28-jarige vrouw ernstig gewond door Vax deelt tragisch verhaal: "Ik geloofde dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen"

Een 28-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk vraagt om hulp nadat ze ernstig gewond was geraakt door haar eerste dosis Pfizer's Covid-19-vaccin.

Deel dit artikel

28-jarige vrouw ernstig gewond door Vax deelt tragisch verhaal: "Ik geloofde dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen"

Op Instagram geplaatste beelden tonen ondernemer en schilder Katrina Hermez in een ziekenhuisbed met een aanval, slechts een van de vele bijwerkingen na een mRNA-injectie vorig jaar.

Link naar haar Instagram-pagina.

Volgens Hermez heeft ze er spijt van dat ze overtuigd is om het vaccin te krijgen nadat ze vijf dagen na haar eerste injectie op ernstige bijwerkingen had opgelopen.

“Op 27 juni 2021 nam ik, net als miljoenen andere mensen, de beslissing om de Pfizer prik te nemen omdat ik geloofde -zoals niet te vergeten, ons werd verteld- dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen. Nu een bewezen leugen', schreef ze in een bijschrift bij haar bericht, waarbij ze emoji's gebruikte om censuur te omzeilen.

Hermez, die zegt dat ze "bijna elke dag rende" voordat ze een rolstoel en hulp nodig had om te lopen, zegt dat ze wordt verwaarloosd door medische professionals die bang zijn haar ziekte aan de prik toe te schrijven.

"Ik ben op een punt gekomen in dit lijden waar het me niet kan schelen welke medische wetenschap je op Google hebt gelezen, welk boek je leest, welke dokterspraktijk deze agenda heeft bepaald, of welke nieuwszender je hebt bekeken. … Ik word verwaarloosd door medische professionals die bang zijn om hun baan te verliezen”, zegt ze en voegt eraan toe: “Ik ben gewond door het vaccin.”

De symptomen van Hermez lopen uiteen van Covid-bijwerkingen, waaronder:

- Tijdelijk geheugenverlies
- Migraine
- Clusterhoofdpijn
- Gewrichtspijn
- Brandende pijn over het hele lichaam
- Pijn op de borst
- Geluidsgevoeligheid
- Lichtgevoeligheid
- Huidgevoeligheid
- Ernstige verwarring
- Ernstige duizeligheid
- Oorsuizen
- Spraak/stotteren, onduidelijke woorden, herhalende woorden
- Hartkloppingen
- Dissociatie
- Bloed in mijn oren
- Zwarte zweren op mondwanden
- Gehoorverlies
- Wazig zicht
- Spierstijfheid
- Huiduitslag
- Extreme uitputting


"Dit is geen covid", schrijft ze. "Dit is een directe blessure van de Pfizer-prik."