opgeleide arts die geneeskunde praktiseerde in Queensland, Australië, is dood nadat hij zich had laten “vaccineren” voor covid, schrijft Ethan Huff.

Chin was een agressieve promotor van de covid-prik. Hij was een van de eersten die kinderen onder de 12 jaar begon in te spuiten nadat de mRNA-variant (messenger-RNA) van Pfizer was goedgekeurd voor kinderen van 5-11 jaar.

De eerste twee meisjes die Chin injecteerde, kregen onmiddellijk stuiptrekkingen en aanvankelijk werd gedacht dat ze in zijn kliniek waren overleden. Chin was er echter snel bij om aan Nine News fanatiekeling en “verslaggever” MacKenzie Colahan te verklaren dat de meisjes in orde waren en dat hun negatieve resultaten niets te maken hadden met de injecties.

In de nasleep van het schandaal zeurde en klaagde Chin overal in de media over de “bedreigingen” die hij zou hebben ontvangen. Toen braken de feestdagen aan, en naar verluidt is Chin op 34-jarige leeftijd op of rond kerstavond “plotseling overleden” .

Volgens de berichten was de dood van Chin “medisch gerelateerd” en “niet gerelateerd aan de geestelijke gezondheid”. We kunnen alleen maar aannemen, op basis van de omstandigheden, dat Chin plotseling stierf aan de covid-injecties die hij op agressieve wijze aan anderen opdrong en zelf nam.

ABC News verslaggeefster Erica Gonzalez ondergaat hetzelfde lot als Chin; sterft “onverwacht”

Rond dezelfde tijd dat dit allemaal gebeurde, stierf een andere prominente figuur, ABC News verslaggeefster Erica Gonzalez, onverwacht.

De officiële sterfdatum van Gonzalez is vastgelegd op 21 december, slechts drie dagen voor die van Chin. En net als zijn dood, draagt Gonzalez’ dood de handtekening van een na-prik plotselinge dood, waarschijnlijk gekoppeld aan een hartstilstand.

Vier dagen daarvoor overleed ook CNN-verslaggever Drew Griffin plotseling, hoewel het netwerk de schuld gaf aan zijn “lange strijd” met kanker. Dan is er nog Dax Tejera, een andere verslaggever van ABC News die op 23 december plotseling overleed aan een hartaanval.

Uit Australië blijkt dat sinds de invoering van covid-injecties eind 2020 het aantal geboorten Down Under met maar liefst 71 procent is gedaald.

“December 2021 geboorten waren ten minste 11.000 minder dan elke andere maand sinds 1975, de verste terug de gegevens online gaan,” zoals de rapporten aangeven.

Ook in Australië is het oversterftecijfer van slag, tussen januari 2022 en september 2022 werden 144.650 sterfgevallen gemeld. Het historisch gemiddelde voor die periode is 124.664 sterfgevallen.

“Er zijn dus bijna 20.000 extra sterfgevallen in 2022, of ongeveer 16% meer dan het historische gemiddelde,” merkt The Covid Blog op.

De Australische regering blijft ondertussen over dit alles liegen. Zij beweert dat de bevolking van Australië op de een of andere manier is gegroeid tot 26 miljoen per 30 juni 2022, ook al zijn de sterfgevallen veel hoger en de geboorten veel lager.

“De regering zal waarschijnlijk immigratiecijfers gebruiken om deze leugen te rechtvaardigen”, aldus The Covid Blog. “Het land verwelkomde 395.000 immigranten van juni 2021 tot juni 2022, een stijging van 171% ten opzichte van het aantal immigranten het jaar daarvoor. Maar zelfs die aankomstcijfers van immigranten zijn veel lager dan in 2020 (509.600) en 2019 (547.310). In 2019 verliet een recordaantal Aussies het land (315.200). Maar dat aantal is in de daaropvolgende jaren aanzienlijk gedaald.”

Helaas voor de “volledig gevaccineerden” die nog in leven zijn, wordt 2023 waarschijnlijk een heel slecht jaar voor hen. De immuniteitsafbraak zal de komende maanden verergeren, wat zal leiden tot nog meer sterfgevallen en een mogelijke verdere bevolkingsdaling van 50 procent tegen eind 2024.

“Toegegeven, elk Westers land is gezwicht voor de TPTB (The Powers That Be), en heeft de mouwen opgestroopt met 70%-plus percentages,” zegt The Covid Blog. “Maar als die 96% dubbelgevaccineerde percentages die de Aussische regering beweert waar zijn, dan is dat een volledige overgave van een heel land zonder dat de vijand één kogel heeft afgevuurd. Welkom bij The Great Reset.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS: COVID-19 sterfte onder volledig gevaccineerde mensen verdrievoudigdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte appeared first on Frontnieuws.