Wat na de Corona pandemie?

Ezra Armakye schrijft deze week elke dag tot en met vrijdag 4 februari een artikel over : "Wat na de corona pandemie?"

Deel dit artikel

Wat na de Corona pandemie?

Is er enkel sprake van een virus of zijn er zedendelicten gepleegd? In het jaar 2019 tot nu zijn er duidelijke signalen van dat tweede.

Wetenschap heeft ons altijd al gediend, dat zal ze blijven doen.

De koning van België liet de burgers achter met een coalitie die haar eigen gangetje ging. Het triggeren van frustratie en verdeeldheid vanuit de mainstream media, werd zomaar toegelaten. Een eerste minister die zijn beloftes al enkele keren verbrak, ministers die achter de verplichting van gentherapie staan.

Het was een bewogen begin van 2020. Het blijkt dat vele politiekers hun kar beginnen te keren. Sommige politiekers vertellen dat ze in het buitenland gaan wonen. Heerst er een gevoelige snaar in het geweten?

Wat is de oorzaak van dit politieke terreur tijdens de COVID pandemie?

Er zijn veel argumenten waarbij het WEF ter sprake komt. Andere steken het dan weer op ‘de Joden’ af. Sommige dan weer op de vrij metselarij waarbij families zoals The Rockefeller en The Rotschilds zijn betrokken. Klaus Schwab van het WEF is vooral te linken aan grote gezichten van de globale economie, aan politiekers, invloedrijke personen.

Klaus Schwab zijn samenwerking met de Rotschilds en The Rockefellers, is op papier nog onbekend. Of “The Great Reset” nauw samenwerkt met Joodse kringen, is mogelijk maar dan zijn het eerder kringen met satanische overtuigingen. Net als in de Islam zijn er groeperingen die beweren te vermoorden vanuit Gods naam. Wij weten allemaal dat elke religie volgelingen hebben die respectvol deze wereld benaderen.

Laten we religie vooral niet betrekken, laten we dieper op de zaken ingaan. Deze corona ‘pandemie’ was de sluier van een groot schandaal. Een schandaal gedirigeerd door vertrouwde personen, politiekers.

Wie is erbij betrokken, wie is er verantwoordelijk?

Om nauwkeurig te zijn is ‘de onwetendheid' verantwoordelijk voor deze crisis. Het is het individu wat dit mede mogelijk heeft gemaakt.

We hadden al die tijd logischer mogen redeneren, meer vanuit het menselijk geweten dan vanuit de intentie voor persoonlijk gewin.

 Waarom is deze wereld zoals ze is? Waarom heel de wereld vaccineren maar geen eten geven? Welke personen hebben wij al die tijd belangstelling gegeven?

Waar had dit anders naartoe geleidt? Rozen en maneschijn? Schijn alleszins.

 We hebben al jaren veel aanvaardt tegen ons menselijk geweten in. Dit zijn de consequenties om je vuisten niet te ballen wanneer het nodig was, er heerste altijd macht. Nu zorgt deze macht voor volledige verdeling van het volk omdat het noodzakelijk is een ideologie te volgen. Deze ideologie heeft geen wetenschappelijke kenmerken die ons doen groeien naar ons menselijk potentieel. Deze ideologieën die de focus op de maatregelen weerleggen, zorgen voor het uitdrijven van het menselijk zijn; spontaan leven, verbinden, vrij kunnen denken.

“Het is een oorlog van de geest, niet van het zwaard. We zullen mogen smeden om hogere hulp, hulp die ons hoop geeft om licht te zien in deze donkere tunnel. Religie is niet belangrijk maar geloven dat alles goed komt wel. Baseer je daarop en handel in die zin.”

Ezra Armakye