Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

Als u de Covid-prik kreeg en niet gewond bent, kan dit de reden zijn. Patholoog Dr. Ryan Cole, MD, legt uit waarom veel gevaccineerden het geluk hadden niet gewond te raken door de gevaarlijke Covid-19 mRNA injecties, tijdens een paneldiscussie op de Better Way Conferentie in Wenen, Oostenrijk, 17 september 2022, schrijft Doreen. Video gedeeltelijk […] The post Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

Als u de Covid-prik kreeg en niet gewond bent, kan dit de reden zijn. Patholoog Dr. Ryan Cole, MD, legt uit waarom veel gevaccineerden het geluk hadden niet gewond te raken door de gevaarlijke Covid-19 mRNA injecties, tijdens een paneldiscussie op de Better Way Conferentie in Wenen, Oostenrijk, 17 september 2022, schrijft Doreen.

Video gedeeltelijk transcript:

Veel mensen ontsnapten aan de kogel en mogelijke schade door de injectie omdat de flesjes niet koud werden bewaard, zodat de vetten veranderden in een klodder brij en het RNA in niets uiteenviel. U kreeg dus een injectie met brij en had geluk dat het niet koud werd bewaard.

Bovendien hebben flesjes van verschillende partijen niet dezelfde concentratie. Wanneer u lipidennanopartikels, polyethyleenglycol en mRNA-sequenties roert, kunt u niet snel roeren. Als dat gebeurt, drijven de lipiden naar boven en heb je duizenden flesjes die over een assemblagelijn gaan terwijl de inhoud wordt uitgespuugd, en de eerste paar duizend flesjes krijgen een zeer verdunde oplossing, wat betekent dat je geen grote dosis m-RNA of lipide krijgt. Aan het eind van die batch heb je een zeer geconcentreerde lipide en m-RNA.

Bij elke productierun van dit zeer slechte productieproces is er veel afval en zijn er veel flesjes en veel enge dingen, meestal productieafval van roestvrijstalen vaten, aluminium afdichtingen, pakkingen en verbrijzeld glas.

Een goed productieproces bij de ontwikkeling van geneesmiddelen duurt 5 tot 9 jaar tot je een product hebt dat zo zuiver is dat je het elke keer kunt herhalen, dus als het van de band komt is het steeds hetzelfde.

Vorig jaar zagen we van het Europees Geneesmiddelenbureau dat het 50% zuiver is. Het zou een 99%+ zuiver product moeten zijn. Dat zegt alles wat u nu moet weten.

Als patholoog heb ik veel van deze producten bekeken. Hoe meer we kijken, hoe slechter de productie, maar veel mensen hebben daardoor geluk. – Tijdpunt 2.06 min.

Controleer het batchnummer als u geprikt bent

De website “How Bad is My Batch” kan u vertellen hoe sterk de Covid-injectie is die u hebt genomen. Typ gewoon het batchnummer in, links bovenaan de pagina. Blijkbaar zijn er verschillende batches gemaakt waarbij de ene batch een zoutoplossing en de andere dodelijk kon zijn. “Batch-code” = “Batchnummer” dat is het nummer dat ze op uw vaccinatiekaart schrijven.

Pfizer Data Dump onthult absolute wetenschappelijke fraude

Pfizer heeft zijn gegevens weggelaten in het autorisatieproces. Dr. Ryan Cole zegt dat de gegevens van Pfizer absolute wetenschappelijke fraude onthullen. Als het bewezen wordt, kunnen ze hun vrijwaring verliezen. – 02:46 min.

Maxims

Uit een fout kan geen contract ontstaan.
Vals in één ding, vals in alle dingen.
Het is bedrog om bedrog te verbergen.
Bedrog en rechtvaardigheid gaan nooit samen.
Bedrog ligt verborgen in algemene uitdrukkingen.
Fraude is het meest verwerpelijk voor de wet.
Bij gebrek aan de wet geldt de stelregel.
Een mandaat voor een onwettige zaak is nietig.
Verwijder het fundament, het werk valt.

Kans

Wat als mensen die geprikt zijn ervoor kiezen om de covid-zwendel te negeren en/of te ontkennen, omdat ze niet onder ogen kunnen zien dat kerk, staat en bedrijfsleven hebben samengespannen om ons schade te berokkenen.

Wat als we de uitleg van Dr. Cole delen, zodat mensen die de kogel ontweken hebben, opluchting kunnen voelen, waardoor hun geest openstaat voor de waarheid en corrigerende maatregelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn appeared first on Frontnieuws.