Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken

Ja, u wordt vervangen. Ooit bespot als een racistische samenzweringstheorie, wordt de “omvolkingstheorie” niet alleen bevestigd, maar zelfs gepromoot door de Democratische senator Chuck Schumer, die gisteren beweerde dat miljoenen illegalen amnestie moeten krijgen omdat de Amerikaanse bevolking “zich niet uit zichzelf voortplant”. Dat komt natuurlijk omdat zogenaamde “vaccin”-injecties – eigenlijk mRNA depopulatie biowapens – […] The post Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken

Ja, u wordt vervangen. Ooit bespot als een racistische samenzweringstheorie, wordt de “omvolkingstheorie” niet alleen bevestigd, maar zelfs gepromoot door de Democratische senator Chuck Schumer, die gisteren beweerde dat miljoenen illegalen amnestie moeten krijgen omdat de Amerikaanse bevolking “zich niet uit zichzelf voortplant”.

Dat komt natuurlijk omdat zogenaamde “vaccin”-injecties – eigenlijk mRNA depopulatie biowapens – op grote schaal abortussen, doodgeborenen, onvruchtbaarheid en sterfgevallen veroorzaken. Zoals deskundige analist Ed Dowd gisteren aan deze verslaggever vertelde, ligt het sterftecijfer na een vaccinatie over de hele bevolking rond de 32%, wat betekent dat meer dan 2.400 Amerikanen elke dag dankzij de mRNA-prikken sterven. En dat komt bovenop de ongeveer 7.700 die normaal gesproken elke dag sterven, waardoor het totale aantal dagelijkse sterfgevallen in Amerika nu boven de 10.000 uitkomt, schrijft Mike Adams.

Nadat hij het genocide-vaccin heeft gepushed, lijkt de bewering van senator Schumer dat “we een bevolking hebben die zich niet uit zichzelf voortplant” toondoof. Beseft hij niet dat zijn eigen vaccin-mandaten Amerikanen uitroeien? (Waarschijnlijk weet hij dat heel goed.)

Illegalen – die niet gevaccineerd hoeven te worden en zich dus prima kunnen voortplanten – stromen met miljoenen het land binnen terwijl zowel Democratische als Republikeinse senatoren aandringen op genocide op Amerikanen. Dit is de misdaad tegen de mensheid die zich nu voor onze ogen afspeelt… en Schumer probeert het niet eens meer te verbergen.

Ik vind het verbazingwekkend hoe schaamteloos dit hele complot is. Ze doden mensen met biowapeninjecties, openen de grenzen voor een migranteninvasie, verlenen de migranten amnestie (en stemrecht) terwijl ze verkiezingen in het volle zicht vervalsen, en dan beweren ze dat iedereen die niet houdt van wat we allemaal zien een “bedreiging voor de democratie” is.

Onwerkelijk.

Duitsland bereidt zich voor op black-outs, bankruns en grootschalige sociale chaos

Ondertussen bereidt de Duitse regering zich in Europa voor op stroomstoringen deze winter, nu de energieschaarste het continent blijft teisteren. Reuters is er zelfs in geslaagd verslag te doen van de verwachte stroomstoringen, hoewel het persbureau doet alsof de Duitse energiecrisis überhaupt niets te maken heeft met het feit dat Amerika de Nord Stream-pijpleidingen heeft opgeblazen. (Laat het maar aan Reuters over om met autoriteit te liegen over alles wat van belang is).

Volgens Reuters zijn Duitse banken van plan klanten te verbieden hun eigen geld op te nemen. Het lijkt er ook op dat ze zo’n verschrikkelijk brandstoftekort verwachten dat er brandstof moet worden gereserveerd voor de transportwagens die het geld naar de banken brengen om aan de vraag naar contant geld van het publiek te kunnen voldoen:

De plannen omvatten het hamsteren van extra miljarden door de Bundesbank, de centrale bank van Duitsland, om een stijging van de vraag op te vangen, en mogelijke beperkingen op het opnemen van geld, aldus een van de mensen.

Ambtenaren en banken kijken ook naar de distributie, en bespreken bijvoorbeeld prioritaire brandstoftoegang voor geldtransporteurs, aldus anderen, die commentaar gaven op de voorbereidingen die de afgelopen weken in een stroomversnelling kwamen nadat Rusland de gasleveringen afremde.

Duitse financiële toezichthouders vrezen dat banken niet volledig zijn voorbereid op grote stroomonderbrekingen en zien dit als een nieuw, voorheen onvoorzien risico, aldus een functionaris met directe kennis van zaken.

Het verhaal erkent dat in een scenario waarin het elektriciteitsnet uitvalt, alleen contant geld nog een functioneel betaalmiddel is. Merk op dat mensen in Amerika en een groot deel van West-Europa de neiging hebben dingen te kopen via elektronische transacties (krediet- en debetkaarten) en niet veel contant geld gebruiken in het dagelijks leven. Dit onderstreept hoe moeilijk het zal worden als het elektriciteitsnet uitvalt in landen waar contant geld zelden wordt gebruikt.

Californië zit zonder geld en El Salvador staat op het punt failliet te gaan door een slechte Bitcoin-weddenschap.

De Situation Update podcast van vandaag (hieronder) gaat ook over Californië dat 25 miljard dollar tekort komt, na jaren van plundering en corruptie door Newsom en de cabal van Californische Democraten die in wezen functioneren als een criminele maffia. Wilt u raden waar veel van dat geld naartoe is gegaan? Naar fondsen voor toekomstige politieke bijdragen als Newsom een gooi doet naar het Witte Huis, natuurlijk.

El Salvador, dat de waanzin van de recente crypto-slachting nog vergroot, zit nu 70 miljoen dollar in de put nadat het vorig jaar overheidsgeld had ingezet op Bitcoin. De waarde van de cryptomunt is sindsdien met meer dan twee derde gekelderd, waardoor het lijkt alsof El Salvador wordt bestuurd door lukrake tiener-debielen in plaats van fiscaal bewuste volwassenen.

De waarde van crypto’s is sinds 2021 over de hele linie met meer dan 70% gedaald, en met de laatste implosie van FTX vluchten institutionele beleggers zo snel mogelijk uit de cryptoruimte, in het besef dat er geen snellere manier is om miljarden dollars te laten verdampen dan ze over te dragen aan ongedisciplineerde, waanzinnige twintigers die denken dat ze Gods geschenk aan deze wereld zijn omdat ze zichzelf bestempelen als “effectieve altruïsten” terwijl ze het geld van alle anderen verbranden. (Serieus, FTX’s voormalige CEO Sam Bankman-Fried denkt nog steeds dat hij een engel is. Het gebrek aan zelfbewustzijn is verbazingwekkend…)

De crypto-zeepbel is eindelijk gebarsten. Het was natuurlijk onvermijdelijk, aangezien cryptocurrencies uit het niets worden gecreëerd en door niets worden ondersteund. Zoals FTX-beleggers zich net – op de harde manier – realiseerden, zijn de zogenaamde “waarden” die aan cryptocurrencies zoals de FTT-token worden toegekend slechts denkbeeldige fantasieën zonder basis in de werkelijkheid. Acht jaar geleden vertelde ik mensen precies dit, maar niemand wilde luisteren omdat ze allemaal dachten dat ze “rijk werden” in crypto. Geleerde les: probeer nooit mensen die in een digitale tulpenmanie verwikkeld zijn te vertellen dat hun tulpen waardeloos zijn. Ze zullen er boos over worden en gewoon meer tulpen kopen.

Krijg meer details over dit alles (en nog veel meer) in de podcast van vandaag:

– Na het veroorzaken van onvruchtbaarheid en ontvolking met vaccins. Senator Schumer wil Amerikanen vervangen.
– Duitsland bereidt zich voor op massale stroomstoringen, bankruns, brandstofschaarste en burgerlijke onrust.
– Californië stevent af op BANKROET dankzij Newsom’s plundering en economische vernietiging.
– Titel 42 wordt geschrapt, waardoor een massale invasie over de zuidelijke grens van de VS mogelijk wordt.
– El Salvador stevent af op SCHULDENCRISES na enorme verliezen op de Bitcoin.
– Cryptobesmetting verspreidt zich naar andere beurzen, sommige opnames gestopt.
– Associated Press start bijna Wereldoorlog III met nepnieuws over raket die Polen raakt.
– FDA keurt in laboratorium gekweekt vlees goed voor menselijke consumptie.
– Duitse vleesindustrie zegt dat in 2023 de schappen in de supermarkt leeg zullen zijn (van vlees).
– Voorraad van gewone antibiotica uitgeput in Amerikaanse apotheken.
– Natuurlijke remedies die werken voor veel infecties (back-up spoedeisende geneeskunde).
– Senaat McConnell onthoudt campagnegeld van America First-kand.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neem NU voorzorgsmaatregelen: De winter van ellende staat voor de deur!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken appeared first on Frontnieuws.