5.000 Poolse soldaten overgebracht naar Zaporizhzhya en Ugledar na de ongekende afslachting van Oekraïners (Video’s)

Meer dan 5.000 Poolse soldaten worden overgebracht naar de fronten van Zaporizja en Ugledar (als gevolg van het verlies van Pavlovka), na de opeenvolgende Oekraïense nederlagen en de grote verpletterende nederlaag van Kiev. Zoals WarNews247 gisteren onthulde, beschouwen de Russen hen niet langer als huurlingen, maar als reguliere eenheden van het Poolse leger, bericht Warnews24/7. […] The post 5.000 Poolse soldaten overgebracht naar Zaporizhzhya en Ugledar na de ongekende afslachting van Oekraïners (Video’s) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

5.000 Poolse soldaten overgebracht naar Zaporizhzhya en Ugledar na de ongekende afslachting van Oekraïners (Video’s)

Meer dan 5.000 Poolse soldaten worden overgebracht naar de fronten van Zaporizja en Ugledar (als gevolg van het verlies van Pavlovka), na de opeenvolgende Oekraïense nederlagen en de grote verpletterende nederlaag van Kiev. Zoals WarNews247 gisteren onthulde, beschouwen de Russen hen niet langer als huurlingen, maar als reguliere eenheden van het Poolse leger, bericht Warnews24/7.

Beide regio’s zullen een belangrijke en beslissende rol spelen in de verdere militaire ontwikkelingen in Oekraïne. De Polen zullen proberen offensieve operaties te organiseren in Zaporizja, aangezien de Oekraïense troepen zware verliezen hebben geleden.

In de door WarNews24/7 gepresenteerde video’s maaiden de Russen hen eerst neer met Lancet-3 kamikaze drones en KUB raketartillerie, gevolgd door aanvallen van aanvalshelikopters en Su-25 vliegtuigen voor nabije ondersteuning, terwijl de artillerie assisteerde met 2S7M Malka en Smerch MLRS systemen.

De grote Oekraïense nederlaag vond volgens de laatste informatie plaats op 7 november. Slechts 20 tanks en de helft van de gepantserde voertuigen van de gigantische Oekraïense aanvalsgolf bleven over.

We herinneren u eraan dat de Oekraïners aanvielen met 70 TOMB en TOMA, 40 T-72M1 en T-64BV tanks, ongeveer 20 BMP-1 en YPR-765 pantservoertuigen en 15 Turkse Kirpi pantservoertuigen.

Video: Ka-52 valt Oekraïense doelen aan. MRAP of BTR

Poolse soldaten overgeplaatst naar Ugledar en Zaporizhya

Het commando van de Oekraïense strijdkrachten zet Poolse soldaten in voor de verdediging van Vuhledar, na zware verliezen van de eenheden van de Oekraïense strijdkrachten die in deze richting verdedigen.

Tegen de avond van 9 november waren Russische troepen doorgedrongen tot de verdediging van de Oekraïense strijdkrachten in de vestingwerken tussen Pavlovka en Ugledar. Tegelijkertijd werden in de districten Nikolsky en Pavlovsky, en achter de afvalbergen van de Yuzhnodonbasskaya-mijn nr. 1 ten noorden van Ugledar, door de artillerie van de Russische strijdkrachten de Oekraïense mortierposities in Ugledar vernietigd.

Later kwam het noordelijke deel van de Ugledar-Konstantinovka snelweg onder controle van de Russische strijdkrachten.

Nadat ze Pavlovka onder controle hadden, schakelden Russische elektronische oorlogsvoeringssystemen de communicatie in het Ugledar-gebied uit. Artillerie werd samen met tanks in de strijd gegooid. Tegen de avond werden de bolwerken bij Ugledar en de ATGM-posities van de Oekraïense strijdkrachten in het gebied van de Kashlagach-rivier door de artillerie vernietigd.

De 72e brigade van de Oekraïense strijdkrachten, die Vuhledar verdedigde, leed zware verliezen en vroeg om assistentie, maar terwijl ze hulp verzamelden, werden de reserves van de 108e territoriale verdedigingsbrigade door Russische artillerie aangevallen.

Nu is het de bedoeling om in plaats van de grondverdedigingstroepen eenheden van de 15e Afzonderlijke Artillerieverkenningsbrigade over te brengen naar Vuhledar, die bestaat uit voormalige en huidige soldaten van het Poolse leger.

De Polen zullen worden overgebracht naar het gebied Prechistovka en Zolotaya Niva ten westen van Vugledar, samen met de restanten van de verslagen 68e Jagerbrigade.

In totaal hebben zich tot 5.000 Polen verzameld in Zaporizja.

Video: Lancet treft Buk-M1 – Meer aanvallen op Oekraïense posities volgen

Het Russische leger heeft commandoposten van de Oekraïense strijdkrachten getroffen

Volgens het Russische rapport, in de laatste 48 uur:

– Operationeel-tactische en militaire luchtmacht, raket- en artillerietroepen troffen negen commandoposten van de Oekraïense strijdkrachten in de regio’s Novaja Kamenka, Pravdino, de regio Kherson, Novopetrovka, Ternovye Pody, regio Nikolaev, Ivanovka, Starch, regio Kharkiv, Bakhmutskoe, Kleshcheevka en Novoselka, Volksrepubliek Donetsk, alsmede 52 artillerie-eenheden op vuurposities, mankracht en militaire uitrusting in 176 gebieden.

– Een munitiedepot van de 28e Gemechaniseerde Brigade van de Strijdkrachten van Oekraïne werd vernietigd nabij de stad Nikolaev.

– Gevechtsvliegtuigen van de Russische luchtmacht in de regio Mirovka, Zaporozhye, hebben een Mi-8 helikopter van de Oekraïense luchtmacht neergeschoten.

– Dinsdag zijn zeven onbemande luchtvaartuigen (UVA’s) neergeschoten in de regio’s Golikovo, Krasnorechenskoye, Krivosheevka van de Volksrepubliek Lugansk, Makarovka, Nikolskoe en Kirillovka van de Volksrepubliek Donetsk.

Daarnaast werden 32 Amerikaanse HIMARS-raketten onderschept in de gebieden Novaya Kakhovka, Korsunka en Antonovka van de regio Kherson, en vijf Amerikaanse HARM-raketten in het gebied Irmino van de Volksrepubliek Lugansk, Yenakiyevo van de Volksrepubliek Donetsk, Korsunka en Novaya Kakhovka van de regio Kherson.

Video: Russische drone valt Oekraïense ‘Grad’ MLRS aan

Video: Russische drone raakt Oekraïense tank

Video: Russische drone-aanval Lancet

Huurlingengroeperingen vernietigd

– Bovendien raakten operationeel-tactische en militaire luchtvaart, rakettroepen en artillerie twee commandoposten buitenlandse huurlingenvan de Oekraïense strijdkrachten in de Nikolaev-regio’s en het dorp Sukhoi Stavok, regio Kherson, evenals 46 artillerie-eenheden op vuurposities , personeel en militaire uitrusting in meerdere gebieden.

– In de districten Krasny Liman, Volksrepubliek Donetsk, Novogrigorovka, Kherson en Novopoltavka en in Nikolaev werden drie AN/TPQ-50 anti-artillerie radarstations van Amerikaanse makelij vernietigd.

– In het gebied van het dorp Annovka, Dnipropetrovsk, werd een brandstofopslagplaats voor militaire uitrusting van de Oekraïense strijdkrachten vernietigd. In het gebied van Novoaleksandrovka, in Nikolaev, werd een munitiedepot voor de artillerie van de Oekraïense strijdkrachten vernietigd.

– Gevechtsvliegtuigen van de Russische luchtmacht hebben in het gebied Malomikhaylovskoe, in Nikolaev, een Su-25 vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht neergeschoten. Een Oekraïense Mi-8 helikopter is neergeschoten in de regio Rizdvyanka, in Zaporizhya.

– Negen onbemande luchtvaartuigen zijn in de loop van de dag neergeschoten in Golikovo, Chervonopopovka in de Volksrepubliek Lugansk, Kirillovka, Egorovka en Novoandreevka in de Volksrepubliek Donetsk, Vasilyevka in de regio Zaporizhzhya, Vesele en Krynki in de regio Kherson.

– Daarnaast werden 21 HIMARS- en Vilkha-raketten onderschept in de districten Vysokoye, Tomarino, Antonovka, Nikolskoye en Novaya Kakhovka in de regio Kherson, en drie HARM-raketten in de nederzetting Guselskoye in de Volksrepubliek Donetsk, Nikolskoye en Korsunka in de regio Kherson.

Video: Russische drone valt Oekraïens technisch voertuig BAT-2 aan – gevolgd door tweede aanval op M-777

Video: Russische drone raakt Oekraïense tank


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De EU-leiders zijn iets belangrijks vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post 5.000 Poolse soldaten overgebracht naar Zaporizhzhya en Ugledar na de ongekende afslachting van Oekraïners (Video’s) appeared first on Frontnieuws.