8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022

De efficiëntie van vaccins zou geloofwaardiger kunnen zijn als de industrie het gewoon zou toegeven wanneer hun “producten” meer kwaad dan goed doen. Roep ze gewoon terug, zoals de FDA vlees of melk met E-coli of salmonella zou terugroepen. Geen enkele persoon of organisatie is perfect, en zeker niet het vaccin-industrieel complex (VIC), dat nu met […] The post 8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022 appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022

De efficiëntie van vaccins zou geloofwaardiger kunnen zijn als de industrie het gewoon zou toegeven wanneer hun “producten” meer kwaad dan goed doen. Roep ze gewoon terug, zoals de FDA vlees of melk met E-coli of salmonella zou terugroepen. Geen enkele persoon of organisatie is perfect, en zeker niet het vaccin-industrieel complex (VIC), dat nu met Pfizer en Moderna voorop loopt op het gebied van gentherapie en injectie-“technologie” voor DNA-mutatie, ook bekend als mRNA. Na de tsunami van verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door de Covid-19 prikken werden de fabrikanten gedwongen toe te geven dat er “ongewenste reacties” en “bijwerkingen” zijn die een paar honderd miljoen mensen treffen, waaronder chronische ontstekingen, myocarditis, pericarditis, allergische reacties, miskramen en natuurlijk kanker, schrijft S.D. Wells.

De gevaccineerde massa sterft massaal, terwijl het nepnieuws-industrieel complex (NNIC) de schuld geeft aan de volledig ongevaccineerden voor het “vullen van ziekenhuisbedden” – een totale mythe die door de wetenschap en de statistieken is ontkracht. Vaccins hebben in totaal al meer mensen gedood dan opioïden, wapengeweld en autowrakken samen. De mRNA-injecties zijn de gevaarlijkste “vaccins” die ooit zijn gemaakt, en ze kunnen überhaupt niet als vaccins worden beschouwd. Misschien is dat het probleem.

Dus nu werkt de NNIC samen met de VIC om links en rechts propagandistische dekmantels te verspreiden, overal in het nieuws, inclusief televisie, kranten, websites en sociale media. Het lijkt wel een donkere komedie, de uitvluchten die ze gebruiken om door vaccinaties veroorzaakte hartaanvallen, beroertes, kanker en SADS in de doofpot te stoppen.

8 Meest belachelijke dekmantelverhalen voor Covid-prik geïnduceerde sterfgevallen in 2022

#1. Scheidsrechtersfluitjes: Plotseling, net sinds het begin van de pandemie vaccinatiecampagne, krijgen gezonde atleten een hartstilstand telkens wanneer de scheidsrechter of trainer op het fluitje blaast.

#2. “Kleine deeltjes in de lucht kunnen plotselinge hartaanvallen veroorzaken” (“Klimaatverandering” en vervuiling in Singapore als schuldigen).

#3. Koude douches zijn nu naar verluidt dodelijk voor militairen en gezonde atleten door hen van verrassing dood te shockeren.

#4. Videospelletjes doen gezonde, Covid gevaccineerde tieners plotseling dood neervallen.

#5. “Long Covid” – wat betekent dat de mRNA-prikken op lange termijn nadelige gevolgen hebben.

#6. “Sudden Arrhythmic Death Syndrome” – dit kun je niet verzinnen, dat kan alleen de Cleveland Clinic.

#7. Bloedklonters door het Covid-virus (echt vreemde rubberachtige klonters veroorzaakt door de spike-eiwit injecties).

#8. Kanker die “niet behandeld” werd tijdens de pandemie – in werkelijkheid is het kanker veroorzaakt door de gentherapie-injecties die het aangeboren vermogen van uw lichaam om kanker te bestrijden uitschakelen.

Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC en het Nep Nieuws Industrieel Complex kunt u, als u de pandemie wilt overleven, geen van de volgende activiteiten uitvoeren

Om de door mensen veroorzaakte Covid-pandemie te overleven, moet u zich houden aan alle nutteloze mandaten die worden opgelegd door nep “deskundigen” en de dictatuur van de regelgevende overheidsinstanties. Deze omvatten vele activiteiten die nooit eerder gevaarlijk zijn geweest, dus bereid u voor op het steil achteroverslaan, het aantasten van uw immuniteit, de vernietiging van uw geestelijke gezondheid en de ontmanteling van uw gezond verstand door een conglomeraat van belachelijke, ongelooflijke verkeerde informatie en desinformatie die rechtstreeks van de top komt.

  • Ga nooit meer sporten of sportevenementen bijwonen met scheidsrechters of scheidsrechters die tijdens het spel of de wedstrijd fluiten. Deze plotselinge geluidsuitbarstingen veroorzaken nu een spontane hartstilstand bij volkomen gezonde mensen (die net een of twee of drie Covid-prikken hebben gekregen).
  • Ga nooit meer naar buiten, waar dan ook, zelfs niet alleen, want er zitten kleine deeltjes in de atmosfeer die ervoor kunnen zorgen dat uw hart plotseling stopt, of dat uw hele immuunsysteem plotseling uitschakelt.
  • Of u nu een kerngezonde sporter, militair of piloot bent, neem nooit meer een koude douche. Vóór de pandemie was het volkomen veilig, maar nu (sinds de stolselinjecties uitkwamen) is het zeer gevaarlijk en kan het zelfs de meest gezonde persoon op slag dood doen neervallen door een hartinfarct.
  • Hoewel kinderen en tieners (en veel jonge volwassenen) die “gamers” worden genoemd, al tientallen jaren genieten van gewelddadige videospelletjes (en Hollywood-films die nog erger zijn), zonder dat iemand sterft aan een hartaanval of beroerte, kunnen deze videospelletjes er nu, sinds de scamdemie begon, voor zorgen dat u op slag sterft aan een longembolie. U kunt dit niet verzinnen. Vermijd ze dus allemaal.
  • Long Covid betekent dat alle nieuwe gezondheidsproblemen die zich voordoen (kort na het krijgen van stolselinjecties) nu gewoon Covid-symptomen zijn die nooit meer weggaan en u levenslang kwellen.
  • Overal ter wereld duiken nu in een alarmerend tempo kankergevallen op, en is Covid zogenaamd de schuldige, aangezien niemand de afgelopen twee jaar op kanker is “gecontroleerd”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post 8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022 appeared first on Frontnieuws.