Klaus Schwab zijn verantwoordelijkheid

Is Klaus Schwab verantwoordelijk voor deze globale crisis?

Deel dit artikel

Klaus Schwab zijn verantwoordelijkheid

Klaus Schwab zijn verantwoordelijkheid

Laat ons duidelijk zijn dat het World Economic Forum haar strategieën om politiekers te betrekken, gelukt zijn.

Het stilzwijgen van Alexander de Croo over het afschaffen van het CST gaat in combinatie met de agenda die Klaus Schwab voorziet in heel dit COVID-19 gebeuren. Al zegt hij het zelf in zijn boek "The Great Reset".

Is het mogelijk dat er politiekers in België de heer Klaus Schwab eens uitnodigen in het parlement? Klaus zal de vragen over het verloop van deze "pandemie" beter kunnen beantwoorden, hij ziet dit gebeuren als een opportuniteit voor een betere toekomst te ontwerpen. 

Wanneer zullen de mensen beseffen dat er een leidraad gegeven is aan dit huidig beleid? Een toekomstige droom van een oorlogskind wordt blijkbaar realiteit. Gaan wij dit laten waarmaken of mogen wij massaal actie ondernemen, actie voor het redden van onze democratie. Onze vrijheid wordt beperkt door strategische methodes. Er is nagedacht door rekening te houden met de menselijke psyche. Blijkbaar wachten ze af tot er chaos komt zodat het leger in kan treden. Dit zien wij al terug in Australië. Australië heeft het voorbeeld al gegeven aan Europa onder invloed van het Chinese Communisme. China heeft het Social Credit System al geïntegreerd in haar samenleving.

Waarom wordt dit niet serieus genomen? Horen wij niet te strijden voor de vrijheid van het Chinese volk? Horen wij niet te voelen dat dit tegen de menselijke waarde is?

Is de mainstream media verantwoordelijk voor ons te beperken van zeer belangrijke informatie? Wordt er een intentie nagestreefd om alles zo discreet mogelijk te houden?

Is er een agenda, zoja Klaus Schwab, ik nodig u uit voor een communicatie met al de Belgische partijen.

Zo ook over open communicatie want u betrekt al de burgers zonder dat er goedkeuring wordt gegeven.