Amerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem – baby’s van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden

Dr. James Thorp is gespecialiseerd in gynaecologie en verloskunde in Florida en heeft reeds eerder gewaarschuwd voor de gezondheidsrisico’s van het Covid-vaccin. Onlangs werd hij in de “Stew Peters Show” bijgestaan door een klokkenluider uit een kliniek. Daar waarschuwde hij niet alleen voor de wereldwijd dalende geboortecijfers: hij wees er ook op dat de immuunsysteemstoornissen […] The post Amerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem – baby’s van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Amerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem – baby’s van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden

Dr. James Thorp is gespecialiseerd in gynaecologie en verloskunde in Florida en heeft reeds eerder gewaarschuwd voor de gezondheidsrisico’s van het Covid-vaccin. Onlangs werd hij in de “Stew Peters Show” bijgestaan door een klokkenluider uit een kliniek. Daar waarschuwde hij niet alleen voor de wereldwijd dalende geboortecijfers: hij wees er ook op dat de immuunsysteemstoornissen die bij veel gevaccineerde mensen worden waargenomen, ook de baby’s van gevaccineerde moeders lijken te treffen. Deze kinderen zouden een sterk verhoogd risico hebben op het ontwikkelen van auto-immuunziekten, infecties of zelfs kanker, bericht Report24.news.

Een klokkenluider beschreef in het programma een enorme toename van het aantal doodgeborenen die zij in het dagelijkse ziekenhuisleven waarnam. Dr. James Thorp bevestigde haar opmerkingen – voor hem is het verband met vaccinatie duidelijk: “We hebben het over een 12.000-voudige toename van menstruatieafwijkingen. En dat is logisch, want het vaccin heeft een aanzienlijk ontstekingseffect. Alles wat ontsteking veroorzaakt, veroorzaakt schade, letsel, dood en vernietiging in de zwangerschap.”

Beiden zeiden dat zij vooral problemen zagen bij de nakomelingen van gevaccineerde moeders. Thorp waarschuwde dat wereldwijd een daling van de geboortecijfers zichtbaar is – men ziet een snelle toename van miskramen en doodgeborenen, plus veel kinderen worden te vroeg geboren. En zelfs de baby’s die overleven hebben gezondheidsbeperkingen, aldus Thorp: “Mijn grootste zorg bij deze baby’s is VAIDS” – vaccin-geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom. De kinderen hebben geen normaal immuunsysteem en dus een verhoogd risico op auto-immuunziekten, infecties en ook kanker. Trombose en hartziekten komen ook vaker voor – precies de gezondheidsproblemen waar veel gevaccineerde kinderen aan lijden. Hij beschrijft de opkomende ontwikkelingen als een ramp.

Tot nu toe is het effect van de experimentele mRNA-vaccinatie op ongeboren leven nauwelijks wetenschappelijk onderzocht – goedkeuringen voor de preparaten en aanbevelingen voor vaccinatie, ook voor zwangere vrouwen, zijn afgegeven zonder langdurig en voldoende onderzoek naar mogelijke bijwerkingen. Anderzijds wordt het als vaststaand beschouwd dat mensen zonder ernstige reeds bestaande aandoeningen geen risico lopen door Covid-19, wat betekent dat de onzekerheden met betrekking tot mogelijke risico’s en bijwerkingen van de vaccinatie niet worden gecompenseerd door enig voordeel. Als de beschrijvingen van de gynaecoloog dr. Thorp waar zijn, zou de vaccinatiedruk voor zwangere vrouwen neerkomen op een misdaad zonder weerga – met verwoestende gevolgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Amerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem – baby’s van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden appeared first on Frontnieuws.